Robotop, понеже не мога да ти пратя ЛС (чудно защо), за това тук.
Леко неадекватно мнение. НЕ не взимам пари от Гонзо и да играта на Левски ми харесва, но не мога да отрека, че имаше и слаби моменти. На теб хареса ли ти в домакинските мачове за ЛЕ или срещу Лиитекс този полусезон?
Допълнение:
Я ми припомни, след като паднахме от Тампере, Мустака махна ли се?
Жегата не ти се отразява добре.
Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Hellkeeper
- Контакти:
Re: Поставени или не
runnersa написа:Трябва ви в 3кв. кръг на ЛЕ да има 1 изненада повече отколкото в 3 кв. кръг на ШЛ!;) Защото изненадите в ЛЕ ви качват, но изненадите в ШЛ ви дърпат надолу защото в плейофите на ЛЕ отиват отбори с по-висок коефицент от вашия!
точно така е, само дето вероятността от изненади в ЛЕ е по-голяма от тази в ШЛ , най- малкото става дума за доста повече на брой мачове. Примерно от нешампионския поток на ШЛ надолу могат да ни избутат само Трабзонспор и Темишоара,ако елиминират някого, няма да коментирам какви са им шансовете, всички останали са с по-висок коефициент от нас.
За да е по-ограничена дискусията, то в третият предварителен кръг трябва да се чакат издънки на следните отбори:
Atlético Madrid
AZ Alkmaar
Fulham FC
Hapoel Tel-Aviv
Club Brugge
Sparta Praha
Palermo
Dinamo Bucuresti
FC Salzburg
PAOK Thessaloniki
Stoke City
Stade Rennais
Austria Wien
Rapid Bucuresti
Young Boys
Anorthosis Famagusta
Това са отборите с по-голям коефициент от този на Левски които ще участват в третият кръг
Atlético Madrid
AZ Alkmaar
Fulham FC
Hapoel Tel-Aviv
Club Brugge
Sparta Praha
Palermo
Dinamo Bucuresti
FC Salzburg
PAOK Thessaloniki
Stoke City
Stade Rennais
Austria Wien
Rapid Bucuresti
Young Boys
Anorthosis Famagusta
Това са отборите с по-голям коефициент от този на Левски които ще участват в третият кръг

Hapoel Tel-Aviv
Club Brugge
Sparta Praha
Dinamo Bucuresti
Austria Wien
Rapid Bucuresti
Anorthosis Famagusta
Всеки един от тези може да изпадне срещу противник различен от аматьорски статут!
Club Brugge
Sparta Praha
Dinamo Bucuresti
Austria Wien
Rapid Bucuresti
Anorthosis Famagusta
Всеки един от тези може да изпадне срещу противник различен от аматьорски статут!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Отборите срещу които ще играят тези които си посочил, са тези срещу тези които бяха обявени днес за противници на Левски 
Все пак говорим за третият предварителен кръг.

Re: Ясни съперниците Левски в Лига Европа
W84me написа:dodo7271 написа:Ама вие наистина ли вярвате, че срещу Хайдук и Легия имаме някакви шансове?
Е кои са тия?Помня,като играхме с Хайдук,а ти?
Помня прекрасно как ги размазахме на Герена. Разликата обаче е, че тогава ние бяхме много по-силен отбор, докато Хайдук бяха в криза. Сега не е така. Макар че знае ли човек? Щом са опряли до Краси Балъков за треньор....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Хайдук не ме притесняват, знаем кой им е треньор и какво да очакваме от него. Истината е, че 90% от тези отбори биха се затворили срещу Левски, а как ще ги пробием без Гара не знам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

PFC Litex написа:Отборите срещу които ще играят тези които си посочил, са тези срещу тези които бяха обявени днес за противници на Левски
да и там има такива, които не са с аматьорски статут
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- george_speed75
- Контакти:
Бог ми е свидетел че ако си запазим отбора какъвто ние е сега и вземе още няколко играча 1/16 финал не ни мърда.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Всичко е въпрос на жребии.
Вероятно не пропускаш момента, че в третият има още 15 поставени отбора и примерно Хайдук да изтегли нашия Локо Сф.
Ето я таблицата, аз също се надявам поне четири отбора които са пред Левски да се издънят

Вероятно не пропускаш момента, че в третият има още 15 поставени отбора и примерно Хайдук да изтегли нашия Локо Сф.
Ето я таблицата, аз също се надявам поне четири отбора които са пред Левски да се издънят