Ла Лига (сезон 2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2023/2024)

Мнениеот Pichichi » 28 окт 2023 23:52

Аз пък си мисля Барса да пропуснат тази година титлата. Слаби са и почнаха да пускат редовно голове че и по два. Миналата година с победи от 1:0 станаха шампиони тази година се очертава да не го могат това.
Не можах да гледам дербито, сега позяпах 20-на мин. Юве и Кадис - Севиля но ме губят.
Честито на победителите.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 окт 2023 02:52

insaneboy1 написа:Трагичен си беше първото, факт. Ако беше влязла една от двете ни греди, мачът приключваше, както знаем късметът е до време, в края вярвам, че пак ние ще сме шампиони.

човек, завиждам ти на оптимизма, не знам откъде го черпиш :mrgreen: не мисля, че е възможно да станеш шампион с Ромеу + 3 те юноши на 17, които се очертава да са водещи фигури тоя сезон. Айде да влизат от пейката ок, ама той Шави си ги пуска титуляри всеки мач и реално на тях разчита :shock: Фермин, Ямал си играят почти постоянно. Ясно е, че са талантливи, ама това са си невръстни деца в момента. Те дори нямат физиката да играя в подобни мачове.

П.П. Според мен Атлетико могат да вземат титлата тоя сезон, въпреки че Реал в момента е тотален фаворит. Но и те са слаби....само Джуд ги влачи :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 30 окт 2023 07:10

kingofpop написа:
insaneboy1 написа:Трагичен си беше първото, факт. Ако беше влязла една от двете ни греди, мачът приключваше, както знаем късметът е до време, в края вярвам, че пак ние ще сме шампиони.

човек, завиждам ти на оптимизма, не знам откъде го черпиш :mrgreen: не мисля, че е възможно да станеш шампион с Ромеу + 3 те юноши на 17, които се очертава да са водещи фигури тоя сезон. Айде да влизат от пейката ок, ама той Шави си ги пуска титуляри всеки мач и реално на тях разчита :shock: Фермин, Ямал си играят почти постоянно. Ясно е, че са талантливи, ама това са си невръстни деца в момента. Те дори нямат физиката да играя в подобни мачове.

П.П. Според мен Атлетико могат да вземат титлата тоя сезон, въпреки че Реал в момента е тотален фаворит. Но и те са слаби....само Джуд ги влачи :mrgreen:

Имаме много важни играчи контузени, Ромеу няма да играе като титуляр, когато всички са налични ще играем с Гюндоган и Де Йонг/Гави там и Педри пред тях. Левандовски също се върна, евентуално ако вземем и Витор Роке януари, нещата ще заспят.

С тия контузени и 17 годишни надиграхме Реал в по-голямата част от времето, няма причина да не вярваме, че няма да е по-добре, когато всички се върнат.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 окт 2023 09:08

insaneboy1 написа:С тия контузени и 17 годишни надиграхме Реал в по-голямата част от времето, няма причина да не вярваме, че няма да е по-добре, когато всички се върнат.

Пич, слабички сте. Това е най-слабата Барселона, която си гледал и го знаеш. :D Радвай се, че същото време съвпада и със слаб Реал, за да има оспорвано първенство. Лошото е, че испанския футбол търпи сериозен срив и си лиши в ШЛ. Нас ни бият с 4 гола, вие не можете да помиришете 1/4 финал. Поне не бъди нагъл.

Онзи другия берналео поне се покри, попа осъзна отдавна за какво иде реч. Само ти остана да си мислиш, че сте европейска сила.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 окт 2023 09:12

Ние хубаво тука си пишеме за Реал/Барселона, ама вижте Атлетико. Според мен битката ни за титлата ще е с тях. Правят силен сезон.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 окт 2023 09:14

Абсолютно. Та дори може и Жирона, защо не? Атлетико със сигурност има по-силни единици от Барселона и близко до тези на Реал. Въпросът е кой колектив най-много иска тенекето и кой мениджър ще допусне най-малко грешки. Мен това ме притеснява при Реал, защото Анчелоти не е най-добрият човек за вътрешно състезание. А и честно казано футболът се промени, отборите са по-подготвени отвсякога. Хандбалните резултати при ББС и МСН може и да не се повторят повече.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 окт 2023 10:21

Атлети не могат да бъдат отписвани че и Жирона!
При Атлети винаги проблема е бил в началото на сезона до към края на Ноември и аз винаги съм
казвал че ако до края на ноември не сме изгубили шансове за 1-то място ( т.е. вече не играем само за
класиране в ШЛ) ще се сборим за титлата. Барса също не може да ги зачеркнем макар че Левандовски
според мен вече остаря. Много си зависи от контузии как ще са отборите сега зимата.
М/у другото на Мората не знам какво му става но тази есен е вкарал повече решителни голове от Холанд!
Не е характерно това за него :) , по скоро точно обратното да ги изпорти, може би е във формата на живота си.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 окт 2023 19:22

Атлетико са най-резултатни в Ла Лига :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 окт 2023 20:03

И не само!
През 2023-та май само Борусия Д имат повече шампионатни голове от Атлетико. Или поне така беше до преди 1/2 седмици. Става дума за всички водещи шампионати и само голове вкарани в шампионата без евротурнири.
Отделно и сме с мач по-малко в Ла Лига.
:)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 окт 2023 23:24

pomiqrat написа:Атлетико са най-резултатни в Ла Лига :lol:

не виждам нещо изненадващо в този факт :mrgreen: при положение че при нас Лева е контузен, а Реал са с Родриго и Хоселу, което вече е скандално
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”