Ла Лига (сезон 2020-21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Ла Лига (сезон 2020-21)

Мнениеот Furious_Monk » 04 сеп 2020 23:58

Е какво направи Пике... каза, че ще поеме отговорност и след това нищо не се чу за нея :lol: ... точно Меси си го покри.

От голямото им поколение, след Иниеста, точно Меси е най-умният като човек, а не само като футболна мисъл на терена.

П.П,

Само заблудените фенове са чакали Меси да говори веднага след погрома от Байерн. Умният и хладнокръвен човек чака да мине малко време, да си събере мислите, да реши той самият какво да прави.... защо, как и по какъв начин и чак след това да прави изказвания.
Последна промяна от Furious_Monk на 05 сеп 2020 00:02, променено общо 2 пъти.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 сеп 2020 00:01

Furious_Monk написа:От голямото им поколение, след Иниеста, точно Меси е най-умният като човек, а не само като футболна мисъл на терена.

Ц, не съм съгласен. Ако беше умен, този опит за напускане нямаше да стане публично достояние, не и в този момент.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 сеп 2020 00:03

А кога?

Преди мача с Байерн, веднага след погрома?

Преди този мач и загубата на титлата, за може да вдигне морала на играчите?

Ако бе след погрома, гледам го как Смити ,хилейки, се казва- мишока прехвърля отговорността на други...
Анчелоти.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 сеп 2020 00:12

Furious_Monk написа:А кога?

Какво кога? Кога трябваше да стане публично достояние опитът му за напускане? Ами, след 2-3 години примерно, а още по-добре: никога.

Меси и баща му си траят публично. Адвокатите им се пробват да издействат напускане на клуба. Не се получава, Меси и баща му си траят, че са опитали и не се е получило. Така би постъпил умен човек според мен, който е легенда на Барселона и не иска да се срине в очите на повечето фенове по света. Глупавият пуска факсове :lol:

Между другото, малко ми напомнят на Левски и Казанската афера с тоя факс :roll: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 сеп 2020 00:20

Furious_Monk написа:Само заблудените фенове са чакали Меси да говори веднага след погрома от Байерн. Умният и хладнокръвен човек чака да мине малко време, да си събере мислите, да реши той самият какво да прави.... защо, как и по какъв начин и чак след това да прави изказвания.

Така е, умният човек цял месец хладнокръвно бистри мисли, за да анализира какво не е наред с клуба :lol:
Това в добавка към целия сезон време, в който е мислил, че иска да напуска и му трябва ново предизвикателство :lol:

И не става дума за отговор веднага след мача, а в рамките на 2-3 дни да речем, седмица, две седмици... Предостатъчно време да си събереш главата и да дадеш някакво обяснение/извинение на феновете за толкова срамен резултат, защото независимо дали са заблудени или не, те са в правото си да чакат обяснение и извинение от капитана и най-голямата фигура в отбора.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 сеп 2020 00:56

Е какво извинение да очакват от човека, който им е дал толкова много успехи през последните години?

Човек, постави се на негово място, как би казал на света, че приятелите ти в този отбор не са на необходимото ниво? Дали би ги унижил публично по подобен начин, или просто би си тръгнал, възможно най-бързо и без излишни обяснения. Практически той си казва по заобиколен начин и без да конкретизира имена.

Адвокатите му действат според законите, според ситуацията и според клиента си, но не когато им скимнало на тях.

И понякога си трябва време, дори и повече от очакваното, за да вземеш адекватно решение. Като първично емоционален човек, вероятно оценявам повече от нормалното, правилния момент за вземането на значими решения, но според, поне в твоето съзнание, избързваш в това, кога те трябва да бъдат оповестени. В конкретния случай.
Анчелоти.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 сеп 2020 01:05

Furious_Monk написа:Дали би ги унижил публично по подобен начин, или просто би си тръгнал, възможно най-бързо и без излишни обяснения.

След като ме караш да се поставям на негово място: ако аз бях на негово място, един от най-добрите футболисти в историята на играта, не бих си тръгнал от клуба, който ме е направил човек, докато клубът е в толкова труден период. Щях да изчакам 12 месеца и по-благоприятни условия за клуба. Дори да съм мислил цял сезон да си тръгвам, щях да променя решението си след 2-8 и желанието ми да си тръгна нямаше въобще да стане известно на феновете... Нещо такова :roll:

И със сигурност щях да уведомя феновете доста по-рано, ако имам намерение сезон 2019/2020-а да ми е последен за клуба и имам някаква договорка с президента да не ми прави спънки при напускането :roll:
Последна промяна от Groucho на 05 сеп 2020 01:15, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 сеп 2020 01:06

Да бе, в приятелите му било проблема, а не в опитите на Куман да свали привилегията и да го направи един от 11. Понеже е знаел от една година и чака да говори с Куман и тогава тръгна да напуска като онзи му е казал истината в очите :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 сеп 2020 01:16

Много е вероятно това да е последната година,(освен ако Меси не приеме, че няма къде другаде да бъде приет толкова топло на тази възраст)в сблъсъка между Каталунския гений и великия водач на Кастилия Зинедин Зидан...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KbYjavNtJo8[/youtube]
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 сеп 2020 01:22

Ще се разплача :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”