Левски София - Монтана 18 Кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски София - Монтана 18 Кръг
Пълни лайнари!!!
Пак ви казвам , ако сега ни хванат сараево , пак ще ни бият . Посредственост , та чак не се трае .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Поредното курвенско полувреме
иначе тоя Мирасема нали беше ''перлата'' на Литекс ,какво прави в Монтата ?

второто полувреме пумиарът Тоньо трябва да купува или съдията или направо мача . Пфуууу смешници .Ква шампионска лига , кви купи ? по добре да не играем никъде с тия шот пак ше берем срамове.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Поредна безидейна игра... така ли ще ставаме шампиони?
- shotgun blues
- Контакти:
двата кандидат шампиона са уникално слаби,няма такова първенство 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:двата кандидат шампиона са уникално слаби,няма такова първенство
Като че ли ние сме по-малко слабите от Левски от това което виждам..Левски нямат удар във вратата като домакин, срещу последния !!!...Иначе Стойчо Стоев е много кадърен като треньор личи си почерка му !!
Бях притеснен за Лудогорец, но това което виждам от Левски като игра ме кара да бъда оптимист

в момента всички отбори в родната ни А група са на едно дередже, така че не знам кво се учудвате ... ако съдиите свирят без натиск от външни фактори и без да се влияят, че това са мачове на "грандовете"/силните на деня, във всеки кръг ще има интересни резултати.
п.п. не знам дали джуджето става или не, ама играчите ви определено не стават ... за шампионските ви амбиции.
п.п. не знам дали джуджето става или не, ама играчите ви определено не стават ... за шампионските ви амбиции.
Как е, май яко мачкаме!!! 

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- Neron
- Контакти:
Можеше да сложат някой неутрален коментатор а не това заблудено п***е. Кога някой от Левски направи нарушение съдията не бил прав че му дал само жълт иначе като вдигат засади за Левски можели сме да се доверим на страничния.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!