Да бе, вярно...
Ами все ми се струва, че американците не могат да се противопоставят на Куба или Пошла, докато немците ще се опъват по-сериозно.. Не знам, ще видим.
СВЕТОВНА ЛИГА-ФИНАЛНА ФАЗА 2012Г. СОФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СВЕТОВНА ЛИГА-ФИНАЛНА ФАЗА 2012Г. СОФИЯ
[center]1914[/center]
-
Айде, честито българи
САЩ взеха 2-ри гейм на немците и ни класираха и на теория !

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Айде, честито българи![]()
Точно това смятах и аз досега

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Какво по-хубаво от това да елиминираме Хамериканците ? 

- mistreated
- Контакти:
Очаквано бразилците си заминаха. Още вчера казах, че на 90% са аут, днес просто процентите се допълниха до 100 
Очаквах по-силна игра от Полша, но може би ще я видим утре срещу Куба.
Според мен трябва да играем за първото място, не виждам кой знае какво може да избираме в случая. И двата отбора сме ги побеждавали немалко пъти, както и доста са ни били.
В последно време тенденцията е да побеждаваме дружина полска, ама сякаш ми се иска да играем с Куба на полуфинала. Вярно е, че изглеждат стряскащо, но имайте предвид, че целият им отбор е само от млади момчета (без Бел). Колкото и да им е голямо самочувствието, не е лесно да играеш, когато 15 хил души ще съборят залата върху теб. Това го усетиха на олимпийската квалификация в Германия, когато загубиха от швабите.
Така че аз съм за полуфинал с Куба.

Очаквах по-силна игра от Полша, но може би ще я видим утре срещу Куба.
Според мен трябва да играем за първото място, не виждам кой знае какво може да избираме в случая. И двата отбора сме ги побеждавали немалко пъти, както и доста са ни били.
В последно време тенденцията е да побеждаваме дружина полска, ама сякаш ми се иска да играем с Куба на полуфинала. Вярно е, че изглеждат стряскащо, но имайте предвид, че целият им отбор е само от млади момчета (без Бел). Колкото и да им е голямо самочувствието, не е лесно да играеш, когато 15 хил души ще съборят залата върху теб. Това го усетиха на олимпийската квалификация в Германия, когато загубиха от швабите.
Така че аз съм за полуфинал с Куба.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Тоя Сашо Йовков не може да е толкова спрял. Първо като хамериканците поведоха с 2-1 точно преди почивката вика: "Даже и да спечелят днес Германците с 3-2 те си тръгват заедно с Бразилия, а България и САЩ продължават към полуфиналите". Продължават
хамериканците
със само 2 спечелени гейма
Докато бяха рекламите май някой му каза каква глупост е сътворил и се коригира, че само ние се класираме, но веднага след това нова глупост му роди простата тиква. Германия трябвало да се надява на "чудо". Според тъпунгера "чудото" се изразява в НАША победа над САЩ само с 3-0 или 3-1. Много ми е чудно ако бием 3-2 как ще се класира САЩ с 2 загуби
.

zlostar написа:Тоя Сашо Йовков не може да е толкова спрял. Първо като хамериканците поведоха с 2-1 точно преди почивката вика: "Даже и да спечелят днес Германците с 3-2 те си тръгват заедно с Бразилия, а България и САЩ продължават към полуфиналите". Продължаватхамериканците
Докато бяха рекламите май някой му каза каква глупост е сътворил и се коригира, че само ние се класираме, но веднага след това нова глупост му роди простата тиква. Германия трябвало да се надява на "чудо". Според тъпунгера "чудото" се изразява в НАША победа над САЩ само с 3-0 или 3-1. Много ми е чудно ако бием 3-2 как ще се класира САЩ с 2 загуби
![]()
.
Все едно аз го написах това

Само Левски!
zlostar написа:Тоя Сашо Йовков не може да е толкова спрял. Първо като хамериканците поведоха с 2-1 точно преди почивката вика: "Даже и да спечелят днес Германците с 3-2 те си тръгват заедно с Бразилия, а България и САЩ продължават към полуфиналите". Продължаватхамериканците
![]()
.
Сашо Йовков е толкова е зле като коментатор, че както и да го опиша ще е малко. И като човек не става.
И аз си мислех това. Няма как правилникът да е толкова абсурден, че САЩ да се класират с две загуби, а Германия да отпадне с победа.