Аз пък си мисля Барса да пропуснат тази година титлата. Слаби са и почнаха да пускат редовно голове че и по два. Миналата година с победи от 1:0 станаха шампиони тази година се очертава да не го могат това.
Не можах да гледам дербито, сега позяпах 20-на мин. Юве и Кадис - Севиля но ме губят.
Честито на победителите.
Ла Лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2023/2024)
insaneboy1 написа:Трагичен си беше първото, факт. Ако беше влязла една от двете ни греди, мачът приключваше, както знаем късметът е до време, в края вярвам, че пак ние ще сме шампиони.
човек, завиждам ти на оптимизма, не знам откъде го черпиш

П.П. Според мен Атлетико могат да вземат титлата тоя сезон, въпреки че Реал в момента е тотален фаворит. Но и те са слаби....само Джуд ги влачи

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- insaneboy1
- Контакти:
kingofpop написа:insaneboy1 написа:Трагичен си беше първото, факт. Ако беше влязла една от двете ни греди, мачът приключваше, както знаем късметът е до време, в края вярвам, че пак ние ще сме шампиони.
човек, завиждам ти на оптимизма, не знам откъде го черпишне мисля, че е възможно да станеш шампион с Ромеу + 3 те юноши на 17, които се очертава да са водещи фигури тоя сезон. Айде да влизат от пейката ок, ама той Шави си ги пуска титуляри всеки мач и реално на тях разчита
Фермин, Ямал си играят почти постоянно. Ясно е, че са талантливи, ама това са си невръстни деца в момента. Те дори нямат физиката да играя в подобни мачове.
П.П. Според мен Атлетико могат да вземат титлата тоя сезон, въпреки че Реал в момента е тотален фаворит. Но и те са слаби....само Джуд ги влачи
Имаме много важни играчи контузени, Ромеу няма да играе като титуляр, когато всички са налични ще играем с Гюндоган и Де Йонг/Гави там и Педри пред тях. Левандовски също се върна, евентуално ако вземем и Витор Роке януари, нещата ще заспят.
С тия контузени и 17 годишни надиграхме Реал в по-голямата част от времето, няма причина да не вярваме, че няма да е по-добре, когато всички се върнат.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:С тия контузени и 17 годишни надиграхме Реал в по-голямата част от времето, няма причина да не вярваме, че няма да е по-добре, когато всички се върнат.
Пич, слабички сте. Това е най-слабата Барселона, която си гледал и го знаеш. :D Радвай се, че същото време съвпада и със слаб Реал, за да има оспорвано първенство. Лошото е, че испанския футбол търпи сериозен срив и си лиши в ШЛ. Нас ни бият с 4 гола, вие не можете да помиришете 1/4 финал. Поне не бъди нагъл.
Онзи другия берналео поне се покри, попа осъзна отдавна за какво иде реч. Само ти остана да си мислиш, че сте европейска сила.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Ние хубаво тука си пишеме за Реал/Барселона, ама вижте Атлетико. Според мен битката ни за титлата ще е с тях. Правят силен сезон.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Абсолютно. Та дори може и Жирона, защо не? Атлетико със сигурност има по-силни единици от Барселона и близко до тези на Реал. Въпросът е кой колектив най-много иска тенекето и кой мениджър ще допусне най-малко грешки. Мен това ме притеснява при Реал, защото Анчелоти не е най-добрият човек за вътрешно състезание. А и честно казано футболът се промени, отборите са по-подготвени отвсякога. Хандбалните резултати при ББС и МСН може и да не се повторят повече.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Атлети не могат да бъдат отписвани че и Жирона!
При Атлети винаги проблема е бил в началото на сезона до към края на Ноември и аз винаги съм
казвал че ако до края на ноември не сме изгубили шансове за 1-то място ( т.е. вече не играем само за
класиране в ШЛ) ще се сборим за титлата. Барса също не може да ги зачеркнем макар че Левандовски
според мен вече остаря. Много си зависи от контузии как ще са отборите сега зимата.
М/у другото на Мората не знам какво му става но тази есен е вкарал повече решителни голове от Холанд!
Не е характерно това за него
, по скоро точно обратното да ги изпорти, може би е във формата на живота си.
При Атлети винаги проблема е бил в началото на сезона до към края на Ноември и аз винаги съм
казвал че ако до края на ноември не сме изгубили шансове за 1-то място ( т.е. вече не играем само за
класиране в ШЛ) ще се сборим за титлата. Барса също не може да ги зачеркнем макар че Левандовски
според мен вече остаря. Много си зависи от контузии как ще са отборите сега зимата.
М/у другото на Мората не знам какво му става но тази есен е вкарал повече решителни голове от Холанд!
Не е характерно това за него

Атлетико са най-резултатни в Ла Лига 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
И не само!
През 2023-та май само Борусия Д имат повече шампионатни голове от Атлетико. Или поне така беше до преди 1/2 седмици. Става дума за всички водещи шампионати и само голове вкарани в шампионата без евротурнири.
Отделно и сме с мач по-малко в Ла Лига.

През 2023-та май само Борусия Д имат повече шампионатни голове от Атлетико. Или поне така беше до преди 1/2 седмици. Става дума за всички водещи шампионати и само голове вкарани в шампионата без евротурнири.
Отделно и сме с мач по-малко в Ла Лига.

pomiqrat написа:Атлетико са най-резултатни в Ла Лига
не виждам нещо изненадващо в този факт

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.