Суарез като малък.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

IvanAtanasov написа:Е как може да обвиняват такова сладко момченце в расизъм![]()
Alonso_Massa написа:Дано наказанието не му повлияе зле, ами напротив да го мотивира и да започне да бележи още повече!
Наказанието на нападателя Луис Суарес може да бъде увеличено на 10 мача, след като скандалът между Ливърпул и Футболната асоциация се задълбочава, съобщава "Дейли Мирър".
venomcho написа:И всичко тва идва след лазенето по корем пред Уефа за Плешивия Прасчо и следващото опрощаване, та да не вземат и гол да не вкарат в групите горките като франсетата преди години - баси абсурда !
Аз се сещам обаче и за негативния коментар на Далглиш точно след това и като ги знам кви са тънкообидчиви рижите "лордове", нищо чудно това със Суарез да е следствието...
П.П. абе кЪшчей хляб, ти и относно Ливърпул ли си бил компетентен...ама що ли се учудвам и аз де
john barnes написа:venomcho написа:И всичко тва идва след лазенето по корем пред Уефа за Плешивия Прасчо и следващото опрощаване, та да не вземат и гол да не вкарат в групите горките като франсетата преди години - баси абсурда !
Аз се сещам обаче и за негативния коментар на Далглиш точно след това и като ги знам кви са тънкообидчиви рижите "лордове", нищо чудно това със Суарез да е следствието...
П.П. абе кЪшчей хляб, ти и относно Ливърпул ли си бил компетентен...ама що ли се учудвам и аз де
тука уцели...сияйния се обади за шрек и май сега ни го връщат със суарес...
venomcho написа:И всичко тва идва след лазенето по корем пред Уефа за Плешивия Прасчо и следващото опрощаване, та да не вземат и гол да не вкарат в групите горките като франсетата преди години - баси абсурда !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост