Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот bigbonusprize » 20 май 2010 11:43

sostenere написа:Сценария от миналото лято се повтаря... :lol: Тогава щеше да идва Димитър Макриев, не знам си кой... водим преговори ала бала, работим по селекцията, а накрая Ортега от Славия... :lol: Този път е Камбуров...

:) Че Камбуров си е класа над Ортега...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 20 май 2010 11:55

sostenere написа:Сценария от миналото лято се повтаря... :lol: Тогава щеше да идва Димитър Макриев, не знам си кой... водим преговори ала бала, работим по селекцията, а накрая Ортега от Славия... :lol: Този път е Камбуров...

Колегата е прав, тука може да си чешем езиците колкото си искаме, но докато не излезе Гонзо и каже "подписахме с едикой си", всичко е в сферата на догатките.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 май 2010 12:28

Подготвям страхотни трансферни удари за Левски. Феновете да са спокойни, ще видят един силен Левски в Лига Европа", заяви Тодор Батков.

"До представянето на отбора на 9 юни спирам с всякакви изявления. Ще се съсредоточа върху това да създам още по-добра организация в клуба и да привлечем страхотни футболисти, които да направят публиката на Левски щастлива", каза още собственикът на Левски пред BSport.bg.

Адвокатът прояви оптимизъм за представянето на Левски в евротурнирите наесен.

"Доволен съм от класирането за Лига Европа. Този път ще оставим сериозна диря в този турнир", завърши Батков.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 май 2010 14:35

bigbonusprize написа:

:) Че Камбуров си е класа над Ортега...

Това е ясно, аз говорех за друго, че миналото лято ни лъжеха, че ще вземат Макриев... това лято Камбуров, а истината ще видим много скоро, защото подготовката ще си почне и пак същите стари муцуни ще ги видим... и някой свободен агент разбира се... :lol:
Последна промяна от sostenere на 20 май 2010 15:05, променено общо 1 път.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 май 2010 14:43

Бижутера написа:Подготвям страхотни трансферни удари за Левски. Феновете да са спокойни, ще видят един силен Левски в Лига Европа", заяви Тодор Батков.

"До представянето на отбора на 9 юни спирам с всякакви изявления. Ще се съсредоточа върху това да създам още по-добра организация в клуба и да привлечем страхотни футболисти, които да направят публиката на Левски щастлива", каза още собственикът на Левски пред BSport.bg.

"Доволен съм от класирането за Лига Европа. Този път ще оставим сериозна диря в този турнир", завърши Батков.

Времето ще покаже.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 20 май 2010 15:34

Бижутера написа:Подготвям страхотни трансферни удари за Левски. Феновете да са спокойни, ще видят един силен Левски в Лига Европа", заяви Тодор Батков.

:mrgreen:
Прекрасно беше докато си траеше, откъде изпълзя пак тоя тюфлек ...
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 май 2010 20:07

новите са почти ясни:Камбура,Данчо-тъча(помнете ми думата ще свърши много работа),Иво Иванов,Иса,само незнам кой ще бъде деф.халф.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 20:15

zlatan написа:новите са почти ясни:Камбура,Данчо-тъча(помнете ми думата ще свърши много работа),Иво Иванов,Иса,само незнам кой ще бъде деф.халф.

Владо Гаджев,Балтанов и Тевия ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 май 2010 20:46

zlatan написа:новите са почти ясни:Камбура,Данчо-тъча(помнете ми думата ще свърши много работа),Иво Иванов,Иса,само незнам кой ще бъде деф.халф.

То и аз се замислих вчера,че Данчо тъча,ако играе по-напред ,а не на мястото на Станчев ще е по-добър вариант от Мечо в момента. Само дето съм сигурен,че това е партенка
110 години любов!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 май 2010 22:00

niki,Влади ми е ясен че ще бъде бижуту ни в средата на терена,а като се замисля това с Тевия не е за подценяване,още повече че Йовов вече няма да е по крилото,но въпреки това там ни трябва един Ст.Петров-леле мале бахти тандема,ааааааааааааа.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”