Левски - Етър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски - Етър

Мнениеот ralka_levskarka » 28 ное 2012 20:49

Teo написа:
ralka_levskarka написа:Часът бе 19:48, а резултатът 7:1 :lol:

айде айде, това че бихте 7:1 какво по дяволите има нещо общо с нас :? :lol:

Ще си замълча :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 ное 2012 20:54

Имаше грешки, но при 7 гола и още 3-4 пропуснати ще си спестя критиката. Яд ме е, че не сме на върха.
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 ное 2012 20:55

siniq_fen написа:Имаше грешки, но при 7 гола и още 3-4 пропуснати ще си спестя критиката. Яд ме е, че не сме на върха.

Не само теб, Лудогорец отново беше подпрян ;)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 ное 2012 20:59

Безумно тъп мач за малкото хора ,които бяхме на стадиона... Питам се кому са нужни подобни двубои?!?!?! Колкото по-бързо намалят А група ,толкова по-добре!
Иначе ме е доста яд ,че не сме на върха ,но срещу ДИРЕКТИВАТА за отборчето от Делиормана не може да се борим...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 28 ное 2012 21:09

И срещу този безумно слаб Етър се видя какви смешници играят в Левски! Последните минути какви отигравания имахме направо ми се плачеше!

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 28 ное 2012 21:11

Тонев къде е? Беше ли на мача?
Нямаше изказване след убедетелната победа. И ще вземе ли ръководството отношение по повод съдийството - повод е това на Лудогорец.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 ное 2012 21:35

Не са виновни "Лудогорец", че не сме на върха. При толкова лесна програма трябваше да имаме почти във всички мачове победи, но просто все още не сме достатъчно силни. Трябва момчетата да играят всеки мач на върха на възможностите си, но това не го виждам често.
"Лудогорец"(дали със съдийска помощ, или не) заслужено ще зимува на върха. По - добри са от нас, колкото и на някои от вас да не ви иска да го признаете. Пролетта ни чака трудна програма, но с правилна подготовка ще сполучим.
Имаме три мача до края на полусезона, които трябва да спечелим или най - малкото два, но да са ни достатъчни.
В ръководен план отстъпваме категорично на разградчани, а това е лошо. Има доста работа за вършене.
Последна промяна от daniel875 на 28 ное 2012 21:36, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 ное 2012 21:35

"Мотивацията ми идва от това, че обичам футбола. Когато играеш футбол, трябва да се наслаждаваш. Не трябва да те молят да отидеш някъде, а сам да идеш, защото имаш желание. Когато бях малък, спях с топката, защото обичам футбола. Това е най-важното. Посвещавам моите 4 гола на дъщеря ми, защото когато ме гледа как вкарвам, тя много се радва. Посвещавам ги и най майка ми, която почина преди 9 месеца. Тя направи всичко за мен. Понякога я чакам вечер, защото тя даваше всичко за мен. Не мисля единствено за футбол, сега съм с моето момче, дъщеря ми и жена ми в апартамента", сподели Карвальо.

"Искам да бъда шампион тук, искам да играя в Шампионската лига. Гаджев и Йовов ми разказаха, че Левски е играл в Шампионската лига. Искам да почувствам същото. Знам, че ще е трудно, но искам да спечеля титлата и купата с Левски. Обещавам да си боядисам косата в синьо, ако съм шампион. Ще си боядисам косата в синьо”, закани се голмайсторът.

"Щастлив съм, че вкарах 4 гола, щастлив съм за отбора. Радвам се, защото играхме добре. В предишния мач също имахме шанс , но бе по-различно. Мисля, че ще е много трудно да станем шампиони -ЦСКА се завръща, Лудогорец са много силни. Има още 18 мача, още не е свършило. Имаме добър отбор, но понякога нямаме шанс да спечелим. Може да искам да вкарам пет или шест, но знам, че това бе добре за отбора. Да, важно е за мен да вкарам, но е по-важно отборът да спечели", завърши Карвальо.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 ное 2012 21:36

daniel875 написа:Не са виновни "Лудогорец", че не сме на върха. При толкова лесна програма трябваше да имаме почти във всички мачове победи, но просто все още не сме достатъчно силни. Трябва момчетата да играят всеки мач на върха на възможностите си, но това не го виждам често.
"Лудогорец"(дали със съдийска помощ, или не) заслужено ще зимува на върха. По - добри са от нас, колкото и на някои от вас да не ви иска да го признаете. Пролетта ни чака трудна програма, но с правилна подготовка ще сполучим.
Имаме три мача до края на полусезона, които трябва да спечелим или най - малкото два, но да са ни достатъчни.

Не смятам, че са чак тооолкова добри, както казах преди заслужаваха да загубят още срещу Литекс, гледах ги с ЦСКА където имаха удар чак в 75 минута, а днес отново цяло полувреме и половина са нямали удар в очертанията на вратата ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 ное 2012 21:38

ralka_levskarka написа:
daniel875 написа:Не са виновни "Лудогорец", че не сме на върха. При толкова лесна програма трябваше да имаме почти във всички мачове победи, но просто все още не сме достатъчно силни. Трябва момчетата да играят всеки мач на върха на възможностите си, но това не го виждам често.

Не смятам, че са чак тооолкова добри, както казах преди заслужаваха да загубят още срещу Литекс, гледах ги с ЦСКА където имаха удар чак в 75 минута, а днес отново цяло полувреме и половина са нямали удар в очертанията на вратата ;)

Хвърчиш много, те имат самочувствие, при това заслужено. "Левски" няма оправдания за позорно слабата игра срещу "Локомотив" и ЦСКА. В Разград бяхме жалки.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”