България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Да, аз ще подкрепя Националния отбор

Мнениеот siniq_fen » 05 сеп 2010 21:15

Аз няма да отида на мача. Но искам с цялото си сърце да спечелим. Да, и аз не харесвам това което става, но винаги ще искам България да побеждава, защото е моята родина. Смятам, че е меко казано глупаво да се желае загуба, само защото, Мъри щял да напусне. Колкото до това защо няма да отида - не смятам, че ще има достатъчно хора на стадиона за да ми бъде кеф да съм там, а и освен това момчетата нека се потрудят, за да заслужат стадиона да се пука по шевовете. Не е заради това 0-4.. А защото не показаха, че наистина имат качества, в което не се съмнявам. Успех, момци!
П.П само да питам пичовете, които не искат Ники Михайлов да пази. За кой гол носи вина той в националния отбор, като изключим гола на Русия? А няма безгрешни хора. Не е сериозно да се говори, че той е виновен за някой от головете на Уембли. Живи и здрави и си подкрепяйте националния отбор!
Само Левски!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 05 сеп 2010 21:17

Като сте психясали,отивайте.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Националите ни се надяват на подкрепа във вторник

Мнениеот garfild8 » 05 сеп 2010 21:17

Да има истина в изказването на колегата.Ама Австралия записа победа в ЮАР,а Аржентина отпадна на 1/4 от съпер-играещ отбор,а Нова зеландия,направиха три ремита от три мача в групата.И един гол не им стигна,да излязат от групата.
А вие тук се надявате,някак си да се докопаме на някой форум.Не включвам себе си,защото аз отдавна не вярвам на Трупата на Мъри.От 6.6.2009г.Така като гледам,тези дето мислят като мен,непрекъснато се увеличават,след всеки мач на национала. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 05 сеп 2010 21:24

Да , аз също ще подкрепя националния отбор !

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 05 сеп 2010 21:29

Аз пък НЕ !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 05 сеп 2010 21:31

Николай Михайлов бил добър ... А как да разбереме дали Владо Стоянов или Марио Кирев не са по - добри от него :?: Николай Михайлов е в този отбор само и единствено заради поста , който заема баща му в БФС :idea: Живко Миланов е там поради същите причини и заради същия човек :idea: Колко квалификационни цикъла трябва да изтърпим , за да се промени този комунистически модел на поведение :?: Живеем в условия на демокрация и е редно да можем да си казваме мнението по тези въпроси :idea: Режима на управление на БФС в момента е авторитарен , а Боби Михайлов се вживява в ролята на Тодор Живков :idea: Както беше и по времето на Иван Славков :idea: Писна ми , да си върнем българския футбол и да се гордеем с него , вместо да гледаме как го съсипват някакви бивши величия :!:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 сеп 2010 21:34

viroglav написа:Николай Михайлов бил добър ... А как да разбереме дали Владо Стоянов или Марио Кирев не са по - добри от него :?: Николай Михайлов е в този отбор само и единствено заради поста , който заема баща му в БФС :idea: Живко Миланов е там поради същите причини и заради същия човек :idea: Колко квалификационни цикъла трябва да изтърпим , за да се промени този комунистически модел на поведение :?: Живеем в условия на демокрация и е редно да можем да си казваме мнението по тези въпроси :idea: Режима на управление на БФС в момента е авторитарен , а Боби Михайлов се вживява в ролята на Тодор Живков :idea: Както беше и по времето на Иван Славков :idea: Писна ми , да си върнем българския футбол и да се гордеем с него , вместо да гледаме как го съсипват някакви бивши величия :!:

Ти не си в ред, съвсем сериозно! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 сеп 2010 21:35

kokic1986 написа:Да , аз също ще подкрепя националния отбор !

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 05 сеп 2010 21:36

Добре аз не разбирам защо само плюете треньора и казвате да се маха, че нищо не прави.Ми виждате ли с какви футболисти разполага??? С никакви и го обвинявате,че не викал този и онзи,ми кой да викне кажете ми един свястен български футболист като изключим Стилян Петров и Мартин Петров другите са лигльовци.Проблема не е в треньора а в играчите,няма един добър играч в тази страна.2-ма играчи немогат да теглят целия отбор!!!
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 05 сеп 2010 21:38

Аз също ще съм на стадиона!
Иначе тези футболисти уволниха 5 треньора и НИЩООО!
ДАНО ВИДУМ МАЛКО СЛЪНЦЕ И НИЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”