Евротурнири 2011-2012 - Съперници на нашите отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Литекс непоставен за ШЛ, Левски с най-висок коефициент

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2011 16:46

startx написа:
THE G.A.M.E написа:Левски е най силният български отбор в евротурнирите за последните 20 г. точка по въпроса !!!

Хахах егати вица изрече :lol: :lol: Наистина имате къса памет или поне тези които сега го пишете сте набор 97 нагоре :lol:

Минах 30-те "братко ...

И що е виц ?
Не го казвам аз това, а ""синята УЕФА"" ... ;)

Ходи с тях се разправяй ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2011 16:48

mistreated написа:Мдам, вие затова вече нямате нито един национал титуляр - щото сте най-силните...

Е ние к'во сме виновни, че Левски не плаща "отгоре" на заплатата на Матеус ? ... :lol:

Шегата на страна ...
Явно ви боли червените, но срещу цифрите ( коефицента ) ... не се вика ! ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 юни 2011 16:56

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Мдам, вие затова вече нямате нито един национал титуляр - щото сте най-силните...

Е ние к'во сме виновни, че Левски не плаща "отгоре" на заплатата на Матеус ? ... :lol:

Шегата на страна ...

Не ни боли бе, няма проблем. Аз лично не оспорвам, че Левски има повече успехи в последните години от ЦСКА в евротурнирите. Но пък и осиранията не са ви никак малко.
Иначе за плащането на Матеус - малко по-сериозно го давайте.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2011 16:59

mistreated написа:Иначе за плащането на Матеус - малко по-сериозно го давайте.

Бъзиках се ... ;)

Реално Левски към момента, няма български играч, който да е за титуляр в националния !
За подкрепа и алтернативи ( резерви ) ... можеби само няколко:
Илиев, Милиев и Гаджев.

П.п.

Иначе Сержиньо Грийн и Гарра-та биха помогнали множко, ако имаше такава възможност ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 юни 2011 17:24

THE G.A.M.E написа:

Шегата на страна ...

Леле пв последно време много си се облъчил, ще се караме. Първо казваш, че Левски играе най-нападателния футбол и т.н, сега ни боляло. Нас няма от какво да ни боли, а и прав си.. цифрите сами говорят.. Мисля, че няма нужда да конкретизирам. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2011 23:26

Red_Girl написа:прав си.. цифрите сами говорят.. Мисля, че няма нужда да конкретизирам. :)

Няма да спорим сега за титли ... :mrgreen:
Спора е за коефицентите на българските представители в Европа. :)

Лошото е, че темата от дискусия за всички български отбори, се превърна в поредният синьо-червен спор ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юни 2011 01:30

Red_Girl написа:Леле пв последно време много си се облъчил, ще се караме. Първо казваш, че Левски играе най-нападателния футбол и т.н, сега ни боляло. Нас няма от какво да ни боли, а и прав си.. цифрите сами говорят.. Мисля, че няма нужда да конкретизирам. :)

Защо, конкретизирай...Колко титли имате от ЕКТ ?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Евротурнири 2011-2012 - Съперници на нашите отборите

Мнениеот siniq_fen » 14 юни 2011 20:00

Боже колко заблудени хора има по тоя свят, Боже...
По темата: Според мен тази година в ЛЕ отново ще играят два български отбора.. но този път на мястото на ЦСКА ще е Литекс. Мисля, че те ще успеят да елиминират някого в третия предварителен кръг на ШЛ, но в четвъртия ще отпаднат. И това не го казвам, за да се заяждам. Надявам се и четирите български отбора да влязат в ЛЕ и ШЛ (ако може), но така виждам нещата.
Само Левски!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 юни 2011 21:18

siniq_fen написа:Боже колко заблудени хора има по тоя свят, Боже...
По темата: Според мен тази година в ЛЕ отново ще играят два български отбора.. но този път на мястото на ЦСКА ще е Литекс. Мисля, че те ще успеят да елиминират някого в третия предварителен кръг на ШЛ, но в четвъртия ще отпаднат. И това не го казвам, за да се заяждам. Надявам се и четирите български отбора да влязат в ЛЕ и ШЛ (ако може), но така виждам нещата.

То съперниците в 3 и 4 кв. кръг в ШЛ са на практика еднакви и в 2та кв-ни кръга най-тежките варианти са Рейнджърс и Копенхаген! Ако бъдат избегнати има шансове и в 3, и в 4ия! Жилина като ни изхвърлиха в 3 после си праснаха и Спарта в 4 и влязоха в групите! Така, че с новия формат разликата между 3 и 4 кв.кръг не е огромна при положение, че и в 2та си непоставен съперниците на практика са едни и същи, а дори в 4ия някой от по-силните отбори в 3ия може да са сгафили и да ги няма в 4ия... важното е жребия за 3ия после ако го минеш не е толкова невъзможно да минеш и 4ия! ;) Като цяло си прав, че Левски ако са поставени и Литекс ако имат късмет в жребия имат най-големи шансове за влизане в групи да си непоставен в плейофите на ЛЕ вече е много по-кофти отколкото да си непоставен в 3 или 4 кв.кръг на ШЛ и с оглед на това Цска и Локо СФ имат малки шансове! ;)
Последна промяна от runnersa на 14 юни 2011 21:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юни 2011 21:22

runnersa написа:
siniq_fen написа:Боже колко заблудени хора има по тоя свят, Боже...

То съперниците в 3 и 4 кв. кръг в ШЛ са на практика еднакви и в 2та кв-ни кръга най-тежките варианти са Рейнджърс и Копенхаген Жилина като ни изхвърлиха в 3 после си праснаха и Спарта в 4 и влязоха в групите! Така, че с новия формат разликата между 3 и 4 кв.кръг не е огромна при положение, че и в 2та си непоставен съперниците на практика са едни и същи, а дори в 4ия някой от по-силните отбори в 3ия може да са сгафили и да ги няма в 4ия... важното е жребия за 3ия после ако го минеш не е толкова невъзможно да минеш и 4ия! ;) Като цяло си прав, че Левски ако са поставени и Литекс ако имат късмет в жребия имат най-големи шансове за влизане в групи да си непоставен в плейофите на ЛЕ вече е много по-кофти отколкото да си непоставен в 3 или 4 кв.кръг на ШЛ и с оглед на това Цска и Локо СФ имат малки шансове! ;)

Просто мисля, че за плейофа ще останат най-силните от поставените, докато в третия кръг може да се падне по-преодолим съперник. Макар че в интерес на истината само Рейнджърс и Копенхаген изглеждат непреодолими. Колкото до ЦСКА и Локо Сф точно заради това, което си написал съм склонен да мисля така. Същото важи и за нас ако останем непоставени в плейофа на ЛЕ.
Само Левски!

Върни се в “Архив”