Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] {?:?}

Мнениеот Blue_Girl » 04 мар 2011 16:02

THE G.A.M.E написа:Дано не съм прав > 2 - 2

Няма да си прав!
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 04 мар 2011 16:24

Сигурно ще бием, но дано и игра покажат

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 04 мар 2011 17:46

danito9401 написа:Писаров може да го пропусне не Локо 100% имат достоен заместник...най-много ме притеснява този новия Джонсън на миналия мач с Калиакра яко развинти защитата им.....а и се вижда че нашите бекове Мюлдер и Минев са слаби срещу бързоте крила...да но се справят с него....Винаги ще се питам...Мислите ли че ако Жоазинио не беше продаден мача с ЦСКА щеше да има друг резултат...

1. Аз гледах мача на Локо СФ с Монтана, последния мач на Локото преди нас, и този Джонсън направо им скри топките. Почти всяка атака отляво, която правеше завършваше с центриране тип голова асистенция, само че останалите я опропастяваха. Ако играе по същия начин, просто не го виждам Милиев. Особено ако Милиев разчита на Грийн, да го дублира. Ако Локо играят дисциплинирано, могат да бъдат абсолютно непреодолими.
2. Не мисля, че с Жоазиньо щяхме да спечелим този мач. Проблемът май не беше лявото крило, а цялата халфова линия. Ама нямам самочувствието на капацитет, така че не приемай ги условно тия мои мнения.
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 04 мар 2011 18:11

Даниел Димов и Мариян Огнянов се борят за овакантеното място от Христо Йовов в халфовата линия на Левски. Бижутера бе наказан, защото получи червен картон във вечното дерби с ЦСКА и няма право да излезе срещу Локомотив София.
Даниел Димов, който все още не е направил официалния си дебют за "сините" в А група има малко по-големи шансове от Огнянов да стартира срещу столичните „железничари”.
По всичко личи, че на този етап Ясен Петров не смята да връща Сержиньо Грийн в средата на терена, въпреки че доста анализатори са на това мнение.
Грийн е налаган от месеци като централен бранител и в определени мачове се справи, но пък този ход не сработи срещу ЦСКА.
Въпреки тоталния провал срещу „армейците”, Ясен Петров едва ли ще направи чак толкова много промени в своята единайсеторка. Не е изключено шанс за изява да получи Марко Видович, който също като Димов, не е изиграл официален мач със „синята” фланелка. Ако сърбинът започне, то най-вероятно ще е на позицията външен халф, като по този начин на пейката може да седне един измежду Младенов и Матондо, които меко казано не се справиха срещу „червените”.

Аз лично очаквах Грийн да заиграе като халф, но явно дуетът Ясен/Гонзо няма никакво намерение да предприеме такъв ход. Другото, което ме притеснява е че появата на Видович може да е за сметка на Матондо, който евентуално може да последва съдбата на Слори и да бъде освободен, без да покаже на какво е способен.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2011 18:22

Мисля, че е време Грийн да бъде върнат в халфовата линия !
Няма смисъл от двамата дефанзивни в мачовете от нашето първенство !
Един Грийн пред бранителите .... Дарко и Гаджев зад Гарра-та ... и по крилата там, който си играе.

Чиста работа !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 мар 2011 18:29

L_Messi написа:Аз лично очаквах Грийн да заиграе като халф, но явно дуетът Ясен/Гонзо няма никакво намерение да предприеме такъв ход. Другото, което ме притеснява е че появата на Видович може да е за сметка на Матондо, който евентуално може да последва съдбата на Слори и да бъде освободен, без да покаже на какво е способен.

И ако още продължават да разчитат на Дани Младенов като титуляр и след само 1 мач да замразят на пейкта и после изгонят Матондо тогава ги признавам за КРЪГЛИ ИДИОТИ.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 мар 2011 19:01

Аз към Матондо нямам големи очаквания ,но нека му се даде шанс. Но шанс означава да го налагат поне 5-6 мача и ако разочарова тогава да го закотвят на пейката.Иначе на Грийн мястото му е в халфовата линия.И нека си върнат Иво до Данчо Милиев.Интересно ми е да видя и Видович :roll:
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 мар 2011 19:04

-------------------------------------------Акалски--------------------------------------------

------------------Мюлдер--------Милиев--------Иванов------------Минев-------------------------

--------------------------------------Гаджев-----Грийн-----------------------------------------

----------------Матондо----------------Тасевски-----------------------Видович----------

------------------------------------------ Дембеле-------------------------------------------

За мен това трябва да е състава
Последна промяна от LaRgO на 04 мар 2011 21:58, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 мар 2011 19:06

LaRgO написа:-------------------------------------------Акалски--------------------------------------------

------------------Мюлдер--------Милиев--------Иванов------------Минев-------------------------

--------------------------------------Гаджев-----Грийн-----------------------------------------

----------------Мотондо----------------Тасевски---------------------------------Видович----------

------------------------------------------ Дембеле-------------------------------------------

За мен това трябва да е състава

Съгласен! ;)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 04 мар 2011 19:12

равен в кучи студ
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Архив”