Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- wicked1913
- Контакти:
Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Ебаси късопаметното и просто племе. Не си спомняте управлението на тройната коалиция, не си спомняте 14.1.2009 - ама всички говоти да си дадат гласовете за бсп или кунева
цирк...

фалшива коса - фалшив футбол!
- obi4am_pirin
- Контакти:
ВМРО
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Общо взето всички се "омазаха" в управлението на страната след 10.11.1989г
Режисиран преход, скандална приватизация.
Тотално безхаберие и грабене на държавата от всички без изключение досега управлявали след 1990г
Кунева с отломки от различни формации има ли правото да се нарича някаква алтернатива?
Не се вижда сериозно присъствие на поличтическата сцена на формация свързана със защитата на природните дадености, които са застрашени сериозно след като почти не остана за грабене....
Необходима е патриотична и националистическа формация, която да издигне няколко важни и подценявани досега приоритети..
Нужни са нови лица, старите муцуни АУТ.
Режисиран преход, скандална приватизация.
Тотално безхаберие и грабене на държавата от всички без изключение досега управлявали след 1990г
Кунева с отломки от различни формации има ли правото да се нарича някаква алтернатива?
Не се вижда сериозно присъствие на поличтическата сцена на формация свързана със защитата на природните дадености, които са застрашени сериозно след като почти не остана за грабене....
Необходима е патриотична и националистическа формация, която да издигне няколко важни и подценявани досега приоритети..
Нужни са нови лица, старите муцуни АУТ.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
За тези, които ще гласуват за Станишев, мислейки си, че е "по-малкото зло". Българинът определено страда от къса памет.
http://www.vbox7.com/play:639cc453
На мен ще ми е първи вот, но определено няма да гласувам за политическото статукво, което само си сменя името всеки мандат и управлява страната от 20 години. Не благодаря. Определено поколението "извършило промените" 1989 г. е изпята песен, за съжаление. Такава примиреност в хората от средната възраст едва ли има някъде по света. Жалкото е, че поне още 2-3 мандата ще управляват разни сини/червени/жълти "родолюбци" и дано чалганизацията на нацията не доведе до затвърждаване на това положение и занапред.
http://www.vbox7.com/play:639cc453
На мен ще ми е първи вот, но определено няма да гласувам за политическото статукво, което само си сменя името всеки мандат и управлява страната от 20 години. Не благодаря. Определено поколението "извършило промените" 1989 г. е изпята песен, за съжаление. Такава примиреност в хората от средната възраст едва ли има някъде по света. Жалкото е, че поне още 2-3 мандата ще управляват разни сини/червени/жълти "родолюбци" и дано чалганизацията на нацията не доведе до затвърждаване на това положение и занапред.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ще гласувам за ДСБ.
Крайно разочарован съм от ГЕРБ, ясно е че за БСП и ДПС няма как да гласувам, Кунева също никакъв шанс. Волен Сидеров също се поизложи, въпреки че казва доста истини и съм съгласен за много неща с него. Определено за г-н Иван Костов, който с всичките си грешки и недостатъци си остава най-успешният премиер на България след 89-та година. Самият факт, че само като чуят за него и червените гниди се разтреперват от ужас, въпреки че не е в управлението от 12 години насам, говори много

Дайте една анкета сериозна да си цъкнем като хората. Кой ще брои всичките стотици хиляди гласове дотук иначе?!
Иначе да живеят вечните спорове между доброто и злото!

Иначе да живеят вечните спорове между доброто и злото!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Някой модератор ако може да сложи анкета с възможните отговори ще е чудесно за да видим как върви онлайн вота
Иначе моя глас отива за ГЕРБ, не съм впечатлен от направеното в 4-годишния мандат, но другият вариант е нова тройна коалиция БСП-ДПС-Кунева- НЕ, благодаря !!!

За първи път от 20 год. има организация в България.До преди 5 г. никой нищо не го интересуваше.Са 5 години смъртността по пътищата е намалела с 50%,почнахме да спираме на зебра и да спазваме законите.Мисля си ,че това управление ще остане като едно от най-успешните от началото на прехода.Вече имаме пътища имаме и селско стопанство.Е има и неразвити сектори,но и това ще стане ,ако им дадем още един мандат.
-
- Контакти:
Единствените,които имат някакъв потенциал да управляват са №2, всичко друго е плява!