THE G.A.M.E написа:Дано не съм прав > 2 - 2
Няма да си прав!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Дано не съм прав > 2 - 2
danito9401 написа:Писаров може да го пропусне не Локо 100% имат достоен заместник...най-много ме притеснява този новия Джонсън на миналия мач с Калиакра яко развинти защитата им.....а и се вижда че нашите бекове Мюлдер и Минев са слаби срещу бързоте крила...да но се справят с него....Винаги ще се питам...Мислите ли че ако Жоазинио не беше продаден мача с ЦСКА щеше да има друг резултат...
Даниел Димов и Мариян Огнянов се борят за овакантеното място от Христо Йовов в халфовата линия на Левски. Бижутера бе наказан, защото получи червен картон във вечното дерби с ЦСКА и няма право да излезе срещу Локомотив София.
Даниел Димов, който все още не е направил официалния си дебют за "сините" в А група има малко по-големи шансове от Огнянов да стартира срещу столичните „железничари”.
По всичко личи, че на този етап Ясен Петров не смята да връща Сержиньо Грийн в средата на терена, въпреки че доста анализатори са на това мнение.
Грийн е налаган от месеци като централен бранител и в определени мачове се справи, но пък този ход не сработи срещу ЦСКА.
Въпреки тоталния провал срещу „армейците”, Ясен Петров едва ли ще направи чак толкова много промени в своята единайсеторка. Не е изключено шанс за изява да получи Марко Видович, който също като Димов, не е изиграл официален мач със „синята” фланелка. Ако сърбинът започне, то най-вероятно ще е на позицията външен халф, като по този начин на пейката може да седне един измежду Младенов и Матондо, които меко казано не се справиха срещу „червените”.
L_Messi написа:Аз лично очаквах Грийн да заиграе като халф, но явно дуетът Ясен/Гонзо няма никакво намерение да предприеме такъв ход. Другото, което ме притеснява е че появата на Видович може да е за сметка на Матондо, който евентуално може да последва съдбата на Слори и да бъде освободен, без да покаже на какво е способен.
LaRgO написа:-------------------------------------------Акалски--------------------------------------------
------------------Мюлдер--------Милиев--------Иванов------------Минев-------------------------
--------------------------------------Гаджев-----Грийн-----------------------------------------
----------------Мотондо----------------Тасевски---------------------------------Видович----------
------------------------------------------ Дембеле-------------------------------------------
За мен това трябва да е състава
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта