NBA 2018-2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA 2018-2019

Мнениеот rhaegar » 02 юли 2018 14:58

Warped написа: Сан Антонио нямат никаква причина да пускат Ленърд, само дето на Лейкърс ще им трябва

Освен самия факт, че Ленард категорично отказва да играе повече за тях. Никаква полза нямат да го задържат и да го загубят догодина за нищо. Ще приемат трейда, който преценят че най-много ги устройва. Вече дали ще е от Лейкърс, или някой отбор, надяващ се да се повтори ситуацията с Пол Джордж-взимаш го за една година, въпреки постоянното му говорене че иска да игра в ЛА и след сезона някак го убеждаваш да преподпише-времето ще покаже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 юли 2018 15:52

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=64zr0Gia4uA[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 юли 2018 15:58

Е Рандъл не вярвам да остане, отделно че какъвто и трейд да се прави, ще трябва да включи махането на Денг. Варианти могат да се измислят, да видим каква ще я измъдрят Maginka.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 юли 2018 16:02

rhaegar написа:Е Рандъл не вярвам да остане, отделно че какъвто и трейд да се прави, ще трябва да включи махането на Денг. Варианти могат да се измислят, да видим каква ще я измъдрят Maginka.

Аз продължавам да смятам,че ЛеБрон няма да е единственото голямо име,което ще поеме към Стейпъл Сентър.Той никога не идва самичък и ще иска търсене на пръстен,а това означава,че трябва да се изправи срещу Рокетс,Уориърс и Спърс...За Кауай Ленърд шансовете значително намаляват,но Буги би бил идеален вариант.Вече договорихте Ланс Стивънсън и Джавейл МакГий,което ще вдигне класата на включващите се от пейката играчи.И двамата могат да правят и по 10 точки от пейката,макар,че не ги слуша главата.Ще поживеем,ще видим...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 юли 2018 18:46

Drunken_Master написа:
1982 написа:
Drunken_Master написа:А Джордж да остане в Тъндър,даже го бях отписал,като вариант.Явно му се играе рамо до рамо с Уестбрук,а за Кармело нямам представа.

Язък ....... много ти се искаше да се събере с Кралицата /на лузърите/ и да си викнат още една супер звезда, ама ...... уви. :lol: :lol: Май предпочита да си играе с Ръсел, отколкото с обзетия от мания за величие егоист от Охайо. :mrgreen: :mrgreen:

До колкото си спомням,именно ти бе нарекал Ръсел "егоист" или по-точно,че бил повече егоистичен от ЛеБрон.Толкова си тъп,че дори забравяш,какво си писал преди няколко месеца...Айде не ме занимавай със себе си !

Че къде видя да коментирам какъв е Ръсел, скъпо новоизлюпено фенче на Лейкърс ??! :lol: Пиша че просто Павел Георгиев явно предпочита дори с него да играе, отколкото със самозабравилата се кралица на лузърите. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 юли 2018 19:08

rhaegar написа:
Warped написа: Сан Антонио нямат никаква причина да пускат Ленърд, само дето на Лейкърс ще им трябва

Освен самия факт, че Ленард категорично отказва да играе повече за тях. Никаква полза нямат да го задържат и да го загубят догодина за нищо. Ще приемат трейда, който преценят че най-много ги устройва. Вече дали ще е от Лейкърс, или някой отбор, надяващ се да се повтори ситуацията с Пол Джордж-взимаш го за една година, въпреки постоянното му говорене че иска да игра в ЛА и след сезона някак го убеждаваш да преподпише-времето ще покаже.

И в двете ситуации губят. Ленърд е много добър и за него може да получат само некви скапани, най много средна ръка играчи. И в двата случая Сан Антонио губят
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 юли 2018 19:15

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6fQk1Od5kUw[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 юли 2018 21:22

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 02 юли 2018 21:53

Ленард 6-ти играч ли ще бъде? :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 02 юли 2018 23:36

paceto написа:Изображение

За сега едни обещаващи играчи... Освен ЛеБрон. Може и да се получи а може и да е едно голямо нищо.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Архив”