Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот S1914 » 07 юли 2012 00:11

Eminem написа:
S1914 написа:Не съм пропуснал и 1 мач на волейболистите ни в новата зала, както и на Левски на герена и националния. А ти сигурно още незнаеш къде се намира самата зала, защото си от скоро в столицата и ти се струва много шумна и голяма и не можеш да се оправиш сам да стигнеш до залата и обратно.

:lol: Само това оставаше... Да живея в най-грозния град в Европа.

Десетките чужденци, които съм посрещал в България на бизнес срещи са били много приятно изненадани от града и след няколко години, като се изгради истинска инфраструктура с околовръстното с 5 ленти в едната посока, метро, велоалеи и т.н. града ще стане прекрасен и не случайно ще бъде избран за европейска столица на културата през 2019. Много е жалко безделни байганьовци да си плюят столицата и националната идентичност.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 07 юли 2012 00:11

Eminem написа:
Обичам Левски написа:Не се говори,а се пише :) :) Ние не сме ти въображаемите ти приятели

Измъкваш се.

Не бе тука съм си :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 00:11

way написа:Че то столиците в половината свят не са най-големите и важни градове в държавите

Е, ние сме част от другата половина, където са. И затова ще сме като тях.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

way
Контакти:

Мнениеот way » 07 юли 2012 00:12

brat domingo написа:Уважаеми провинциалисти,
Проявявайте уважение към столицата, за да ви уважаваме и ние. Безсмислено е да завиждате за залата и да се заяждате на тема публика. Такава зала няма как да има извън София, защото няма как да се самоиздържа. Залата не се прави само за волейбол. Ясно е, че цените на билетите ще са по-евтини отколкото във Варна, защото едната вечер е волейбола, после ММА, после лейди Гага....Така 120 млн. инвестиция се изплаща. А във Варна залата цяла зима стои заключена, а лятото с цените на волейболните билети гледат да избият нещо да платят заплати на охраната.

Не че нещо но доколкото разбрах не преместиха ли лейди Гага в Арена Армеец защото няма кой да напълни националния стадион ?

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 07 юли 2012 00:12

Бойко Борисов : Sofia is not Bulgaria :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 07 юли 2012 00:13

Не се карайте най-хубаво е на Слънчев Бряг :) :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юли 2012 00:14

brat domingo написа:Уважаеми провинциалисти,
Проявявайте уважение към столицата, за да ви уважаваме и ние. Безсмислено е да завиждате за залата и да се заяждате на тема публика. Такава зала няма как да има извън София, защото няма как да се самоиздържа. Залата не се прави само за волейбол. Ясно е, че цените на билетите ще са по-евтини отколкото във Варна, защото едната вечер е волейбола, после ММА, после лейди Гага....Така 120 млн. инвестиция се изплаща. А във Варна залата цяла зима стои заключена, а лятото с цените на волейболните билети гледат да избият нещо да платят заплати на охраната.

Не виждам какво пречи Лейди Гага да пее във Варна или в Пловдим, ММА да е там и т.н., за да се самоиздържа залата.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 юли 2012 00:14

1982 написа:
В България не е като в Австралия, моето момче. Тук столицата освен столица, е и най-населеният град, най-важният във всяко отношение и е нормално тук да се строят най-големите спортни обекти.
В САЩ имат Ню Йорк, Ел Ей, Чикаго и т.н., Вашингтон въобще не може да се мери с тях.

Ема нали по цял свят правили националните си стадиони в столиците .. ми в Германия как е . а не мислиш ли , че едно домакинство във морската столица е много по-удачно от гледана точка инфраструктора , отколкото в мрачната София през лятото ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 юли 2012 00:14

От както националите играят в София не съм пропуснал мач на живо в залата. И искам да кажа, че моменти като онзи, когато Теди падна по очи след една блокада, с която бихме Франция и Арена Армеец се разтресе са впечатляващи. Бил съм и във Варна, моите уважения към всички варненци, но не избивайте комплексите си за малоценност на гърба на националния отбор по волейбол. Вече втора седмица нон стоп има класен волейбол в София, преди това още две... И билетите и сега са по 20 лева!!! Истината е, че и да мрънкате няма как Варна отново да приеме волейолните мачове на мъжете поне в близко бъдеще. Няма как!! Затова качвайте се на влака и елате в София като обичате толкова много да гледате волейбол. Давайте тон за песни, раздавайте се, а не търкайте на клавиатурите бутоните
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юли 2012 00:15

S1914 написа:
Десетките чужденци, които съм посрещал в България на бизнес срещи са били много приятно изненадани от града и след няколко години, като се изгради истинска инфраструктура с околовръстното с 5 ленти в едната посока, метро, велоалеи и т.н. града ще стане прекрасен и не случайно ще бъде избран за европейска столица на културата през 2019. Много е жалко безделни байганьовци да си плюят столицата и националната идентичност.

Десетки, а пък на мен стотици хора са казвали същото. Вие в 21в. не можете да си оправите проблема с кучетата... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Eminem на 07 юли 2012 00:16, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”