Левски - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Левски - Локо София

Мнениеот Bourgas » 13 апр 2013 15:45

фифи перото написа:
Bourgas написа:Фифи, от стадиона ли пишеш?
За мача, Локото сами са си виновни, можеха те да водят сега. Левски ми харесват, че опитват удари, нещо, което малко отбори правят у нас. Дузпата се дава, но този червен картон е комичен. Пастата е смешник.

Що питаш?Искаш да дойдеш у нас ли?Носи бира. :lol:

А, не, като играе моят отбор, аз си го гледам на стадиона, независимо къде. Просто ми е чудно, левскар си те гледам, а пишеш във форума. Яко. Ако нямаш лев да идеш, звънни, ще ти дам.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 апр 2013 15:46

zlatan написа:
Teo написа:Пастата работата си я свърши вече и да раздава картони на Левски, резултата няма да се промени :!:

аааа не бързай справка-Пирин ГД не дърпай Дявола за опашката.Знам че всички тайно се надявате на Локото ама този път не се хващам.
Тео -играч си ти голям и то червен-знам ви душиците на вас червените,кума ми е заклет армеец :) :) :) :) :) :)

Златане, да се надявам че Локото с 10 човека ще вземат нещо от тоя мач :o :shock:

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 13 апр 2013 15:47

BadBoy написа:Пастата почна да раздава жълти картони на Левски за щяло и нещяло и вероятно ще изгони играч и на Левски, Мюлдер или Ели е възможно да изгори един от двамата

и двата картона си бяха напълно нормални, тактически фалове спиращи контри, тези неща си се свирят в европа, както и картоните на том, всъщност, само тук на някой като му извадят жълт и после почват да свирят "50 на 50", и ако не строши на някой крака - няма втори жълт.
Последна промяна от седемнамалко на 13 апр 2013 15:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 13 апр 2013 15:48

Bourgas написа:
фифи перото написа:
Bourgas написа:Фифи, от стадиона ли пишеш?
За мача, Локото сами са си виновни, можеха те да водят сега. Левски ми харесват, че опитват удари, нещо, което малко отбори правят у нас. Дузпата се дава, но този червен картон е комичен. Пастата е смешник.

Що питаш?Искаш да дойдеш у нас ли?Носи бира. :lol:

А, не, като играе моят отбор, аз си го гледам на стадиона, независимо къде. Просто ми е чудно, левскар си те гледам, а пишеш във форума. Яко. Ако нямаш лев да идеш, звънни, ще ти дам.

Момче, предполагам, че си млад и ти е простено.
На стадиона не стъпвам.Моите мачове на стадиона бяха преди около ..найсегодини. :lol:
Ти надали имаш толкова мокри сънища, на колкото мачове съм бил аз.не ме иронизирай, моля.Не си ми по аршина. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 апр 2013 15:49

Teo написа:
zlatan написа:
Teo написа:Пастата работата си я свърши вече и да раздава картони на Левски, резултата няма да се промени :!:

аааа не бързай справка-Пирин ГД не дърпай Дявола за опашката.Знам че всички тайно се надявате на Локото ама този път не се хващам.
Тео -играч си ти голям и то червен-знам ви душиците на вас червените,кума ми е заклет армеец :) :) :) :) :) :)

Златане, да се надявам че Локото с 10 човека ще вземат нещо от тоя мач :o :shock:

човече винаги ще се надяваш дори и 2:0 да поведе Левски-знам го,повярвай ми.
LEVSKI_FOREVER

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 13 апр 2013 15:49

Стефан Спаов е лицензиран престъпник!Защо няма втори жълт и респективно червен картон за Ромей Ели , както беше за Том? Май мерим с двоен аршин? Ясно мачът е предрешен , а аз предрешени мачове за какво да гледам , после се чудете защо в Европа се гаврят с вас Сараево,Мура, Търнава, Тампере, Жилина и т.н.! Защото там се изграе здраво!Още веднъж честита предрешена победа!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 апр 2013 15:50

Извинявай, чичко, не е мой порок, че съм се родил преди тридесет годинки. Порок ти е на теб, че обичаш Левски, а повече пишеш в един форум пред ТВ, от колкото да си на мача, че даже и семки да чоплиш. Корав фен ;) Иронийката като ти гледам всичките ехидни мнения е твоя запазена марка, така че, не ме поучавай, готин ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 13 апр 2013 15:51

Гочето1913 написа:Стефан Спаов е лицензиран престъпник!Защо няма втори жълт и респективно червен картон за Ромей Ели , както беше за Том? Май мерим с двоен аршин? Ясно мачът е предрешен , а аз предрешени мачове за какво да гледам , после се чудете защо в Европа се гаврят с вас Сараево,Мура, Търнава, Тампере, Жилина и т.н.! Защото там се изграе здраво!Още веднъж честита предрешена победа!

Ми не гледай.Някой с пистолет ли те кара? :lol:
Тича-й при тим :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 апр 2013 15:52

Гочето1913 написа:Стефан Спаов е лицензиран престъпник!Защо няма втори жълт и респективно червен картон за Ромей Ели , както беше за Том? Май мерим с двоен аршин? Ясно мачът е предрешен , а аз предрешени мачове за какво да гледам , после се чудете защо в Европа се гаврят с вас Сараево,Мура, Търнава, Тампере, Жилина и т.н.! Защото там се изграе здраво!Още веднъж честита предрешена победа!

Ти май не можеш да четеш? И не се радваш на успехите на българските отбори, а се кефиш на неуспехите? Така ли е българино? ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 апр 2013 15:54

Мача виси. Трябва бърза втора дузпа за Левски в началото на второто полувреме, че току виж станал някой сакатлък и Лилипута увисне на някоя изритана топка. 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”