Купа на България, 1/8 финал - Левски - Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на България, 1/8 финал - Левски - Берое
2:0 за Дембеле
Значи, до гуша ми дойде от великите софийски отбори. Престанете да омаловажавате труда на провинциалните отбори, защото ако не е държавната машина да ви подкрепя през всички тези години щяхте да сте грандове, ама от време на време. Още със създаването на тези клубове, те са подкрепяни от властимащите - ВИНАГИ - И ВИНАГИ В УЩЪРБ НА ПРОВИНЦИАЛНИТЕ ОТБОРИ.
Ама трябва да прочетете и малко от историята на футболното ни първенство, а не само да слушате великите си началници. Наско Сираков - в Стара Загора футбол не трябва да има. Гонзо - ще играем на 05.12., а не няма да играем тогава. Батков - ще подпалим БФС !?!
А за този мач наистина хората искаха да дойдат до София и да го гледат - ако ще и 50 души да са, защо ще им се отнема тази възможност?
Ама трябва да прочетете и малко от историята на футболното ни първенство, а не само да слушате великите си началници. Наско Сираков - в Стара Загора футбол не трябва да има. Гонзо - ще играем на 05.12., а не няма да играем тогава. Батков - ще подпалим БФС !?!
А за този мач наистина хората искаха да дойдат до София и да го гледат - ако ще и 50 души да са, защо ще им се отнема тази възможност?
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!
-
- Контакти:
Ballancee написа:1:0
Голмайстор:
Гарра Дембеле.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
zaraber написа:Значи, до гуша ми дойде от великите софийски отбори. Престанете да омаловажавате труда на провинциалните отбори, защото ако не е държавната машина да ви подкрепя през всички тези години щяхте да сте грандове, ама от време на време. Още със създаването на тези клубове, те са подкрепяни от властимащите - ВИНАГИ - И ВИНАГИ В УЩЪРБ НА ПРОВИНЦИАЛНИТЕ ОТБОРИ.
Никой не омаловажава труда на провинциалните отбори, даже напротив, повечето хора им се възхищават че доста от тях правят от нищо-нещо. И престани с това "софийски" отбори и "държава"...абе пич, Берое до последно не знаеха дали ще играят в ЛЕ, дали ще има треньор, дали вьобще ще излезнат на терена, дали ще има транспорт до София. Ти сега искаш да ни убедиш, че едва ли не сте подтиснати и заклани от държавата. Та вие, както казах, до последно не знаехте дали ще играете в ЛЕ...как очакваш държавата да подаде ръка, като за малко щеше да стане ебаси резила. Държавата, и не само България, иска сигурност в това което дава, така е било - така и ще бъде. Това е реалността.
Независимо от резултата довечера, очаквам победа на Левски в мача с Берое. Добре се познаваме с този отбор, не мисля че този сезон има с какво да ни изненадат. Само с "Ура" вече не става, трябва и акъл

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- blue avalanche
- Контакти:
zaraber написа:Значи, до гуша ми дойде от великите софийски отбори. Престанете да омаловажавате труда на провинциалните отбори, защото ако не е държавната машина да ви подкрепя през всички тези години щяхте да сте грандове, ама от време на време. Още със създаването на тези клубове, те са подкрепяни от властимащите - ВИНАГИ - И ВИНАГИ В УЩЪРБ НА ПРОВИНЦИАЛНИТЕ ОТБОРИ.
Сигурно вие щяхте да сте "гранд"!Я по-сериозно!Нали същата тази власт ви направи шампиони?
G.B.S написа:3-0
И аз така си мисля-Гарата да завърши с хетрик годината.....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
0 - 1 за БЕРОЕ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
За този мач останахме без халфове. Тасевски и Кривия контузени, Балтанов май и той,а Йовов, както се видя срещу Гент, може да изкара максимум 1 полувреме, Огнянов за нищо не става.Трябва да връщаме Иво в защита и Грийн в центъра. Нещата са трагични, още повече, че и Мюлдер не се знае ще играе ли. Затова Берое толкова се натискаха да играят по-рано. Защото са очаквали да се получи нещо такова. Добре е че имаме 1 седмица за възстановяване, лошото е, че при издънка няма оправдания. А Берое ще се хвърлят и ще играят на 200%.
Хич няма да е лесно.
Хич няма да е лесно.
Всеки който може трябва да е на стадиона и да подкрепим любимия отбор!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64