Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Цветан Василев отговаря

Мнениеот Thurman Murman » 12 юли 2014 11:29

Кашчей написа:Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?

Всеки трезвомислещ човек, би си задал същите въпроси, които си задаваш и ти!

:arrow: http://www.btv.bg/video/shows/lice-v-li ... a-ktb.html :idea:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 12 юли 2014 11:38

На Цецко ситуацията му е- "Откъдето дошло- там и отишлО!" ;) Дори може да се окаже, че вредите за него са повече от ползите, когато тегли чертата (или му теглят куршума). При всички случаи ТРЯБВА да си носи последствията като основен участник в изграждането на тази грандиозна финансова шашма! Феновете на Ботев могат само да станат още повече за резил, продължавайки да го защитават. :oops:

Моят прочит на нещата- най-вероятно на пеевски и компания вече не им се изплащат кредити и бутат банката, а ДПС си изфабрикуваха финансови барони по модела на комунистите през средата на 90-те години на миналия век. УЖАСНА ИСТОРИЯ!

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 12 юли 2014 11:46

Thurman Murman написа:
Кашчей написа:Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?

E... две европалета кинти са! :mrgreen: На фона на 3,5 милиарда- бълха ни е ухапала... :oops: :oops:

Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 юли 2014 11:57

stefani написа:Цветан Василев ще отговаря , ако не е вече в ЮАР :lol:

Световното е в Бразилия, ти се обърка! :) Съвсем скоро очаквам да лъсне истината за загубата на Бразилия от Германия и участието на Цветан Василев и в този мащабен проект. :)

Абе хора, всички ли учите Банково дело и Финанси, че сте и запознати кой къде внася и изнася пари и досиета. Аз ще изляза най-тъп в целия форум бре с тея пропаднали филологии. И без да съм учил банково дело, се вижда, че нещата са скалъпени, понеже някои банки са неудобни на други банки. Това да унищожиш една банка си трябва доста акъл и го признавам този дето го е направил! :P
Това е съвсем нормално за мен, тъй като основното правило за успеха в която и област на дейност е да се убие конкуренцията, просто и ясно. ;)

А кой къде изнася и внася могат да кажат само служителите в тези банкови учреждения. Който се е сетил да изнесе, ще харчи сега, а който е внесъл, вече няма да харчи, още по-просто и още по-ясно. Моето лично мнение е, че банките са повече от хората, особено в нашия град. Тука ако дойдете, ще видите за какво иде реч- банка до банка, през 150-200 метра. :mrgreen: А работно място- нъц! Трябва да отделя един ден, за да ги преброя... Ако не вярвате, елате да видите! :) И колкото по-малко банки останат, толкова по-малко ще се краде и шансът ни да оцелеем се увеличава значително, ама кой да го проумее. Докато банките са повече от населението на една държава, тази държава не я чака нищо добро! И после ще ми мрънкат познатите нам гастърбайтери, че тук не било хубаво за живот, ами няма да е, като има банки под път и над път! А от мненията ви съдя, че искате да ги има, ако мога, бих ги затрил всичките и на тяхно място ще отворя благотворителни столове за бедните да се почувстват и те като белите хора. И според вас чий рейтинг ще е по-висок сред народа тогава- моят или този на Цветан Василев? :P На бедните люде им дреме колко банки ще бъдат закрити, колкото повече, толкова по-добре и ще си почнат да заравят паричките пак в градините. Там ако не лихва, поне спестяванията им ще бъдат на сигурно място. Под дюшеците вече е невъзможно, щото вече са заменени с матраци.

[offtopic]Затова всяка сутрин ми е схванат гърба. :)[/offtopic]

Само до толкова съм компететен, ама мен си ми стига. Поне мога да различа доброто от лошото... все още. :)[offtopic]Приятен ден![/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 юли 2014 12:04

Кашчей написа:На мен нещо не ми е много ясно относно тези изтеглени пари:аз четох, че са изтеглени, но дали не е възможно просто да са прехвърлени в други сметки, които не са в България, което не предполага нуждата от купюри при тегленето.
Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?

Ами от БНБ твърдят , че парите са взети КЕШ , от трето лице с разписка :? Нали не мислиш , че БНБ разполага със 100 м евра в банкноти по 500 :)

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 12 юли 2014 12:13

Blue1914 написа:
Thurman Murman написа:

E... две европалета кинти са! :mrgreen: На фона на 3,5 милиарда- бълха ни е ухапала... :oops: :oops:

Като едното нищо минавам граници и митници с едно такова "палетче". Нищо, че целия държавен апарат е впрегнат срещу мен...

Абе вие вярвате ли си изобщо като ги говорите тия небивалици или е по-лесно да се вържеш на тъпотиите на оная депесарска подлога и хлебарка Искров? Гледай линка, който постнах и може да ти се отворят очите за някои неща.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2014 12:18

za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:На мен нещо не ми е много ясно относно тези изтеглени пари:аз четох, че са изтеглени, но дали не е възможно просто да са прехвърлени в други сметки, които не са в България, което не предполага нуждата от купюри при тегленето.
Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?

Ами от БНБ твърдят , че парите са взети КЕШ , от трето лице с разписка :? Нали не мислиш , че БНБ разполага със 100 м евра в банкноти по 500 :)

Ами то реално пари се теглят с разписка..или с пистолет.
На бланката, с която си внасям вноските в една банка пише "вносна бележка" :roll:
Парите спокойно могат да бъдат прехвърлени в други сметки и то пак става с разписка или платежно нареждане, което си е вид разписка. Такава огромна сума кеш е просто немислимо да присъства в трезор на банка и да бъде изнесена в чанта, а инкасо автомобил да паркира пред касиер в банка още не съм виждал :roll:
Да се допълня малко:
В ерата на компютрите и електронното банкиране надали е толкова сложно да прехвърлиш по електронен път едни пари, след което да затриеш инфото от компа, ако предварително знаеш, че те дебната за да те е..нат. Да, и изтрита информация се възстановява, но за това се иска време, а парите вече са нейде по Кайманите 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 12 юли 2014 13:04

veselinsk написа:
1982 написа:
Не ми оправдавай Василев с тези над него. Аз тях не защитавам, плюя ги. Но вие защитавате този престъпник - Цветан Василев.

Kлубните пристрастия точно в момента нямат никакво значение. Страшното в момента е,че цялата държава си измива ръцете с ЦВ и отклонява вниманието от всичко останало. Трябва да си страшно наивен да мислиш,че дори и Василев да е виновен е действал самостоятелно - остават сума народ, който остава в сянка и потрива доволно ръце. Тия изчезнали кредитни досиета да не мислиш,че случайно така са "изчезнали ? Изчезнали са защото ако излезнат наяве ще лъсне голата истина за ужасно много народ и ще срутят имиджа на доста хора изградени от "правилните" медии.Та единия вариант е ЦВ да бъде хвърлен на вълците и народа доволен,че "крадеца" е посочен с пръст, другия е ЦВ да предизвика страшна буря и да паднат доста маски на хората управляващи България наяве или в сянка ако има достатъчно смелост да направи това. Ти кое от двете предпочиташ?

И до утре да му обясняваш,все тая.Свиня от кладенчова вода разбира ли?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2014 13:09

angelco77 написа:
veselinsk написа:
1982 написа:
Не ми оправдавай Василев с тези над него. Аз тях не защитавам, плюя ги. Но вие защитавате този престъпник - Цветан Василев.

Kлубните пристрастия точно в момента нямат никакво значение. Страшното в момента е,че цялата държава си измива ръцете с ЦВ и отклонява вниманието от всичко останало. Трябва да си страшно наивен да мислиш,че дори и Василев да е виновен е действал самостоятелно - остават сума народ, който остава в сянка и потрива доволно ръце. Тия изчезнали кредитни досиета да не мислиш,че случайно така са "изчезнали ? Изчезнали са защото ако излезнат наяве ще лъсне голата истина за ужасно много народ и ще срутят имиджа на доста хора изградени от "правилните" медии.Та единия вариант е ЦВ да бъде хвърлен на вълците и народа доволен,че "крадеца" е посочен с пръст, другия е ЦВ да предизвика страшна буря и да паднат доста маски на хората управляващи България наяве или в сянка ако има достатъчно смелост да направи това. Ти кое от двете предпочиташ?

И до утре да му обясняваш,все тая.Свиня от кладенчова вода разбира ли?

Нне знам за свинята и водата, но явно канарчетата разбират от финанси и и кредити-всички до един в този форум. Питам се и то неведнъж, и не само в тази тема: дали щяха така да защитават Василев, ако беше собственик на Локото?!? Ти имаш ли идея по това мое чудене?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2014 13:11

Не знам дали знаете, ама през 1997г. точно трима младежи изнасят 180 млн. лв. в чували от една банка. ;) Доказано. Така че... не се притеснявайте за тия 200 млн., вече са на сигурно място. :P
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”