Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Костов е новият треньор на Левски
Дано има успех ТРЕНЬОРА Костов,но той ще е след подготовката през зимата,със сегашното ниво на подготовка няма да може да промени много играта.А Гонзо за пореден път се крие и си натиска парцалите и се прави на луд за това,че ще се махне от ръководните постове.Да ходи при юношите,пък дано направи някой централен нападател.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
току що по спортните новини на БНТ1 казаха,че нямало да има нов треньор и това са само слухове по медийте

САМО ЛЕВСКИ!!!
http://www.transfermarkt.de/de/nikolai- ... _6265.html Като гледам статистиката му е стряскашта
Hristos написа:току що по спортните новини на БНТ1 казаха,че нямало да има нов треньор и това са само слухове по медийте![]()
![]()
За*би ги БНТ,те кво знаят.Щом Гонзо каза,че се водят преговори отдавна,а Томислав Русев сложи името си под тази новина по съм склонен да вярвам на Русев,отколкото на тия от БНТ.
levskar forever написа:Вчера гледах студиото на шампионската лига на БТВ и беше Асен Букарев,та си мислех,защо не го вземат него за треньор.Момчето е много интелигентно минал е през нашият отбор,а и до колкото съм чувал е ходил на запад да практикува(краде)занаят.Коментарите му и мненията му бяха на място(поне за мен така).Очаквам в скоро време да започне някъде,като треньор и мисля че ще е с успех!
Помощник е на бай Гроздан в Монтана в момента

caca84 написа:http://www.sport1.bg/sport1/node/236268
[offtopic]кво се смееш,това даже е добра новина

САМО ЛЕВСКИ!!!
- blue avalanche
- Контакти:
За доброто на отбора се надявам Костов да е поставил твърдо "картите на масата"(НЕНАМЕСА в треньорската работа),а Батков да е "свил перките" на Гонзо!!!
какъвто и да е, ще е по-добър от инженера
- blue avalanche
- Контакти:
fen1914 написа:какъвто и да е, ще е по-добър от инженера
Няма съмнения по този въпрос.Важното е "инженерът" да не му "виси на главата"!Да не забравяме и "суперспециалиста" Хаздай!