Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Висша лига (2021/2022)
Ако под "плажни футболисти" визираш Йодегаард, аз си признавам, че при предишния му престой при нас надхвърли очакванията ми и ми се понрави доста. 50 млн. не ми изглеждат разумна цена в никакъв случай, но ако Уайт е толкова, а Грийлиш е двойно, някак си бих проявил разбиране. Друг е въпросът защо изобщо беше взет Уайт, както вече няколко пъти споменах назад. А и това за норвежеца засега са само намерения - изобщо няма гаранция, че нещо ще излезе.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
В Англия няма криза и таван на заплатите/баланс на трансферните суми.Всяко едно дърво-звездЪ започва с начална цена 50 милиона паундЪ.
Точно Йодегард визирам, такъв е и рекордната покупка Пепе. Арсенал има нужда да купи футболисти които са лидери в отборите си за да може да разчита на тях поне като локални лидери в зоната в която играят, защита, среда (дето вика Чичо Пенчо), нападение. Имате прекалено много футболисти които са с щампата "бъдеща звезда" ама настоящето им едно непостоянно. Избухне в 1/2/3 мача после 6 седмици го няма никакъв. Дано ме разбираш какво искам да кажа. Когато тези нови трансфери се превърнат в локални лидери в някоя зона в даден сезон то много по-лесно след това могат да се превърнат и в лидери на отбора. В Арсенал такива няма!
И при Йодегард вече можем да сменим етикета от "бъдеща звезда" на "вечната надежда". Става на 23 а вече имам чувството че до 3/4 г. трябва да се отказва. Поредния талант който не си прави сметката като хората. Всъщност относно парите си я е направил но футбола му го няма. Отиди си в Аякс или Дортмунд какво скачаш на 16 г. в Реал.
И при Йодегард вече можем да сменим етикета от "бъдеща звезда" на "вечната надежда". Става на 23 а вече имам чувството че до 3/4 г. трябва да се отказва. Поредния талант който не си прави сметката като хората. Всъщност относно парите си я е направил но футбола му го няма. Отиди си в Аякс или Дортмунд какво скачаш на 16 г. в Реал.
Последна промяна от Pichichi на 14 авг 2021 15:16, променено общо 2 пъти.
Юнайтед цъкат добре засега, Грийнууд най-добър. Жалко, че не вкара, имам го у фентъзито заедно с Брудно и Де Хеа

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
4 асистенции за Погба
Ютд се втурва авторитетно към титлата и то без Бок Санчо титуляр