crap написа:Ще ме съсипете, вие нещо имате някви проблеми, няма да навлизам в анализ... но да кажеш че победата над Грузия и тази над Малта били успех, си е чисто безумие!!! Хората играят изключително слаб футбол, просто работата е там че ако ни се наложи да играем срещу една Румъния например, или Гърция, Турция, Сърбия изобщо няма да ги споменавам, или дори... Австрия, та те ще ни счупят без никви проблеми... и тука биемне нЕкви футболни джиджета, и вие левскарчета ми се надъхвате, и ми говорите как "мазния" щял да ни класира някъде, е верно е, ще ни класира, обаче не за ЕП или СП, ами за 4ТА УРНА!
Я се скрий. Защо не върнеш лентата в последните години и виж резултатите срещу тези изключително слаби съперници... За последно им слагахме по 4 преди повече от 10 години... Тези футболни джуджета Христо Стоичков и Марков не можаха да победят.... Ама това как да си спомняш, като си сложил червените очила и твърдиш, че по слаб национален сме нямали....дрън дрън. Австрия щели да ни счупят. Ти май футбол не следиш особено много, щом твърдиш такива безумия...