natopor4en написа:Безкомпромисен написа:Украинците са будни хора и се борят срещу съветско-комунистическо-болшевишко-къравото робство там и им пожелавам успех поне там комунизмът наистина да рухне, защото се борят , не са като нашият народ зомбиран от сутрин до вечер с комунизъм-болшевизъм-социализъм и е робски народ и за тор не става за съжакение , доказа го факта , че на паметникът на един от големите родолюбци и антикомунисти Илия Минев бяхме 4 човека !Вместо там да има много хора, човекът , който си даде животът и здравето за свободата на България, който изкара 33 години по съветските концлагери , направо онемях!Да и не ми се обиждайте, като ви казвам , че и за тор не ставате!Какво повече да кажа!Ще си умрем в болшевишко-комунистическо робство!Дано поне през тази година истинските антикомунисти да започнем борба , колкото силите ни позволяват срещу комунистическите престъпници!70 години ни управляват тези човекоподобни създания комунистите и ние търпим!За съжаление и аз ще си умра в съветския концлагер наречен антинародна република България!
Бог да пази България от комунисти!
Охоооо ама ти жив ли си, цървулиноооо ? Как е хандбала ? Още ли шпионираш младите момиченца и момченца, докато се къпят след тренировка. я кажи защо най-срамно ти биха шута от телевизията ?
Изгониха ме от телевизията , защото разкривах комунисческите престъпления на яве и комунистическият престъпник Валери Симеонов - Балевски се уплаши и махна първо "Между редовете" на Георги Ифандиев , после и моето предаване!Тогава СКАТ наистина се гледаше! А и аз заразлика от комунистическите водещи не се натисках да водя предаване! Те ми се обадиха по телефона и ме поканиха , като условията бяха две - да не коментирам колеги и да не се обаждам по отворените телефони в комунистическите телевизии и аз приех с цел хората да научат кои са Илия Минев, Петър Гогов , Константин Часовникаров, да видят масови гробове, живи шумкари убийци терористи и много други полезни неща се научиха в предаването "Безкомпромисно" за 5 години и 1 месец! При 24 часово промиване на мозъците по комунистическите парцали за манипулация и дезинформация ми е интересно как този 1 час в седмицата им се видя много? Явно ги уплаши! По телевизите могат да говорят само комунистически престъпници , такива като мен , Георги Ифандиев, Иван Ланджев, Петър Гогов са нежелани в ефир и им се забранява дори да се обаждат по отворените телефони, особено на мен като ми чуят гласа, комунистическите водещи веднага ми затварят телефона!
Бог да пази България от комунисти!