ЛЕВСКИ-МИНЬОР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР
Колко зрители има.......така като гледам към......10 000 ? .... 

Терена е много зле,топката постоянно подскача и вЪобще не може да се води,това много влияе на качеството на играта.
- maximalniq
- Контакти:
Тасевски ни липсва много,няма го разнообразието в средата на терена.Йовов е контузен,Телкийски също.Като цяло съм доволен от Кривия ,Антонов и Петреш.Стараят се.Ще видим как ще изглежда отбора второто полувреме.Много искам да видя Владо Гаджев в игра.

THE G.A.M.E написа:Колко зрители има.......така като гледам към......10 000 ? ....
Еми стадиона е за 25 000,така като гледам е почти на половина пЪлен...горе долу са толкова

Трябва да вземем 3-те точки неме интересува резултата и играта - ИСКАМ 3 ТОЧКИ!!! САМО ЛЕВСКИ 1914
Много бавен футбол и от двата отбора, лежане по терена, съдията трябваше да даде 10 мин продължение поне, а самия терена е просто ужасен.
-
kartago написа:THE G.A.M.E написа:хахахах. ........1 мин. продължение ! ....
![]()
Браво !
Ето пак е спряна играта.....как пък дават такива завързани двубои....на подобни деца да се учат да свирят ?
Явно каквото има да става....ще става през второто полувреме !
Оптимист съм след показаната игра.....ще спечелим с 3 : 1 ..а дано ! ! !
"Показана игра" ????? Добре, че поне някой вижда някаква игра, а и Касабов също я видя, каза, че зрителите на телевизията трябва да сме доволни от това, което виждаме! Много слаби отбори, да се чуди човек Миньор как са постигали такива успехи........., терена лош, съдията слаб........"мила родна картинка".....
Имам предвид като желание....не толкова като качество на играта !
То и няма как да има качество....след като перничани са с всичките си играчи в пеналта.
Така остават само центриранията......а и сам го посочваш - терена не е кой знае колко за игра.....

Как ми се иска на всеки мач да има по най-малко 10 000 души както сега
И без коментатор е много по-добре, да може да се чуват феновете !

Последна промяна от xWarden на 07 мар 2010 15:58, променено общо 1 път.
- анто маина
Mного лош терен,слаб мач ,Касабов каде я вигя тая динамика ,незнам.Напълно заслужени картони и един спестен на Бардон 8ма минута.
- delqnski47
- Контакти:
niki87 написа:Терена е много зле,топката постоянно подскача и вЪобще не може да се води,това много влияе на качеството на играта.
Иска ли питане!!
Терена на Берое е още по -зле!Като го гледах от телевизора и терена ми се стори като мозайка:зелени и кафяви квадратчета подредени едно до друго!Изглеждаше на някво гиганско монополи!Само им трябваха зарчета и пионки и се уреждат...
Последна промяна от delqnski47 на 07 мар 2010 15:59, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.