И още нещо се сетих. В цял свят се използват статистици, разузнавачи и прочие. Дори тези екипи наброяват по 10-15 души.
Кой на нас ни е главен разузнавач? Ако имахме такъв, ако някой си беше направил труда да разучи играта на любимец да речем, нямаше да има тези тактически недоразумения.
Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?
Добре е мнението на radovasto да бъде разпечатано и сложено на всяка една седалка на "Колежа", за да може биткаджиите тип "Велизарки" да го прочетат! Казвам ви, с този манталитент който демонстрираха голяма част от привържениците на Ботев в събота,няма да прокопсаме!
Гласувах с "НЕ" защото смятам, че един треньор (както всеки един служител) трябва да си подаде оставката когато не среща никакво разбиране и съдействие от вишестоящите му, а случаят при нас въобще не е такъв, или по някакви си собствени причини несвързани с професията му.
Да сте чули футболист да иска да напусне даден тим, защото го пускат всеки мач, плащат му всички заплати и премии на време, но играта не му върви през последните 2 месеца? Говорим за професионален футбол, а не за игра на карти пред блока по на няколко бирички.
Работата на професионалиста е да работи. Задължение е на мениджърът му да решава дали да го уволни ...
Да сте чули футболист да иска да напусне даден тим, защото го пускат всеки мач, плащат му всички заплати и премии на време, но играта не му върви през последните 2 месеца? Говорим за професионален футбол, а не за игра на карти пред блока по на няколко бирички.
Работата на професионалиста е да работи. Задължение е на мениджърът му да решава дали да го уволни ...
105 години / 4 поколения ботевисти!
- botev_1912
- Контакти:
С треньор който се прибира да пази крехка преднина срещу гранда Любимец - само проблеми ни чакат!
тези дето оправдавате Хубчев със селекцията ще ви кажа, че единствения проблем на селекцията е липсата на нападатели, ама това не мисля че е проблем за Хубчев на който такива не му трябват!
тези дето оправдавате Хубчев със селекцията ще ви кажа, че единствения проблем на селекцията е липсата на нападатели, ама това не мисля че е проблем за Хубчев на който такива не му трябват!

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
- rump_shaker
- Контакти:
За мен не е проблема селекцията. Да питам аз колко състава имат играчи от ранга на Кривия, Лимона, Манчев ако щете. Колко играчи имат супер талант като Неделев. Аз съм сигурен, че и в А група няма клуб който да се похвали с момче като Тошко. Всички други футболисти са ни на доста добро ниво. Така, че да се оправдаваме със селекция е меко казано смешно.
Аз ще се повторя, ама мача с Любимец беше загубен поради няколко тактически безумици.
1. Божков, койте е един от най-бавните ни играчи, беше сложенв зоната на един от най-бързите има такива Илиян
2. Ники Димитров който е най добре играещия защитник с глава, бе резерва на Киков който е пресиращ защитник, а не стълб в отбраната. Както сами видяхте нападението на Любимец се водеше от 190 см-ов нападател.
3. Не може, при сгъстена отбрана каквато идват гостуващите отбори, да заложиш на нисък нападател като Петър Атанасов който е играч за контраатакуващ стил.
4. Когато приемаш отбор като домакин и очакваш да победиш, нормално е да се очаква и затворена игра, където центриранията ще бъдат един от прийомите. Тогава къде по дяволите беше вторият ни етаж в лицето на Курдов?
5. В комбинация от горните две, играхме с прекалено дълги и високи топки, като нямахме един човек който да играе добре с глава.
6. Ангел Рахов бе оставен да руши играта но не и да изгражда. Лимона и Кривия започваха атаките дълбоко в нашата половина, което остави огромна дупка между тях и изнесените по напред Данчо, Неделев и Атанасов. Това е единствено заради плахливата и защитна тактика.
7. Смяната на Гуджев е също така огромна грешка. Не заради червеният картон, ами заради факта, че при негативен резултата не съм виждал в света да си смениш дефанзивния халф, със същи по стил дефанзивен халф. Разбирам да беше пуснал разиграващ халф да увеличи моща в центъра, но не. Той пусна еднотипен такъв.
Ето 7 тактически грешки които тотално повлияха на мача.
Аз ще се повторя, ама мача с Любимец беше загубен поради няколко тактически безумици.
1. Божков, койте е един от най-бавните ни играчи, беше сложенв зоната на един от най-бързите има такива Илиян
2. Ники Димитров който е най добре играещия защитник с глава, бе резерва на Киков който е пресиращ защитник, а не стълб в отбраната. Както сами видяхте нападението на Любимец се водеше от 190 см-ов нападател.
3. Не може, при сгъстена отбрана каквато идват гостуващите отбори, да заложиш на нисък нападател като Петър Атанасов който е играч за контраатакуващ стил.
4. Когато приемаш отбор като домакин и очакваш да победиш, нормално е да се очаква и затворена игра, където центриранията ще бъдат един от прийомите. Тогава къде по дяволите беше вторият ни етаж в лицето на Курдов?
5. В комбинация от горните две, играхме с прекалено дълги и високи топки, като нямахме един човек който да играе добре с глава.
6. Ангел Рахов бе оставен да руши играта но не и да изгражда. Лимона и Кривия започваха атаките дълбоко в нашата половина, което остави огромна дупка между тях и изнесените по напред Данчо, Неделев и Атанасов. Това е единствено заради плахливата и защитна тактика.
7. Смяната на Гуджев е също така огромна грешка. Не заради червеният картон, ами заради факта, че при негативен резултата не съм виждал в света да си смениш дефанзивния халф, със същи по стил дефанзивен халф. Разбирам да беше пуснал разиграващ халф да увеличи моща в центъра, но не. Той пусна еднотипен такъв.
Ето 7 тактически грешки които тотално повлияха на мача.

- botev_1912
- Контакти:
7 викаш, а като ги разгледам и само с 2 от тях губиш мача! 

100
покривни прозорци
покривни прозорци
- rump_shaker
- Контакти:
botev_1912 написа:7 викаш, а като ги разгледам и само с 2 от тях губиш мача!
че то в съвремнния футбол, толкова е равностойно всичко, че който пръдне на криво губи, камо ли 2 или 3 основни грешки да направиш.

rump_shaker написа:7. Смяната на Гуджев е също така огромна грешка. Не заради червеният картон, ами заради факта, че при негативен резултата не съм виждал в света да си смениш дефанзивния халф, със същи по стил дефанзивен халф. Разбирам да беше пуснал разиграващ халф да увеличи моща в центъра, но не. Той пусна еднотипен такъв.
Тази можеш да я махнеш, защото Рахов сам поиска смяната!
ReZo написа:след интрвюто, което видях, след мача с Любимец, съм на мнение,че Хубчев няма място в Ботев !
Много точно го е казал автора на темата.....той не е за Ботев и Ботев не е за него.....бракът е невъзможен, има несходство в характерите![]()
По какво съдя ли ?
АМи по това, че на въпрос на журналист защо Ботев не мачка и не играе убедително в домакинските си мачове,така както повеляват традициите и очакванията на футболната общественост в Пловдив, Хубчев го попита , със съвсем нагъл тон и крайно изненадан : " и от какво са продиктувани тези ваши очаквания ?!"
Ами, от това че водиш БОТЕВ ПЛОВДИВ, а не Атлетик Чепръчене , например
И това , че играеш в Б група, а не в групите на ШЛ
Говори се за напрежение , а видно и от пресконференцията, най-голямото такова, излъчва самия Хубчев....
Е, няма как да стане така !!!
За мен въпросът с оставката на Хубчев не е дали, а кога
Дай Боже да е достатъчно време преди началото на купата на България , за да има време треньора, който го замени, да подготви добре отбора
Резо,не си прав и ще ти кажа защо.ясно е,че ние с ме голям клуб с традиции и най-нормалното нещо е да искаме победи в Б група. ОБАЧЕ, в същото това време ние самите негодуваме от селекцията,нали така,а от тук произлиза и логичния въпрос на Хубчев, "НА БАЗАТА НА КАКВО",аз на негово място бих попитал,абсолютно същото.знам,че можем,че искаме да побеждаваме и съм убеден,че ще започнем да побеждаваме,но на отбора трябва спокойствие това трябва да го разберем всички,ако искаме да сме полезни на отбора.проблема е психологичен в това съм убеден,а не в това че момчетата или че Хубчев са неспособни.разберете,че не е нормално след 5 кръга да се искат оставки,това е абсурдно.казвам го не само като фен,а и като човек който познава спортната психология и футбола в частност от опит.обичам Ботев повече от всичко на този свят,плакал съм и от радост и от мъка за нашия отбор и осъзнавам,че този период не е приятен,но и съм убеден на 100% ,че оставка на Хубчев ще бъде най-голямата ни грешка към настоящия момент.той е най-малкия виновник в тази ситуация.най-добре е да не се създава повече напрежение защото така още повече гипсираме момчетата,а на тях точно това им тежи в момента-критиките и нападките,освен и без това големите предварителни очаквания.
със спокойствие и хладнокръвие всичко ще си дойде на мястото в това съм убеден.
- botev_1912
- Контакти:
radezki написа:rump_shaker написа:7. Смяната на Гуджев е също така огромна грешка. Не заради червеният картон, ами заради факта, че при негативен резултата не съм виждал в света да си смениш дефанзивния халф, със същи по стил дефанзивен халф. Разбирам да беше пуснал разиграващ халф да увеличи моща в центъра, но не. Той пусна еднотипен такъв.
Тази можеш да я махнеш, защото Рахов сам поиска смяната!
той не визира това, че се вади Рахов, а това че точно Гуджев сменя Рахов
100
покривни прозорци
покривни прозорци