ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот dreben23 » 28 май 2013 00:24

Е то в тези държави не е чак толкова трудно, а ако ни хванат- не знам какво ще ни направят. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 28 май 2013 08:58

Teo написа:Зику определено има място на Армията, 13 или 14 гола вкара за половин полусезон на ходом им ги го вкарваше, представете си ако си даваше зор ;)

До 30 гола щеше да ги докара, ако си даваше зор.
Дано да се завърне!
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 28 май 2013 11:18

Няма да ходя в Ботев (Пловдив), заяви защитникът на ЦСКА Апостол Попов. Подобна информация излезе в медиите. - Не знам кой ги пуска тези слухове. Не съм разговарял с никой от ръководството на Ботев. Оставам и през следващия сезон на Армията", категоричен бе Апата пред "Plovdiv24".

Мениджъри обаче предлагат още звезди от ЦСКА, като сред спряганите за Пловдив са Нджонго Присо и Анисе Абел. Вчера "Титан" пресече подобна възможност, като даде всички заплати на асовете. Останалите ще чакат.

В Албания ще се решава бъдещето на Иван Бандаловски. Местни мениджъри са влезли в контакт с ЦСКА, искайки правата на защитника. Естествено, не става въпрос за тим от албанското първенство, а за Западна Европа.

ЦСКА е определил цена около 300 000 евро за Бандаловски. Нито клубът, нито футболистът желаят повече "съвместен живот".
Албанските мениджъри са известни с връзки в Бундеслигата. И най-вероятно Бандата ще бъде предложен там.

"24 часа"

Ботев (Пловдив) си е набелязал бразилската звезда на ЦСКА Мишел Платини, твърди "7 дни спорт". 29-годишният нападател е желан на Колежа, като ръководството на пловдивчани в близките дни ще реши дали да отправи конкретна оферта за него. Според запознати в лагера на жълто-черните обсъждат различни варианти, при които нападателят може да пристигне в Пловдив. От Армията са склонни да се разделят с Платини, но със сигурност ще искат доста пари за него. Иначе Мишел бе желан от Ботев още от Милен Радуканов. Различни източници твърдят, че е възможен вариант за бартерна сделка между двата клуба и евентуално доплащане. Както е известно, в подобна ситуация като Платини пък при "жълто-черните" е левият бек Артур Енрике. 26-годишният бразилец през зимата бе желан именно от ЦСКА.

Както вчера ви съобщихме, Ботев проявява интерес и към Абел Анисе.

Емил Гъргоров спечели петата си титла на България, но още не е решил къде ще играе. "Отивам на почивка и ще изчакам най-добрите оферти - каза Бадема. - Бърза работа нямам. Искам да е най-добре за семейството ми. Радвам се, че отново триумфирахме с титлата. Напълно заслужено е!"

Гъргоров не е имал контакт с никого от ЦСКА за евентуално завръщане на "Българска армия". Бадема бе изгонен именно от сегашния треньор на "червените" Милен Радуканов и ръководството преди 2 години.

Заедно със съотборника си Мирослав Иванов капитанът на Лудогорец е единственият футболист в "А" група с пет титли. Бадема има три с ЦСКА и две с тима от Разград, а Шуменския Деко първо триумфира три пъти с Левски, а след това с Лудогорец.

Няма никакъв шанс Гъргоров да остане в Разград и през новия сезон. В последните мачове капитанът дори не игра. През зимата нападателят не се разбра за нов договор с клуба и бе ясно, че напуска.

"Труд"
Последна промяна от Червени_шампиони на 28 май 2013 11:56, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 28 май 2013 11:29

На мен Зику ми беше "любимец" преди :) :twisted: Като цяло обаче целият отбор и футболистите в него бяха класа почти над този, с който сме сега

Тази новина с Лаптопа ме хвърли в тъча направо. Лаптопа ...... :|
Че ние имаме в щаба хора като Паро, най-успешният треньор в историята на клуба.

За мен пътят при едно нормално ръководство беше това лято да се направи една масова чистка в отбора и да се вземат нови млади, по възможвост бг играчи на техните места, а също и да се даде повече шанс на наши юноши. Треньорът и той е ясен, аз от доста време смятам, че трябва ад се даде шанс на Мето Деянов, но евала му правя че не се съгласява да дойде при боклуците. Има сумати хора, които по една или друга причина е най-добре да се разкарат. Като почнем от лекенцето Платини, минем през баш-капитанчето Бандаловски, задължително шут в гъза за Станко, също за Костадин Стоянов, щях да го забравя него, по възможност да се отървем и от Присо. Някои от тези играчи като Бандата, Платини и Присо са наистина основни в състава, поради което ще има цялостно преструктуиране на състава.
Днес чета че Апостол попов е казал че остава и тая година в ЦСКА, което не е лоша новина, тъй като си мисля, че в него има още 1-2 години класен футбол. Черни защо да не остане? Може да се вземе разбира се, някакъв негов камествен конкурент като Стоян Колев например с който да се конкурират. Мисля, че Анисе загатна че има потенциал втория полусезон и заслужава да остане и следващия. Делев го взехме скоро, има какво да даде при така стеклите се обстоятелства, има какво да доказва сега, а и Пенев го извика. Лукаш Саша е най-добрият ни играч изминалия сезон и за него съм най-категоричен че трябва на 100% зда го задържим. Мисля дори че от следващия сезон той може да носи капитанската лента. Венков също мисля, че няма смисъл да го продаваме на всяка цена сега, леви бекове в Б-я трудно се намират. А и той играе с хъс и се включва много в атака. Венци Василев направи добро впечатление този полусезон. Крачунов също може да остане и да се бори за място в защитата, освен ако няма добра оферта от чужбина. За Грънчов същото се отнася, но ако дойде Вальо, те двамата с Крачуна отново има голяма опасност да търкат голяма част от сезона пейките. На Варела можеше да му се даде още един шанс, но договорът му за наем изтича, а за откупуване сигурно ще искат луди пари. Камбуров също според мен трябва да му дадат шанс да направи една хубава подготовка и да видим как ще се представи другия сезон, мисля че договорът му беше за 2 години. Това е общо взето моя анализ на положението с играчите. Очевидно е че трябват доста нови попълнения, но първо трябва ад видим кои ще напуснат и кои ще останат
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 28 май 2013 12:19

След като стана ясно, че ЦСКА има намерение да се раздели с голяма част от основните си футболисти, червените фенове би трябвало да се вълнуват от това кои играчи със сигурност ще останат в клуба. Sportal.bg научи техните имена. Това са повечето млади състезатели, които с представянето си през последния сезон доказаха или поне загатнаха, че имат сериозен потенциал.

Ето имената на играчите, с които ЦСКА не желае да се разделя: Анатоли Господинов (19 г., вратар), Пламен Крачунов (24 г., защитник), Венцислав Василев (25 г., защитник), Ангел Грънчов (20 г., защитник), Васил Попов (17 г., защитник), Лукас Саша (23 г., халф), Марсиньо (27 г., халф), Антон Карачанаков (21 г., нападател), Спас Делев (23 г., нападател), Нджонго Присо (24 г., нападател)

Ето имената на играчите, които са в трансферната листа, но ако някой клуб не плати за тях, най-вероятно ще останат на "Армията":

Иван Бандаловски (26 г., защитник), Анисе (23 г., халф), Мишел Платини (29 г., нападател)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 май 2013 12:21

Карачанаков ако успеят да го изкарат от кръчмите и да го накарат да тренира ще ни е най-добрия трансфер това лято!
Само дето има 2 големи "ако-та" в горното твърдение!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 май 2013 12:40

Спортал нещо си противоречат. Уж юношите щяха да ги махат, пък сега пише, че Васил Попов щял да остава. Уж Анисе беше единственият от 9-те според вчерашната статия, който щеше да бъде продаван само при добра оферта, а сега същото пише за Платини и Бандата. А има и някои играчи, които нито бяха споменати за напускане във вчерашната статия, нито са в списъка на сигурните оставащи - Нюаджи, Сержиньо, Кириакидис, Машината. Въобще колкото повече пишат Спортал, толкова по-съмнителни стават. (Не, че някога изобщо съм им имал доверие де.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Jr Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr Moraes » 28 май 2013 16:19

Най-важният трансфер това лято е новият собственик .Някой цесекар който истински да обича клуба като Кирил Домусчиев,Гриша Ганчев или хората от ЦСКА-Възраждане .Оттам и цялото ръководство -Майкъли,Костадинофци и тем подобни.Имаше една тема за Беноа кое която ме накара да се замисля дали при качествени собственици това не е добър избор.Иииииииии накрая стигаме до селекцията .Мащабна чистка това лято .Коце Стоянов,Томаш Черни ,Божидар Стойчев -под наем,Апостол Попов-макар че може би има 1-2 години футбол в него,Абел Анисе от който може да извлечеме доста пари,Станко Йовчев-тоя тип задължително да отива в а окръжна при отборчета като Нови Искър и Локо Мездра,Мишел Платини,Нджонго,Бандата ,Кириакидис,Сержиньо,Нюаджи,Варела и може би изпускам 2-3 .
Привличаме:
Стоян Колев- добър вратар като за нашто първенство ,но единствения му недостатък е възраста и това го прави решение за 1-2 години

Петър Занев- разбрах ,че във волин е в лоши отношения с ръководството и ще си прекрати договора ,което е перфектно за нас,качествата му са безспорни а и не мисля ,че е много стар.Ако някой има информация сподели.
Вальо илиев -ЦЕСЕКАР

Николай Бодуров-става свободен агент лятото а и смятам ,че се е доказал в родната А група

Страхил Попов -млад талант който направи добър сезон и може успешно да замени Бандаловски според мен

Георги Миланов-ако Гришата ни стане собственик нещата лесно ще се случат

Лоузейро-гледах му няколко мача за Берое и смятам ,че поне за резерва става

Момчил Цветанов -доста добър футболист ,който заслужава да играе в ЦСКА

Тодор Неделев -тук коментарът е излишен просто трябва финансова облага

Давид Каядо-страхотен футболист който смятам ,че би паснал идеално

Владо СТоянов-наш юноша ,страхотен вратар но тук е проблем ,че е собственост на Лудогорец и те едва ли ще го пуснат с лека ръка

А Моята мечта е да Се върне Жуниор Мораеш но едва ли това ще се случи , а ако не стане съм съгласен и на Янис Зику

..............................................................................Стоянов/Колев.............................................................
.................Стр.Попов/Василев.............Бодуров/Крачунов........................Грънчов/Илиев......Венков/Занев................
............................................................Чочев/саша....................Цветанов/Лоузейро......................................
..........................Карачанаков/каядо.......................Миланов/Марсиньо......................Делев/Неделев....................
..........................................................Камбуров/Мораеш*/зику*....................................................................

П.С.Драметата,Боги Христов,Господинов и другите юноши нарочно не ги писах в схевата ,но съм на мнение ,че заслужават шансове за изява

П.СлЗнам Че Анатоли Господино не е юноша на Цска :)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 28 май 2013 19:16

Повече от 11 футболисти ще бъдат освободени от Славия през лятото поради различни причини, стана ясно само три дни след края на шампионата. Това са Николай Дюлгеров, Тодор Колев, Петър Димитров, Спас Георгиев, Антонио Ливраменто, Дайсуке Мацуй, Тайсуке Акиоши, Мартин Тошев, Павле Попара, Здравко Лазаров, Богомил Дяков и Мирослав Антонов, които няма да бъдат пропуснати от поредната чистка в състава.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 28 май 2013 19:54

Имам чувството, че ще вземем Попара, Богомил Дяков за заместник на Бандаловски и вероятно шанс да акостира при нас има Антонов, говедото. Другите са пенсии.

Върни се в “Архив”