Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот Mathias_Coureur » 08 юни 2015 20:55

Shooter Man - "капацитета" Мишо винаги влиза в последните 15 минути на мача, за да спести билет от 4 лв. А от футбол е ясно, че не разбира!
Мишо отивай си на лозето , там ти е мястото!

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 08 юни 2015 20:55

Черно море планира сериозна селекция. От "Тича" са отправили предложения към трима играчи от вътрешното ни първенство.

Става въпрос за халф, крило и бранител. Това са офанзивния полузащитник на Ботев Пловдив Мариян Огнянов, крилото на Локомотив София Даниел Генов и централния защитник на ЦСКА Пламен Крачунов, съобщават колегите от "Гонг".

По непотвърдена информация на "Тича" ще чакат отговора им до петък и ако не получат такъв, ще се ориентират към чужденци на въпросните позиции.

Тук вече Спасов уцели в десятката за Генов, трябва да се вземе, останалите двама са боклуци и не ни трябват, Елтон и Раджелович, както и Генов, това трябва да гепиме от фалиралото Локо!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 08 юни 2015 21:03

Кой въобще заговори за Бергонси?Казал ли е КОЛЬО,че го иска?Или е поредната пусканица?Моите наблюдения са,че 85% от пасовете му бяха назад!!!От играч на неговата позиция,освен да гони и да разбива,би трябвало да се очаква повече участие(ама много повече)в изнасянето!Може и треньорите да са виновни,защото по онова време изнасянето ни беше трагично!!!Разчитахме на балони към Божилов,всички помним как беше!В ЦСКА игра с повече конструктивни функции,макар че пак основно трябваше да пречи и разбива!Не мисля,че ни трябва,но пак повтарям....ако КОЛЬО реши да го вземе,ние трябва да го подкрепим и да помагаме на ЧЕРНО МОРЕ !!!Без да обръщаме внимание,кой какъв е бил!Ако го грабнем,с нищо няма да подобрим нещата!!!Прочетох за Огнянов от Ботев,Генов от Локо Сф и Крачунов.Най ми е по сърце,Генов!!!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 08 юни 2015 21:12

За Мариян Огнянов, Даниел Генов и Пламен Крачунов мисля , че биха ни свършили добра работа. За Бергонси съм малко скептично настроен, но ако Адмирала реши да го вземе - подкрепям!
Бачи Кольо умее да извлича максимума от всеки футболист!

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 08 юни 2015 22:10

Ако ги вземем тея тримата направо други не ни трябват. Перфектни ще сме!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 08 юни 2015 22:26

Не знам колко е достоверна тази информация. Генов има договор за още една година [*], Огнянов и той [**]. Иначе точно хора на позициите, които търсим.

* http://gong.bg/bg-football/a-grupa/geno ... -sf-311367
** http://www.novsport.com/news667771_1041.html

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 08 юни 2015 22:45

КироВарна написа:Кой въобще заговори за Бергонси?Казал ли е КОЛЬО,че го иска?Или е поредната пусканица?

Никаква официална информация от клуба, само едно писанийце в стил "На Тича умуват дали да си върнат...", което бе препредадено по веригата драскачи и повторено от почти всеки спортен сайт. Очевидно впоследствие някой буден журналист се е свързал с Еденилсон за потвърждение на "новината", но е получил отговор "Никой не ме е търсил, много искам Стрелеца да ми прости, но засега се очертава да продавам фъстъци на плажа".

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 09 юни 2015 08:21

Утре е 10-ти юни!Кратката ваканция на ГЕРОИТЕ свърши!Поне за българските ГЕРОИ на ЧЕРНО МОРЕ!В колко часа се събират,някой знае ли?Може би ще има яснота,около някои от новите.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 09 юни 2015 09:48

yavorescu написа:
КироВарна написа:Кой въобще заговори за Бергонси?Казал ли е КОЛЬО,че го иска?Или е поредната пусканица?

Никаква официална информация от клуба, само едно писанийце в стил "На Тича умуват дали да си върнат...", което бе препредадено по веригата драскачи и повторено от почти всеки спортен сайт. Очевидно впоследствие някой буден журналист се е свързал с Еденилсон за потвърждение на "новината", но е получил отговор "Никой не ме е търсил, много искам Стрелеца да ми прости, но засега се очертава да продавам фъстъци на плажа".

хахахахахаххахаахаххаахахаххааххаха
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 юни 2015 10:00

„Меридиан Мач”: Адемар и Бергонси искат пак на „Тича”

„Много футболисти се самопредлагат, но съвсем друг е въпросът дали ще ги вземем", каза треньорът на Черно море Никола Спасов.

Той поясни, че много бивши футболисти на тима дават мило и драго да се върнат. Въпреки че като са напускали, им е било съобщено, че ако направят въпросната крачка, връщане назад няма да има. И въпреки това не спират да атакуват по различни начини. Такъв е случаят и с Адемар, който бомбардира със SMS-и деятели в клуба, шефове, фенове, които са близки с ръководството, както и журналисти.

„Със сигурност ще търсим различни варианти от Бергонси", отсече Никола Спасов.

Според наставникът селекцията ще трябва да приключи около 15 юни, защото специалистът иска да проведе цялата подготовка до мачовете за Лига Европа и с новите си попълнения, а не да се влачат един по един и да не са готови за участие в клубните турнири.

http://www.novsport.com/news1520031_1109.html

Върни се в “Архив”