Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_777
Контакти:

Re: Грандиозен скандал-от Левски пробиват играч на Черноморец

Мнениеот levski_777 » 12 окт 2011 16:44

Аз немога да разбера, какво ги бърка "червените", от ръководството на Левски какво правят :?: :? :shock:

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 12 окт 2011 16:45

pumpo написа:
orion написа:Куха тема за коша. 8-)

Темата не е куха, а показва прогнилостта и корупцията която се шири 15-20 години в българския футбол.Всички президенти на отбори, спортно технически ръководители, доценти в НСА раздаващи треньорски дипломи, треньори, треньори в ДЮШ, футболисти залагащи на мачове, съдии, шефове на съдийски комиси, всички те, са като скъчени съдове, ако гръмне един, избухва целия БГ футбол.
Нужен е един голям пожар във футбола ни и затвор за всички заслужили...а те са много!
Трябва тотална промяна, да се реже до кокал.
Ако е нужно да се ампутират ръце и крака, само така БГ футбола би бил излязъл от блатото на порочността, корупцията, чалгата, кючека и некадърността.Само след това ще има светлина в тунела ни и нормален футбол!!!

Ааа прав си, потвърдиха,че не е партенка. 8-)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 окт 2011 16:47

v.r.s. написа:
honda написа:
agresor написа:Е тези пак зпочнаха със старите си номера [спомнете си случая с метлург , даже имаше и аудио запис ), крайно време е да ги изхвърлят от А група за купуване на мачове !!! Но като знаем какви мишки управляват БГфутбола пак всичко ще се потули .

Аз си го спомням случая с Металург , но изглежда че ти не си го спомняш. Защото ако си го спомняше щеще да знаеш за мач на Металург с кой отбор става дума ;) . Съвсем случайно не е Левски ,а друг отбор ;) . съвсем случайно нямаше никакви санкции срещу въпросния отбор, защото ако имаше то шампион трябваше да стане Левски ;) . Съвсем случайно собственика на този отбор е вицепрезидент на БФС и вчера беше обвинен от Бл.Георгиев и Венци Стефанов че реди състава на националния отбор. Всичко е само случайно ;) .
Между другото точно преди 18 години имаше подобен опит за пробиване - тогава играч и треньора на единия отбор бяха хванати с парите в апартамента на играч на другия отбор. Е така се прави- като има такъв опит не се обаждаш на журналистите ,а на полицията и ги хващащ с парите в момента на предаването и никой копче не може да ти каже. Съвсем случайно по-гореспоменатия треньор вчера ръководи националния отбор на България и мина и през гореописания отбор и един друг носещ червена звезда на емблемата си.
Един въпрос с повишена трудност- Кой е този български отбор ,който е губил шампионската титла от собствения си сателит в мач в който на терена имаше 7 играчи собственост на въпросния клуб плюс старши треньор плюс помощник треньор плюс лекар получаващи заплати от въпросния клуб? ;) Дано не съм те затруднил прекалено много. ;)

Как да не е имало санкции. Металург беше изхвърлен от А група, а на Литекс и Левски им отнеха по три точки тъй като те се оказаха невинни, нещо което беше парадокс. Ако са невинни не трябваше да им се отнемат тези точки, но след като го направиха това беше признание, че срещите са уговорени и трябваше да последват отбора на Металург в Б група.
А и преди години Гибона си призна публично за уреден мач, доколкото си спомням между Ботев и Левски, когато е играл при канарчетата. Та тогава сам си каза, че се е наложило да се върне в наказателното си поле и да направи дузпа, така, че в нашето първенство съм сигурен, че няма нито един футлолен клуб който да не е играл в уредени срещи, трябва да си наивен за да мислиш по друг начин.
Колкото до случая за който е направена темата, няма ли доказателства ще си остане само слух.

Ако си чувал записа заради ,които изхвърлиха Металург( и с право ;) ) щеще да знаеш че там няма нищо за Левски- става дума за мач Металург- Литекс и самия запис е направен доста преди да се играе мача Металург - Левски ,като автентичността на записа беше доказана от тройна експертиза. На Левски отнеха точки напълно безпринципно понеже когато беше изваден записа Литекс беше станал вече шампион и даже беше приключил участието в квалификациите за ШЛ след загуба от Видзев. Ако не бяха отнели точки на Левски то тогава шампион ставаше Левски и ставаше една голяма каша. Единствените доказателства срещу Левски бяха думите на небезивестния Перо( като перничанин сигурно си по-добре запознат от мен що за субект е ;) ) че според него футболисти на Металург са играли симулативно- без никакви доказателства ,без дори да има запис от мача - просто думата на Перо - еталон за честност и почтенност ;) . Много интересно беше и какъв интерес има Левски да урежда мач ,който вече нямаше никакво значение - дори и Левски да го спечели беше ясно че шампион ще бъде Литекс( както и стана). По онова време Левски беше в голям конфликт с БФС - тогавашния президент и собственик на Левски Т. Лафчис беше най-големия противник на БФС.
А за онзи мач който си цитирал Ботев-Левски 2:2 е малко по-друга история , там мача не точно уреден ,а двата отбора се разбират да завършат наравно като част от сделката по връщането на Яс.Петров в Ботев. няколко дни преди въпросния мач Яс.Петров преминава в Ботев от Левски без каквито и да е финансови искове от страна на Левски. Като преди мача имаше размяна на шалчета и значки между фенове на двата отбора(не се получи много много ;) ). Не е много редно това което стана ,но не е точно уреждане на мач ,а и едва ли някой ще тръгне да урежда мач от 3-я кръг на шампионата( когато бе въпросния мач Ботев-Левски през 1992) Самия мач бе малко смехотворен стана ясно че двата отбора играят за равен - аз съм го гледал този мач ,като Левски дори пропуснаха дузпа само и само резултата да да бъде равен и накрая се стигна до тази смехотворна ситуация Гибона да пресече целия терен и да направи дузпа. Този мач напомняше много на мачове от СП ФРГ-Австрия 1:0 през 1982 или от ЕП Швеция- Дания 2:2 през 2004.
Ако бъдат намерени доказателства - за който и да е отбор да бъде максимално строго наказан.
Не знам на колко си години , но ще ти припомня имаше един период в българския футбол когато за равенство 0:0 не се присъждаха точки - беше масова практика двата отбора да имат уговорка ако до 85-та минута няма гол да си разменят по един гол и да си разделят по една точка. през първенството 1984/85 малко преди края когато Левски беше в люта битка за титла с ЦСКА малко преди края на първенството Левски завърши 0:0 като домакин с Дунав - вместо да се разбере с русенци и да си разделят по една точка двата отбора взеха по 0 точки. Между другото Левски беше отбора ,който на често ставаше жертва на това правило и доколкото си спомням никога не прибегна до размяна на головете.
По горе съм задал един въпрос на един колега съфорумец - ако искаш може и ти да отговориш.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 12 окт 2011 17:25

[/quote]
Ако си чувал записа заради ,които изхвърлиха Металург( и с право ;) ) щеще да знаеш че там няма нищо за Левски- става дума за мач Металург- Литекс и самия запис е направен доста преди да се играе мача Металург - Левски ,като автентичността на записа беше доказана от тройна експертиза. На Левски отнеха точки напълно безпринципно понеже когато беше изваден записа Литекс беше станал вече шампион и даже беше приключил участието в квалификациите за ШЛ след загуба от Видзев. Ако не бяха отнели точки на Левски то тогава шампион ставаше Левски и ставаше една голяма каша. Единствените доказателства срещу Левски бяха думите на небезивестния Перо( като перничанин сигурно си по-добре запознат от мен що за субект е ;) ) че според него футболисти на Металург са играли симулативно- без никакви доказателства ,без дори да има запис от мача - просто думата на Перо - еталон за честност и почтенност ;) . Много интересно беше и какъв интерес има Левски да урежда мач ,който вече нямаше никакво значение - дори и Левски да го спечели беше ясно че шампион ще бъде Литекс( както и стана). По онова време Левски беше в голям конфликт с БФС - тогавашния президент и собственик на Левски Т. Лафчис беше най-големия противник на БФС.
А за онзи мач който си цитирал Ботев-Левски 2:2 е малко по-друга история , там мача не точно уреден ,а двата отбора се разбират да завършат наравно като част от сделката по връщането на Яс.Петров в Ботев. няколко дни преди въпросния мач Яс.Петров преминава в Ботев от Левски без каквито и да е финансови искове от страна на Левски. Като преди мача имаше размяна на шалчета и значки между фенове на двата отбора(не се получи много много ;) ). Не е много редно това което стана ,но не е точно уреждане на мач ,а и едва ли някой ще тръгне да урежда мач от 3-я кръг на шампионата( когато бе въпросния мач Ботев-Левски през 1992) Самия мач бе малко смехотворен стана ясно че двата отбора играят за равен - аз съм го гледал този мач ,като Левски дори пропуснаха дузпа само и само резултата да да бъде равен и накрая се стигна до тази смехотворна ситуация Гибона да пресече целия терен и да направи дузпа. Този мач напомняше много на мачове от СП ФРГ-Австрия 1:0 през 1982 или от ЕП Швеция- Дания 2:2 през 2004.
Ако бъдат намерени доказателства - за който и да е отбор да бъде максимално строго наказан.
Не знам на колко си години , но ще ти припомня имаше един период в българския футбол когато за равенство 0:0 не се присъждаха точки - беше масова практика двата отбора да имат уговорка ако до 85-та минута няма гол да си разменят по един гол и да си разделят по една точка. през първенството 1984/85 малко преди края когато Левски беше в люта битка за титла с ЦСКА малко преди края на първенството Левски завърши 0:0 като домакин с Дунав - вместо да се разбере с русенци и да си разделят по една точка двата отбора взеха по 0 точки. Между другото Левски беше отбора ,който на често ставаше жертва на това правило и доколкото си спомням никога не прибегна до размяна на головете.
По горе съм задал един въпрос на един колега съфорумец - ако искаш може и ти да отговориш.[/quote]

Мисълта ми беше, че всеки един отбор е участвал в уговорени срещи и дори в момента това продължава.
Случая с Металург си го спомням много добре. Предварително се знаеше, че Металург ще загуби от Левски, като в същото време доколкото си спомням играеха в София ЦСКА и Литекс, които също направиха театър от 2:0 за ЦСКА, Литекс "обърна" мача. Тогава един от ръководителите в отбора беше и Цимбика, човек на Наско Сираков, който предаде записа от съблекалнята на мача с Литекс. Освен Миньор мен не ме интересуват Металург, Левски или който и да е друг отбор и ми е безразлично кой как е наказан в случая, независимо, че го отнесе само "по-малкият" отбор, а за останалите два наказанието беше символично. Единствено се дразня, че има фенове които са убедени, че техният отбор е някакъв оазис в футболната действителност в България, а и не само тук. Всички отбори участват в уговорени и манипулирани срещи, включително Левски и ЦСКА и това дърпа целият ни футбол надолу, празните стадиони са най-добрият критерий за това. В момента добра посещаемост се води ако на стадиона има 3-4 хиляди души, нещо което преди години се водеше за изключително ниска, тогава дори в Б група когато изпадахме не бяхме по 5-6 хиляди души.
Колкото за правилото при което не се даваха точки за 0:0, спомням си го много добре и това беше една недомислена глупост, която доведе до там, че при запазване на резултата до 85 минута се оставяше гол да вкара първо гостуващият отбор и след това домакините изравняваха, до колкото си спомням то беше въведено през 1985 година и първият мач ни беше точно срещу Левски, с който се откри и шампионата и завърши 0:0. За годината когато се въведе това правило може и да се бъркам дали беше тази или 1-2 години по късно, но си го спомням, тогава бях на около 15 години.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 12 окт 2011 17:27

СПОРТАЛ НЕ Е СПОРТЕН САЙТ
КОГА НАЙ НАКРАЯ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ!
Само Левски!
You'll never walk alone!

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 12 окт 2011 17:36

Yoda написа:САМО ПРЕДИ 10 ДЕНА НЯКАКВИ МУТРИ НАХЪЛТАХА В ЕДНА СЪДИЙСКА СТАЯ И ПОИСКАХА ОТ СЪДИЯТА ДА СВИРИ СРЕЩУ лудогорец ПЪК ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ИМАЛО КАМЕРИ И ВСИЧКО БИЛО ИЗМИШЛЬОТИНА ............... :) :) :)

Заяждаш се нещо май а? Това, което исках да кажа е, че преди да има факти и доказателства е неуместно да се говори. Ако е вярно пък не им прави чест! Колкото до твоя коментар - просто се спря медийния шум. Нали се сещаш, че такива неща не се правят до, зад или пред камерите. Ако си гледал мача тогава, чудно защо ти убягват репликите на коментатора!? Не бъди толкова злобен, не е полезно и за самия тебе. Тук просто коментираме и даваме мнения! Жив и здрав!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 12 окт 2011 17:45

Уговорени и манипулирани мачове има в цял сват и техният процен седмицно не е по-малък от 50-60 %. ПРОВЕРЕТЕ НАПРИМЕР, КОЙ МАЧ ОТ ВТОРА БУНДЕС ЛИГА МИНАЛАТА СЕДМИЦА ОТ 3-0 СТАНА 3-5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 окт 2011 18:11

Ако до края на работния ден сайтът не излезе с доказателства, които свързват Левски с изнесената информация или не я опровергае, клубът ще прекрати взаимоотношенията си с въпросната медия.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 окт 2011 18:22

modor написа:
Ако до края на работния ден сайтът не излезе с доказателства, които свързват Левски с изнесената информация или не я опровергае, клубът ще прекрати взаимоотношенията си с въпросната медия.

Абе направо да заведат дело за клевета... нали уж адвокат ни е собственик :evil: Да свърши веднъж нещо полезно за клуба :idea:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 окт 2011 18:40

На вниманието на всички..Искам да призная нещо.Вчера Калфин ми предложи 50 лв + литър руска водка да гласувам за него на изборите. От мерки за сигурност няма да си казвам името.
110 години любов!

Върни се в “Архив”