[18.11.09г.] Малта - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: [18.11.09г.] Малта - България

Мнениеот bigbonusprize » 19 ное 2009 11:53

crap написа:Ще ме съсипете, вие нещо имате някви проблеми, няма да навлизам в анализ... но да кажеш че победата над Грузия и тази над Малта били успех, си е чисто безумие!!! Хората играят изключително слаб футбол, просто работата е там че ако ни се наложи да играем срещу една Румъния например, или Гърция, Турция, Сърбия изобщо няма да ги споменавам, или дори... Австрия, та те ще ни счупят без никви проблеми... и тука биемне нЕкви футболни джиджета, и вие левскарчета ми се надъхвате, и ми говорите как "мазния" щял да ни класира някъде, е верно е, ще ни класира, обаче не за ЕП или СП, ами за 4ТА УРНА!

Я се скрий. Защо не върнеш лентата в последните години и виж резултатите срещу тези изключително слаби съперници... За последно им слагахме по 4 преди повече от 10 години... Тези футболни джуджета Христо Стоичков и Марков не можаха да победят.... Ама това как да си спомняш, като си сложил червените очила и твърдиш, че по слаб национален сме нямали....дрън дрън. Австрия щели да ни счупят. Ти май футбол не следиш особено много, щом твърдиш такива безумия...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 ное 2009 11:54

ros написа:Ти вярваш ли че ако има треньор чужденец ще го има Наско да му дава акъл и да му вика футболисти? Вервай ми няма да стане.

Не смятам, че Наско прави подбора. Ако го правеше той, нямаше Иван Иванов да бъде извикан за Кипър. Това той ясно го заяви...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2009 11:57

bigbonusprize написа:
ros написа:Ти вярваш ли че ако има треньор чужденец ще го има Наско да му дава акъл и да му вика футболисти? Вервай ми няма да стане.

Не смятам, че Наско прави подбора. Ако го правеше той, нямаше Иван Иванов да бъде извикан за Кипър. Това той ясно го заяви...

Като каза за мача с Кипър... та Наско сам каза че ако е фен и той щял да скандира оставка срещу треньора и директора. Явно не е фен на националния отбор, а само паразитира около него :evil:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 ное 2009 11:58

ros написа:
bigbonusprize написа:

Като каза за мача с Кипър... та Наско сам каза че ако е фен и той щял да скандира оставка срещу треньора и директора. Явно не е фен на националния отбор, а само паразитира около него :evil:

Да. Според мен няма никакво място в националният Наско. Просто е пълно безумие неговото назначение... Но тук темата отива към некадърниците, които се мъчат да съсипят футбола - БФС.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 ное 2009 12:55

crap написа:Ще ме съсипете, вие нещо имате някви проблеми, няма да навлизам в анализ... но да кажеш че победата над Грузия и тази над Малта били успех, си е чисто безумие!!! Хората играят изключително слаб футбол, просто работата е там че ако ни се наложи да играем срещу една Румъния например, или Гърция, Турция, Сърбия изобщо няма да ги споменавам, или дори... Австрия, та те ще ни счупят без никви проблеми... и тука биемне нЕкви футболни джиджета, и вие левскарчета ми се надъхвате, и ми говорите как "мазния" щял да ни класира някъде, е верно е, ще ни класира, обаче не за ЕП или СП, ами за 4ТА УРНА!

Тия всичките отбори дето ги изброяваш, са от класата на Ейре !
Ъъъъъ ирландците случайно да ни смачкаха ? ? ? :shock:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 19 ное 2009 16:30

Момчета, забавлявам се с вас :) :) :) :) :) яко сте се надъхали от победата над Малта-евала, оптимисти!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 28 ное 2009 18:44

:arrow: Архив.

Върни се в “Архив”