Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот ralka_levskarka » 20 дек 2012 15:13

Стига де, той не дразни никого, просто дава мнение, какво лошо има? Аз лично нямам нищо против да го прави, нито е обидил, нито нищо, пък и нека има дискусия.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 20 дек 2012 15:39

ralka_levskarka написа:Стига де, той не дразни никого, просто дава мнение, какво лошо има? Аз лично нямам нищо против да го прави, нито е обидил, нито нищо, пък и нека има дискусия.

Подкрепям те Ралке :mrgreen: :mrgreen: Плюс това не трябва ние да ставаме като в един др форум където щом не си червено фенче не може да изказваш мнение ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 дек 2012 16:39

ralka_levskarka написа:Стига де, той не дразни никого, просто дава мнение, какво лошо има? Аз лично нямам нищо против да го прави, нито е обидил, нито нищо, пък и нека има дискусия.

Виж всеки си има мнение, теб може и да не дразни ама при мен не е така! Що аз не си раздавам мнението в темите за селекциите и подготовките на другите отбори? Защото нямам работа там, нито ме интересува това, нито пък на тях и дреме за мен! Тука е пълно с дразнители братче, хора които повече мнения в чуждите форуми от тези на техният отбор! Такива като баткото, каката, тео, мео, безника, с ника и тем подобни!!! Такива хора меко казано не понасят Левски и за мене просто нямат работа тук? Като му чета на тоя Пармалат другите коментари как се мазни на Лудогорец, на Ботев, на Литекс! Най-вероятно мрази Левски в червата си сигурно в което няма лошо, ама просто не е за тука тогава!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 дек 2012 17:58

Така като му гледам постовете предпочитам неговите пред на Тео ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 дек 2012 18:18

Avanti_Ragazzi написа:

Виж всеки си има мнение, теб може и да не дразни ама при мен не е така! Що аз не си раздавам мнението в темите за селекциите и подготовките на другите отбори? Защото нямам работа там, нито ме интересува това, нито пък на тях и дреме за мен! Тука е пълно с дразнители братче, хора които повече мнения в чуждите форуми от тези на техният отбор! Такива като баткото, каката, тео, мео, безника, с ника и тем подобни!!! Такива хора меко казано не понасят Левски и за мене просто нямат работа тук? Като му чета на тоя Пармалат другите коментари как се мазни на Лудогорец, на Ботев, на Литекс! Най-вероятно мрази Левски в червата си сигурно в което няма лошо, ама просто не е за тука тогава!

Нали за това е форум да се коментира и да се изказва мнение.Като те дразни не го чети.Аз следя всички отбори и си имам мнение за тях.Като толкова много те дразня няма да пиша във ваши форум и без това бях спрял да пиша почти година в гонг така че за мен не е проблем.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 дек 2012 18:25

Parmalat написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Нали за това е форум да се коментира и да се изказва мнение.Като те дразни не го чети.Аз следя всички отбори и си имам мнение за тях.Като толкова много те дразня няма да пиша във ваши форум и без това бях спрял да пиша почти година в гонг така че за мен не е проблем.

[offtopic]Пич,добре си дошъл при нас!Не коментирай тука...повечето са разни извадени от джунглата и не можеш да комуникираш с тях!Не ме и учудва как реагираха към тебе!
Форумът ни приема интелигентни фенове като тебе,така че добре си дошъл :)[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 20 дек 2012 18:29

Parmalat написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Да не ти прави впечатление ;) Аз съм за добрите дискусии без значение фенската принадлежност ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 дек 2012 19:29

"Ръководството на Левски е обявило на трима от играчите, че през пролетта няма да се разчита на тях, разбра "7 дни спорт". Става въпрос за крилото Симеон Райков, защитникът Александър Башлиев и атакуващият полузащитник Марсиньо, които се очаква да бъдат освободени. Както нашият вестник писа още на 4 декември, от щаба на Локо Сф са поискали два вземат Райков и Башлиев под наем за пролетния полусезон. За това настоял лично треньорът на Железничарите Емил Велев-Кокала. Крилото обаче е желано и от Черно море. Това стана ясно веднага след като Георги Иванов пое Моряците. Мончо и Башлиев са двамата сигурни напускащи, като се очаква да бъдат пуснати без пари или срещу символични суми. Крайният защитник е твърда резерва на Дъстли Мулдер, а на Герена искат през пролетта заместници на титулярите да са юноши, които постепенно да се обиграват. Мястото на Башлиев почти сигурно ще бъде заето от Христо Попадийн. За мястото на Райков ред чака Радослав Цонев. Талантът Антонио Вутов пък ще замести Марсиньо. Бразилецът има личното разрешение на треньора Илиан Илиев да си търси нов отбор. "

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 дек 2012 19:43

Това е добра новина. Сега остават Старокин, Прохазка и Милиев. Около 6-7 бройки ги докарвам за освобождаване, било то като преотстъпени, продадени или като свободни агенти. Димов също някак си не ми се вписва в отбора. Личи, че играе с желание, но па една топка да не може да изведе и да подхване атака...Той си е за "морето" (нищо лично), но там я карат повече на ръгане и физика...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 дек 2012 19:45

santiliana написа:Това е добра новина. Сега остават Старокин, Прохазка и Милиев. Около 6-7 бройки ги докарвам за освобождаване, било то като преотстъпени, продадени или като свободни агенти. Димов също някак си не ми се вписва в отбора. Личи, че играе с желание, но па една топка да не може да изведе и да подхване атака...Той си е за "морето" (нищо лично), но там я карат повече на ръгане и физика...

Мисля, че Прохазка има какво да покаже ;) Нека му дадем време, дадохме време на Силва, защо не и на него?

Върни се в “Архив”