Gretna написа:защото ако не ги бием в следващият кръг който ги изтегли ще продължи без игра напред
Ъ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Gretna написа:защото ако не ги бием в следващият кръг който ги изтегли ще продължи без игра напред
Gretna написа:Ще ги бием "шунките". Ако трябва и с дузпи, но ще ги бием, защото ако не ги бием в следващият кръг който ги изтегли ще продължи без игра напред а това не е хубаво.
Това вероятно ще е последното Дерби за години напред.
El Grande Capitan написа:Gretna написа:защото ако не ги бием в следващият кръг който ги изтегли ще продължи без игра напред
Ъ?![]()
![]()
donDiego написа:Ако победите с тази игра, ще е случайно, въпреки това ви пожелавам късмет в турнира..незнам на вас харесва ли ви продукцията на сините момчета, ..дуспата няма да коментираме
Gretna написа:donDiego написа:Ако победите с тази игра, ще е случайно, въпреки това ви пожелавам късмет в турнира..незнам на вас харесва ли ви продукцията на сините момчета, ..дуспата няма да коментираме
Я, нещо ръка ми се видя или .............................
Gretna написа:donDiego написа:Ако победите с тази игра, ще е случайно, въпреки това ви пожелавам късмет в турнира..незнам на вас харесва ли ви продукцията на сините момчета, ..дуспата няма да коментираме
PFC Litex написа:Gretna написа:donDiego написа:Ако победите с тази игра, ще е случайно, въпреки това ви пожелавам късмет в турнира..незнам на вас харесва ли ви продукцията на сините момчета, ..дуспата няма да коментираме
И какво следва?
Дузпа и 1:1, при което червените продължават напред и срещат Ботев Пд на 1/4 финал.
Съдията допусна група грешка, като не отсъди дузпа за ЦСКА.
В момента и двата отбора гледат да не получат гол, че същия няма връщане, а ако го стори ЦСКА, той ще е безценен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта