Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Да
72
37%
Не
104
53%
Не мога да преценя
21
11%

Общо гласове: 197

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Мнениеот rump_shaker » 13 сеп 2011 17:06

И още нещо се сетих. В цял свят се използват статистици, разузнавачи и прочие. Дори тези екипи наброяват по 10-15 души.

Кой на нас ни е главен разузнавач? Ако имахме такъв, ако някой си беше направил труда да разучи играта на любимец да речем, нямаше да има тези тактически недоразумения.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 13 сеп 2011 17:57

Добре е мнението на radovasto да бъде разпечатано и сложено на всяка една седалка на "Колежа", за да може биткаджиите тип "Велизарки" да го прочетат! Казвам ви, с този манталитент който демонстрираха голяма част от привържениците на Ботев в събота,няма да прокопсаме!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 13 сеп 2011 18:05

Гласувах с "НЕ" защото смятам, че един треньор (както всеки един служител) трябва да си подаде оставката когато не среща никакво разбиране и съдействие от вишестоящите му, а случаят при нас въобще не е такъв, или по някакви си собствени причини несвързани с професията му.

Да сте чули футболист да иска да напусне даден тим, защото го пускат всеки мач, плащат му всички заплати и премии на време, но играта не му върви през последните 2 месеца? Говорим за професионален футбол, а не за игра на карти пред блока по на няколко бирички.

Работата на професионалиста е да работи. Задължение е на мениджърът му да решава дали да го уволни ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 сеп 2011 20:17

С треньор който се прибира да пази крехка преднина срещу гранда Любимец - само проблеми ни чакат!

тези дето оправдавате Хубчев със селекцията ще ви кажа, че единствения проблем на селекцията е липсата на нападатели, ама това не мисля че е проблем за Хубчев на който такива не му трябват! :evil:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 13 сеп 2011 20:44

За мен не е проблема селекцията. Да питам аз колко състава имат играчи от ранга на Кривия, Лимона, Манчев ако щете. Колко играчи имат супер талант като Неделев. Аз съм сигурен, че и в А група няма клуб който да се похвали с момче като Тошко. Всички други футболисти са ни на доста добро ниво. Така, че да се оправдаваме със селекция е меко казано смешно.

Аз ще се повторя, ама мача с Любимец беше загубен поради няколко тактически безумици.

1. Божков, койте е един от най-бавните ни играчи, беше сложенв зоната на един от най-бързите има такива Илиян
2. Ники Димитров който е най добре играещия защитник с глава, бе резерва на Киков който е пресиращ защитник, а не стълб в отбраната. Както сами видяхте нападението на Любимец се водеше от 190 см-ов нападател.
3. Не може, при сгъстена отбрана каквато идват гостуващите отбори, да заложиш на нисък нападател като Петър Атанасов който е играч за контраатакуващ стил.
4. Когато приемаш отбор като домакин и очакваш да победиш, нормално е да се очаква и затворена игра, където центриранията ще бъдат един от прийомите. Тогава къде по дяволите беше вторият ни етаж в лицето на Курдов?
5. В комбинация от горните две, играхме с прекалено дълги и високи топки, като нямахме един човек който да играе добре с глава.
6. Ангел Рахов бе оставен да руши играта но не и да изгражда. Лимона и Кривия започваха атаките дълбоко в нашата половина, което остави огромна дупка между тях и изнесените по напред Данчо, Неделев и Атанасов. Това е единствено заради плахливата и защитна тактика.
7. Смяната на Гуджев е също така огромна грешка. Не заради червеният картон, ами заради факта, че при негативен резултата не съм виждал в света да си смениш дефанзивния халф, със същи по стил дефанзивен халф. Разбирам да беше пуснал разиграващ халф да увеличи моща в центъра, но не. Той пусна еднотипен такъв.

Ето 7 тактически грешки които тотално повлияха на мача.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 сеп 2011 20:50

7 викаш, а като ги разгледам и само с 2 от тях губиш мача! :evil:
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 13 сеп 2011 20:52

botev_1912 написа:7 викаш, а като ги разгледам и само с 2 от тях губиш мача! :evil:

че то в съвремнния футбол, толкова е равностойно всичко, че който пръдне на криво губи, камо ли 2 или 3 основни грешки да направиш.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 13 сеп 2011 21:09

rump_shaker написа:7. Смяната на Гуджев е също така огромна грешка. Не заради червеният картон, ами заради факта, че при негативен резултата не съм виждал в света да си смениш дефанзивния халф, със същи по стил дефанзивен халф. Разбирам да беше пуснал разиграващ халф да увеличи моща в центъра, но не. Той пусна еднотипен такъв.

Тази можеш да я махнеш, защото Рахов сам поиска смяната!

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 13 сеп 2011 21:14

ReZo написа:след интрвюто, което видях, след мача с Любимец, съм на мнение,че Хубчев няма място в Ботев !
Много точно го е казал автора на темата.....той не е за Ботев и Ботев не е за него.....бракът е невъзможен, има несходство в характерите ;)
По какво съдя ли ?
АМи по това, че на въпрос на журналист защо Ботев не мачка и не играе убедително в домакинските си мачове,така както повеляват традициите и очакванията на футболната общественост в Пловдив, Хубчев го попита , със съвсем нагъл тон и крайно изненадан : " и от какво са продиктувани тези ваши очаквания ?!"

Ами, от това че водиш БОТЕВ ПЛОВДИВ, а не Атлетик Чепръчене , например
И това , че играеш в Б група, а не в групите на ШЛ
Говори се за напрежение , а видно и от пресконференцията, най-голямото такова, излъчва самия Хубчев....
Е, няма как да стане така !!!
За мен въпросът с оставката на Хубчев не е дали, а кога
Дай Боже да е достатъчно време преди началото на купата на България , за да има време треньора, който го замени, да подготви добре отбора

Резо,не си прав и ще ти кажа защо.ясно е,че ние с ме голям клуб с традиции и най-нормалното нещо е да искаме победи в Б група. ОБАЧЕ, в същото това време ние самите негодуваме от селекцията,нали така,а от тук произлиза и логичния въпрос на Хубчев, "НА БАЗАТА НА КАКВО",аз на негово място бих попитал,абсолютно същото.знам,че можем,че искаме да побеждаваме и съм убеден,че ще започнем да побеждаваме,но на отбора трябва спокойствие това трябва да го разберем всички,ако искаме да сме полезни на отбора.проблема е психологичен в това съм убеден,а не в това че момчетата или че Хубчев са неспособни.разберете,че не е нормално след 5 кръга да се искат оставки,това е абсурдно.казвам го не само като фен,а и като човек който познава спортната психология и футбола в частност от опит.обичам Ботев повече от всичко на този свят,плакал съм и от радост и от мъка за нашия отбор и осъзнавам,че този период не е приятен,но и съм убеден на 100% ,че оставка на Хубчев ще бъде най-голямата ни грешка към настоящия момент.той е най-малкия виновник в тази ситуация.най-добре е да не се създава повече напрежение защото така още повече гипсираме момчетата,а на тях точно това им тежи в момента-критиките и нападките,освен и без това големите предварителни очаквания.
със спокойствие и хладнокръвие всичко ще си дойде на мястото в това съм убеден.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 сеп 2011 21:22

radezki написа:
rump_shaker написа:7. Смяната на Гуджев е също така огромна грешка. Не заради червеният картон, ами заради факта, че при негативен резултата не съм виждал в света да си смениш дефанзивния халф, със същи по стил дефанзивен халф. Разбирам да беше пуснал разиграващ халф да увеличи моща в центъра, но не. Той пусна еднотипен такъв.

Тази можеш да я махнеш, защото Рахов сам поиска смяната!

той не визира това, че се вади Рахов, а това че точно Гуджев сменя Рахов
100
покривни прозорци

Върни се в “Архив”