Кашчей написа:Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?
Всеки трезвомислещ човек, би си задал същите въпроси, които си задаваш и ти!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?
Thurman Murman написа:Кашчей написа:Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?
http://www.btv.bg/video/shows/lice-v-li ... a-ktb.html
stefani написа:Цветан Василев ще отговаря , ако не е вече в ЮАР
Кашчей написа:На мен нещо не ми е много ясно относно тези изтеглени пари:аз четох, че са изтеглени, но дали не е възможно просто да са прехвърлени в други сметки, които не са в България, което не предполага нуждата от купюри при тегленето.
Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?
Blue1914 написа:Thurman Murman написа:Кашчей написа:Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?
http://www.btv.bg/video/shows/lice-v-li ... a-ktb.html
E... две европалета кинти са!На фона на 3,5 милиарда- бълха ни е ухапала...
![]()
![]()
za nas e toj religiq написа:Кашчей написа:На мен нещо не ми е много ясно относно тези изтеглени пари:аз четох, че са изтеглени, но дали не е възможно просто да са прехвърлени в други сметки, които не са в България, което не предполага нуждата от купюри при тегленето.
Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?
Ами от БНБ твърдят , че парите са взети КЕШ , от трето лице с разпискаНали не мислиш , че БНБ разполага със 100 м евра в банкноти по 500
veselinsk написа:1982 написа:
Не ми оправдавай Василев с тези над него. Аз тях не защитавам, плюя ги. Но вие защитавате този престъпник - Цветан Василев.
Kлубните пристрастия точно в момента нямат никакво значение. Страшното в момента е,че цялата държава си измива ръцете с ЦВ и отклонява вниманието от всичко останало. Трябва да си страшно наивен да мислиш,че дори и Василев да е виновен е действал самостоятелно - остават сума народ, който остава в сянка и потрива доволно ръце. Тия изчезнали кредитни досиета да не мислиш,че случайно така са "изчезнали ? Изчезнали са защото ако излезнат наяве ще лъсне голата истина за ужасно много народ и ще срутят имиджа на доста хора изградени от "правилните" медии.Та единия вариант е ЦВ да бъде хвърлен на вълците и народа доволен,че "крадеца" е посочен с пръст, другия е ЦВ да предизвика страшна буря и да паднат доста маски на хората управляващи България наяве или в сянка ако има достатъчно смелост да направи това. Ти кое от двете предпочиташ?
angelco77 написа:veselinsk написа:1982 написа:
Не ми оправдавай Василев с тези над него. Аз тях не защитавам, плюя ги. Но вие защитавате този престъпник - Цветан Василев.
Kлубните пристрастия точно в момента нямат никакво значение. Страшното в момента е,че цялата държава си измива ръцете с ЦВ и отклонява вниманието от всичко останало. Трябва да си страшно наивен да мислиш,че дори и Василев да е виновен е действал самостоятелно - остават сума народ, който остава в сянка и потрива доволно ръце. Тия изчезнали кредитни досиета да не мислиш,че случайно така са "изчезнали ? Изчезнали са защото ако излезнат наяве ще лъсне голата истина за ужасно много народ и ще срутят имиджа на доста хора изградени от "правилните" медии.Та единия вариант е ЦВ да бъде хвърлен на вълците и народа доволен,че "крадеца" е посочен с пръст, другия е ЦВ да предизвика страшна буря и да паднат доста маски на хората управляващи България наяве или в сянка ако има достатъчно смелост да направи това. Ти кое от двете предпочиташ?
И до утре да му обясняваш,все тая.Свиня от кладенчова вода разбира ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта