radiinter написа:хахахахаха на ЕВРОПЕЙСКИЯ ШАМПИОН ли каза![]()
????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
radiinter написа:хахахахаха на ЕВРОПЕЙСКИЯ ШАМПИОН ли каза![]()
????
federer90 написа:Интер и пак Интер това е шампиона и през този сезон.
durex написа:federer90 написа:Интер и пак Интер това е шампиона и през този сезон.
Напълно те подкрепям
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
acmilan написа:durex написа:federer90 написа:Интер и пак Интер това е шампиона и през този сезон.
Напълно те подкрепям
Ами подкрепяйте се,няма лошоИнтер няма да е шампион.Не казвам,че ще бъде Милан,може и Ювентус да направи нещо,Рома също.
Middlesbrough написа:преди най - много мразех Рома :Д сега като ги води Раниери :Д са ми смешни само :Д
Интер са най - мразените ся за уредените титли и сичко около калчополи :@
Милан те винаги са си неприятни :Д
Айде наздраве Ювентинци![]()
durex написа:Middlesbrough написа:преди най - много мразех Рома :Д сега като ги води Раниери :Д са ми смешни само :Д
Аз до колкото помня Калчополи е направено от вас и ви пратиха в Серия Б и немога да разбера, защо неможете да го проумеете това?!?!! Защо си мислите,че Ювентус немогат да купят мачове,съдии и така на татък?!?!?!
Middlesbrough написа:durex написа:Middlesbrough написа:преди най - много мразех Рома :Д сега като ги води Раниери :Д са ми смешни само :Д
Аз до колкото помня Калчополи е направено от вас и ви пратиха в Серия Б и немога да разбера, защо неможете да го проумеете това?!?!! Защо си мислите,че Ювентус немогат да купят мачове,съдии и така на татък?!?!?!
а ти защо си мислиш че Интер са чисти бее , точно всичко се направи за да може Интер да е на върха защото титла не можеше да си фане 20 години , и ако тва не беше станало още 20 нямаше да можете , смятяй ... италианския отбор с 0 италианци
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта