Дано нашите излезнат пределно мобилизирани и концентрирани и да няма глупави грешки.
На трибуните със сигурност ще бъде много интересно. Нямам търпение вече да потегляме към Ловеч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:0:1 с гол от дузпа в 119-тата минута на мача.
T&T написа:Сърцето ми е с Берое, а разума - с Левски. Ако Берое реши за пръв път от много време да играе срещу Левски и ако съдията е неутрален, то нищо чудно купата да замине за Стара Загора, тъй като в момента сините са трагични и не виждам какви футболни аргументи ще извадят срещу правилно наредения от Хубчев отбор на Берое.
Болен Левскар написа:T&T написа:Сърцето ми е с Берое, а разума - с Левски. Ако Берое реши за пръв път от много време да играе срещу Левски и ако съдията е неутрален, то нищо чудно купата да замине за Стара Загора, тъй като в момента сините са трагични и не виждам какви футболни аргументи ще извадят срещу правилно наредения от Хубчев отбор на Берое.
Стига с тия клишета: уговорен мач, съдията, Левски трагични, добре нареден отбор... Като щрауси сте всички хейтъри - с глави заровени дълбоко в...
И в спортно-технически план сме по-добри, и като публика. Берое не е нищо особено. Това ще го твърдите и вие когато ви вземат мястото в Европа като финалист за купата.
ShooterMan написа:Берое!!!Всички честни хора в България ще подкрепят Берое в сряда!!!Мисля,че зелените вземат Купата,а после батковците падат от Лудогорец и прибират 2-те калъфки...заслужено!
TNT написа:Твърдо победа за Берое 2:1 или 3:1.За разбиращите от футбол всичко различно от победа за Берое ще е сензация
allez_les_blues написа:четейки коментарите, стигам до извода че най-кухите лейки са феновете на Ботев(ПД). Айде розовите другарски са ясни-те няма как да желаят победа за Левски.Ама жълтурите, точно па те требе да стискат потни кунки Купата да е СИНЯ, за да играят в Европа. Обаче те водени от омразата си към ЛЕВСКИ, искат Берое да вземе Купата, та милионите на Цецо Василев все едно са отишли на вятъра за най-скъпото четвърто място в историята, и неучастие в ЕКТ....Че Литекс с два пъти по-малък бюджет взеха две титли бе алоооооу, папагалос!...
KategorieC написа:rebel написа:Болен Левскар написа:T&T написа:Сърцето ми е с Берое, а разума - с Левски. Ако Берое реши за пръв път от много време да играе срещу Левски и ако съдията е неутрален, то нищо чудно купата да замине за Стара Загора, тъй като в момента сините са трагични и не виждам какви футболни аргументи ще извадят срещу правилно наредения от Хубчев отбор на Берое.
Стига с тия клишета: уговорен мач, съдията, Левски трагични, добре нареден отбор... Като щрауси сте всички хейтъри - с глави заровени дълбоко в...
И в спортно-технически план сме по-добри, и като публика. Берое не е нищо особено. Това ще го твърдите и вие когато ви вземат мястото в Европа като финалист за купата.
Търсиш конфронтация а? А Берое ви дадоха 2 пъти и направиха равен на Лудогорец, я сега сметни точките. Берое бие ЦСКА и Ботев са 3-и.
Защо му се връзваш? Човекът си е написал, че е болен!Искам Ботев в ЕКТ, а ние да вземем купата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта