LUDAKIS написа:аа помощник-треньора дали не е нагъл![]()
![]()
все пак се извини
какво е казал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LUDAKIS написа:аа помощник-треньора дали не е нагъл![]()
![]()
все пак се извини
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Neron написа:JackPackage написа:айде да го видим Слори, що за птица е...
Хора които са го гледали са ми казвали че бил като Жо
От клиповете мисля че е поне колкото Жо.А защо не и отгоре все пак е играл в много добри европейски отбори.
JackPackage написа:LUDAKIS написа:аа помощник-треньора дали не е нагъл![]()
![]()
все пак се извини
какво е казал
deepblue1963 написа:Егати тъпия Ганчев:"Дембеле поне 1 метър засада","М-м-м-м,поне половин метър","Ми-и-и,то нямало засада".Ай,стига,бе!
LUDAKIS написа:Neron написа:JackPackage написа:айде да го видим Слори, що за птица е...
Хора които са го гледали са ми казвали че бил като Жо
От клиповете мисля че е поне колкото Жо.А защо не и отгоре все пак е играл в много добри европейски отбори.
Йовов за Слори първа смяна
Дембеле за Иса втора
коя е третата ?
LUDAKIS написа:JackPackage написа:LUDAKIS написа:аа помощник-треньора дали не е нагъл![]()
![]()
все пак се извини
какво е казал
гледат повторението на първия гол на Демебеле ясно се вижда че няма засада, а той - Ами мисля че има засада поне половин метър дават 2ра камера на същата линия той отговаря - ами май трябва да се извиниме
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Madridist написа:Флорентино Перес да подготвя офертата - 10 милиона евро+ Игуаин за Дембеле.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта