Левски-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Левски-Локомотив Пловдив

Мнениеот svence » 10 апр 2010 23:49

stioks написа:Дузпата беше 100%това.Ето и снимка от спортал :

Изображение

Странно как в нито една медия няма коментар за тая дузпа ??

Хм. Фото за доказване на дузпа ми изглежда несериозно, същото като оная снимка на Живко и Електричката и то пак, ако не се лъжа от Спортала. Браво на тях, все са на "правилното" място :roll: .
Аз бих попитал нещо за картона на Бардон :roll:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 11 апр 2010 00:05

А пък аз искам да попитам ,какъв беше онзи плакат който издигна агитката на Левски.
Надписа гласеше :Сбогом к.у.р.в.и. :oops: :oops: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 11 апр 2010 00:06

Дузпа нямаше . Даксон симулираше .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 апр 2010 00:07

емо73канар написа:А пък аз искам да попитам ,какъв беше онзи плакат който издигна агитката на Левски.

Надписа гласеше "Смърт за Курвите :!: "

Към кой е насочено само Запада си знаят ;)
Изображение

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 11 апр 2010 00:07

Не успях да намеря никакви повторения и затова сложих снимката.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2010 00:20

strajeiko написа:Чест на феновете на локо ,че нито един път не скандираха нещо против Левски а пяха само за техния си отбор !

И мен това ме подразни днеска - сектор Б пълен с някви хлапета, които не знаеха една песен на Левски, ама крякаха селяни и не знам какво. И още нещо много ме заболя, много хора днес на стадиона, плюеха и псуваха играчите, наистина - отбора не е пълен със звезди - толкова си можем. Ама като си дошъл на стадиона - бъди фен, бъди мъж - ПОДРЕПИ отбора :!: Ако ще хулиш - стой си пред телевизора.
И за една случка, която много ме стопли днес, тръгнах да паркирам на малкия паркинг зад Г, ама не се сетих че там ще са пловдивчаните, и с моя приятел, с шаловете на врата...загледаха ни 10 момчета които слизаха от РВ колите, никой не тръгна да се закача и да прави проблеми.... и аз просто си преместих колата 200 метра нагоре. Уважение за пловдивчаните.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 11 апр 2010 00:23

Blue_Lion написа:
емо73канар написа:А пък аз искам да попитам ,какъв беше онзи плакат който издигна агитката на Левски.

А защо се коментира поредната простотия на тия. Що не си създадът ФК(можеби по правилно е ПП) СЗ - Батков и да си носят такива неща да си ги показват там. Искали справедлив съд и още незнам си кви простотии. Те фенове на отбор ли са или някаква политическа партия. Идеята на ФК Левски е, че той няма нищо общо с властт, а те политизират. Тъпаци!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 11 апр 2010 01:34

Досега винаги съм уважавал Левски отбора и феновете и съм ги предпочитал пред оная гнусна червена пасмина,ама след поредната гавра над отбора ми вече тотално ми писна...То не беше игра до гол,гол от засада (2-рия вижте добре момента когато поема топката) , подмината дузпа,фалове....Съдийски отбор.Честно ми кажете,тука сините фенове,интересно ли ви е първенството ?Дано да не видите Европа още дълги години и да не излагате България срещу отборчета като Жилина и Бате Борисов.Или ако се класирате,поне пратете факс до УЕФА и искаите Кольо Данев да ви свири всички мачове,че да минете предварителните кръгове поне...
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 апр 2010 01:43

pavlov10 написа:Досега винаги съм уважавал Левски отбора и феновете и съм ги предпочитал пред оная гнусна червена пасмина,ама след поредната гавра над отбора ми вече тотално ми писна...То не беше игра до гол,гол от засада (2-рия вижте добре момента когато поема топката) , подмината дузпа,фалове....Съдийски отбор.Честно ми кажете,тука сините фенове,интересно ли ви е първенството ?Дано да не видите Европа още дълги години и да не излагате България срещу отборчета като Жилина и Бате Борисов.Или ако се класирате,поне пратете факс до УЕФА и искаите Кольо Данев да ви свири всички мачове,че да минете предварителните кръгове поне...

Кво толкова го дъвчете първия гол не знам...имаше корнер и го изпълнихме ;) А за втория,засада имаше ама пасивна ! И все пак,ако мислиш,че това което става с Левски ни е приятно,си се объркал жестоко брат !

Благодаря за проклятията който ни отправи - личи си уважението ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 апр 2010 01:46

svence написа:
Blue_Lion написа:

А защо се коментира поредната простотия на тия. Що не си създадът ФК(можеби по правилно е ПП) СЗ - Батков и да си носят такива неща да си ги показват там. Искали справедлив съд и още незнам си кви простотии. Те фенове на отбор ли са или някаква политическа партия. Идеята на ФК Левски е, че той няма нищо общо с властт, а те политизират. Тъпаци!

Мани ги билкарите !Цял мач се пее к*р за Локо и против Ушев...пфффф :evil: Аз оттук нататък само на Дербито ще ходя,а на всички останали мачове - бойкот,докато Левски и Сектор "Б" не се оправят ! Тия анаболо-билкари ще си останат само те в Сектора...на Герена да ни надвикат,па и на всичко отгоре да псуваме другия отбор - това никога не е било :!:

П.П Шапки долу и мойте уважения за феновете на ЛОКО -> 90 мин. 100 % подкрепа за любимия им отбор и нито за миг не ни псуваха - БРАВО :!:
Изображение

Върни се в “Архив”