Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_champions
Re: Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?
Георги Василев няма да дойде,не му е сега и мястото.Абе хора,между другото не разбрахте ли,че за да дойде някой качествен треньор,трябва да му предложат звездна сума?!Защо ли!?Защото всеки има интернет,всеки от тях чете преса и знае как в рамките на 1 година титаните на простотията изгониха 2 човека ,носещи свещената за България фамилия Пенев!!!И защо ще му е на някой кадърен треньор да го изритат като куче и него?!?Който дойде ще е само от любов към ЦСКА!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Като прочетох кои имена могат да ни поемат направо ми се развинти главата.Да,ЦСКА е класа!ЦСКА е легенда!ЦСКА е история!Но ще ми е чудно как примерно един(Ларс Лагербак,Клаус Топмьолер) би се съгласил да поеме отбор от България.Единственото важно за нас феновете на "червените" е ясно - да сме Шампиони,но лично аз симпатизирам на Павел Дочев.Този човек доказа в "футболното джудже" Германия,как може от аматьорски отбор(Падерборн)да го издигне до Втора Бундеслига.Мисля че това за момента е идеален вариант за нашите играчи.Има ли някой който да споделя моето мнение?
When you walk..
dra6ky9 написа:Като прочетох кои имена могат да ни поемат направо ми се развинти главата.Да,ЦСКА е класа!ЦСКА е легенда!ЦСКА е история!Но ще ми е чудно как примерно един(Ларс Лагербак,Клаус Топмьолер) би се съгласил да поеме отбор от България.Единственото важно за нас феновете на "червените" е ясно - да сме Шампиони,но лично аз симпатизирам на Павел Дочев.Този човек доказа в "футболното джудже" Германия,как може от аматьорски отбор(Падерборн)да го издигне до Втора Бундеслига.Мисля че това за момента е идеален вариант за нашите играчи.Има ли някой който да споделя моето мнение?
Аз го казах и по-горе , ЗА Павел Дочев , да не говорим , че е избран за треньор на века от феновете на Падерборн и стигна с тях четвърфинал ако не се лъжа за купата ... дано се усетят и вземем него или Топмьолер другите просто не стават а защо не и Топмьолер - Дочев тандем , като Топмьолер е тук само за 6 месеца да кажем като консултант а след това Павел Дочев да си подхване нещата...колко пари ще иска Топмьолер за 6 месеца , едва ли повече от колкото да кажем струва Борис Галчев от Пирин !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- deepblue1963
Angoff написа:dra6ky9 написа:Като прочетох кои имена могат да ни поемат направо ми се развинти главата.Да,ЦСКА е класа!ЦСКА е легенда!ЦСКА е история!Но ще ми е чудно как примерно един(Ларс Лагербак,Клаус Топмьолер) би се съгласил да поеме отбор от България.Единственото важно за нас феновете на "червените" е ясно - да сме Шампиони,но лично аз симпатизирам на Павел Дочев.Този човек доказа в "футболното джудже" Германия,как може от аматьорски отбор(Падерборн)да го издигне до Втора Бундеслига.Мисля че това за момента е идеален вариант за нашите играчи.Има ли някой който да споделя моето мнение?
Аз го казах и по-горе , ЗА Павел Дочев , да не говорим , че е избран за треньор на века от феновете на Падерборн и стигна с тях четвърфинал ако не се лъжа за купата ... дано се усетят и вземем него или Топмьолер другите просто не стават а защо не и Топмьолер - Дочев тандем , като Топмьолер е тук само за 6 месеца да кажем като консултант а след това Павел Дочев да си подхване нещата...колко пари ще иска Топмьолер за 6 месеца , едва ли повече от колкото да кажем струва Борис Галчев от Пирин !
В Грузия Топмьолер взимаше 1,2 млн. евро годишно.Сам можеш да сметнеш колко прави за 6 месеца.Май доста повече от Галчев.Ти как мислиш?Или,понеже той е по рождение цесекар,ще работи благотворително.Не се изказвай неподготвен.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Angoff написа:dra6ky9 написа:Като прочетох кои имена могат да ни поемат направо ми се развинти главата.Да,ЦСКА е класа!ЦСКА е легенда!ЦСКА е история!Но ще ми е чудно как примерно един(Ларс Лагербак,Клаус Топмьолер) би се съгласил да поеме отбор от България.Единственото важно за нас феновете на "червените" е ясно - да сме Шампиони,но лично аз симпатизирам на Павел Дочев.Този човек доказа в "футболното джудже" Германия,как може от аматьорски отбор(Падерборн)да го издигне до Втора Бундеслига.Мисля че това за момента е идеален вариант за нашите играчи.Има ли някой който да споделя моето мнение?
Нали ти казах,че си се вкарал яко във филма,вземи да излезеш вече,кви са тия фантазии?Топмьолер ше се навие да го разкарват за 6 месеца и като КОНСУЛТАНТ на великана ПАВЕЛ ДОЧЕВ!....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: Не пускат Йешич в ЦСКА
deepblue1963 написа:el pipita написа:Asen4o59 написа:Няма по-големи глупаци от сегашните собственици на ЦСКА!
Аз пък ги разбирам ТИТАН-те. Неможе човек без никакъв треньорски опит човек да иска такава огромна заплата! Никакви резултати, търпяха го толкова време,по нищо не показа че трябва да е треньор на ЦСКА.Една победа срещу Динамо Москва и това е!Нищо повече, купуват му сумати му и играчи и пак нищо.Затва Довиждане!
Те,като му я даваха заплатата,не знаеха ли,че е без опит?Като са много ербап,що не го запишат в договора:
1.Класиране:след 6-я кръг-това,на полусезона-това,на сезона-това,за купата-толкоз.
2.Заплата-при резултати
Защото нито един трньор в света няма да подпише подобно нещо.
А,иначе-Хидинк е свободен!![]()
![]()
Абе, левскарчета, не усещате ли, че ставате за посмешище. Тактиката и състава ви ги прави някакъв смешник, който даже няма лиценз. На всичко отгоре в момента ви разпродават отбора. Защо изобщо си отваряте устите по темата, като имате сума ти храна за размисъл?
Матеус в ЦСКА ??!!
И Матеус е ''заподозрян'' за ЦСКА

Лотар Матеус може да се завърне на Армията като треньор, съобщава в съботния си брой всекидневникът "Труд". Легендарният немец е едно от многото имена, които се споменават като бъдещ наставник на "червените".
Най-големият германски футболист след Франц Бекенбауер и рекордьор по участия в Бундестима вече води "червените" - в благотворителния мач по случай 60-ата годишнина на най-титулувания роден клуб. (виж снимки от този мач)
"Вярно е, че мои партньори могат веднага да стартират преговори с Матеус. Ръководството на ЦСКА трябва да прецени дали той би бил необходим. Ще го предложа като вариант". разкри мениджърът Николай Ишков.
Легендата на Байерн в момента е без работа. В треньорската си кариера води Рапид (Виена), Партизан, Атлетико (Паранаензе), Залцбург, Макаби (Нетаня) и националния отбор на Унгария (с когото игра срещу България). В нито един от отборите си обаче Матеус няма особени успехи.
В Борисовата градина гравитират поне десет имена на чужди специалисти - германците Франк Пагелсдорф и Клаус Топмьолер, шведът Ларс Лагербек, англичанинът Тони Адамс, румънецът Георге Хаджи и украинецът Вячеслав Грозни.
Сред българските варианти за треньор са Димитър Пенев, Петър Миладинов, Павел Дочев и Георги Василев. В някои медии се появиха информации, че кандидат е и самият Любо Пенев, който беше уволнен преди два дни.
Спряга се също така и името на Драголюб Симонович, който в момента води Сливен.
Източник-АБВ
[offtopic]Вашете мнение за тази новина и реална ли е според вас
[/offtopic]
Лотар Матеус може да се завърне на Армията като треньор, съобщава в съботния си брой всекидневникът "Труд". Легендарният немец е едно от многото имена, които се споменават като бъдещ наставник на "червените".
Най-големият германски футболист след Франц Бекенбауер и рекордьор по участия в Бундестима вече води "червените" - в благотворителния мач по случай 60-ата годишнина на най-титулувания роден клуб. (виж снимки от този мач)
"Вярно е, че мои партньори могат веднага да стартират преговори с Матеус. Ръководството на ЦСКА трябва да прецени дали той би бил необходим. Ще го предложа като вариант". разкри мениджърът Николай Ишков.
Легендата на Байерн в момента е без работа. В треньорската си кариера води Рапид (Виена), Партизан, Атлетико (Паранаензе), Залцбург, Макаби (Нетаня) и националния отбор на Унгария (с когото игра срещу България). В нито един от отборите си обаче Матеус няма особени успехи.
В Борисовата градина гравитират поне десет имена на чужди специалисти - германците Франк Пагелсдорф и Клаус Топмьолер, шведът Ларс Лагербек, англичанинът Тони Адамс, румънецът Георге Хаджи и украинецът Вячеслав Грозни.
Сред българските варианти за треньор са Димитър Пенев, Петър Миладинов, Павел Дочев и Георги Василев. В някои медии се появиха информации, че кандидат е и самият Любо Пенев, който беше уволнен преди два дни.
Спряга се също така и името на Драголюб Симонович, който в момента води Сливен.
Източник-АБВ
[offtopic]Вашете мнение за тази новина и реална ли е според вас
- TPAKTOP
- Контакти:
Много неразчетен ход от страна на титаните, защото си направиха сметката без кръчмаря. И аз мисля че германец ще свърши добра работа, ама да го оставят да работи. А не да го разкарат с идеи от типа "ами ние с тия футболисти имаме договор". Докато парата играе, не ни трябва чужденец. Иначе немците са си известни с най-добрата дисциплина. Ако ще насърчаваме такива "купонджии" като Ивановците, по-добре да поканим Пол Гаскоин. До колкото знам, няма подписан договор с никой клуб, освен с някоя клиника за алкохолици. А най-много ме боли за това, че двама мърльовци доказаха, че са по-големи от треньора. С такова отношение нищо добро не ни очаква! Помнете ми думата! Пак казвам - ЦСКА не е за всеки! ЦСКА и Левски винаги са раздирани от медиите! Но дано бог ни опази от Пламен Марков. ТОя човечец, незнам,някакси не може да ги надъха. Стойчо е най-добрия вариант за мен. Но все пак, който и да е, искам един силен ЦСКА през пролетния полусезон. Най-вече постоянна игра. А за ПАро Никодимов, футбола не е на същото ниво, както когато той ние извел до полуфиналите. Смятам, че когато един човек е дълго време извън футбола, трудно може да навакса!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- originalni.be
- Контакти:
Идеалният треньор за ЦСКА е Илиян Илиев. Преди няколко месеца бях казал, че този специалист е най-просперирашият и надеждаен млад треньор в България, и сега съм още повече убеден в това. Както виждаме независимо, че в Берое положението е адски тежко, Илиян Илиев е успял да изгради и създаде един изключително стойностен тим. Определено този млад натавник залужава да получи шанс да изява в отбор с повече възожности. Убеден съм, че в ЦСКА Илиян Илиев ще разгърне потенциала си.
Между другото, в никакъв случай не бива да назначаваме чужденец, практиката говори, че чуждестранните наставници са доста неуспешни.
Между другото, в никакъв случай не бива да назначаваме чужденец, практиката говори, че чуждестранните наставници са доста неуспешни.