Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Честито! Европейските мачове по TV+!

Мнениеот joring » 24 юли 2011 20:54

@Litex
Много добре знаеш, че в Румъния пазара е съвсем друг, а отделно имат закони които се спазват от всички и не се налага от диги да минават на собствена кодировка, защото кабелните ги пиратстват.
Много добре знаеш как седят нещата ама се правиш на ударен, защото така ти отърва :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 юли 2011 20:57

А, правя се, опитвам се да водя някаква нормална дискусия ;)
Между другото и при мен има ТВ+, но това не решава глобалният проблем в погазването на законите и ощетяване на крайният клиент.

То аз се все още чудя защо тези които обичат да гледат спорт и в частност футбол не са си решили вече проблема глобално и да не са зависими от никой, но това е друга тема на разговор 8-)
Последна промяна от PFC Litex на 24 юли 2011 21:00, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 24 юли 2011 20:59

@tmanolov,
Голям жест си ни оказал,че сме сред значимите в този форум! (beer)
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 24 юли 2011 21:00

Е колкото и да се пънат няма да мина на булшита. Ако ще ше гледам по заведения, по интернет, където и да е, но няма да им пълня гушите точно на тия боклуци ;)
А те наистина се пънат и то прекалено - наскоро ми звъняха да ме убеждават да си закача тигана им на балкона :x И най интересното е че ми знаеха името и гсм-а :?: :x Откъде имат достъп до личните данни на хора , които дори не са им абонати искам да зная :roll:

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 24 юли 2011 21:10

gacobacov написа:А те наистина се пънат и то прекалено - наскоро ми звъняха да ме убеждават да си закача тигана им на балкона :x И най интересното е че ми знаеха името и гсм-а :?: :x Откъде имат достъп до личните данни на хора , които дори не са им абонати искам да зная :roll:

Попълнил си он-лайн талона от тяхната "томбола" и от там ти имат данните.
Believe in better

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 24 юли 2011 21:12

gacobacov написа:Е колкото и да се пънат няма да мина на булшита. Ако ще ше гледам по заведения, по интернет, където и да е, но няма да им пълня гушите точно на тия боклуци ;)
А те наистина се пънат и то прекалено - наскоро ми звъняха да ме убеждават да си закача тигана им на балкона :x И най интересното е че ми знаеха името и гсм-а :?: :x Откъде имат достъп до личните данни на хора , които дори не са им абонати искам да зная :roll:

Пълни гушите на заведенията тогава!Няма да казвам,колко глупаво мислиш...

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 24 юли 2011 21:15

3-4 мача в Заведение и си платил месечните такси за Половин година!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 24 юли 2011 21:25

joring написа:
gacobacov написа:А те наистина се пънат и то прекалено - наскоро ми звъняха да ме убеждават да си закача тигана им на балкона :x И най интересното е че ми знаеха името и гсм-а :?: :x Откъде имат достъп до личните данни на хора , които дори не са им абонати искам да зная :roll:

Попълнил си он-лайн талона от тяхната "томбола" и от там ти имат данните.

Никога не съм имал вземане даване с тях, още по-малко пък да им участвам в томболите (то затова не трябва ли да са им абонат на първо време?)

greenlandia не просто съчетаваш излизането по заведения(което така или иначе практикуваш 1-2 пъти седмично) с гледането на мача ;)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 24 юли 2011 21:30

gacobacov написа:Никога не съм имал вземане даване с тях, още по-малко пък да им участвам в томболите (то затова не трябва ли да са им абонат на първо време?)

Ако не си бил ти, е бил някой твой роднина, в томболата им беше качена на сайта на замунда и всеки можеше да участва в нея.
Believe in better

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 24 юли 2011 21:49

PFC Litex написа:Тук си много в грешка, ако го предлагаха, то въпросният щеше да се излъчва от всички, а не само от локални такива, а въпросните локални да искат на крайният клиент пари за този канал допълнително, което е отново е противозаконно.

Каналът трябва да е PPV , за да искат допълнително плащане..или да е изцяло платен отделно канал, като НВО и Синемакс.

За три мача на година няма да си сменя оператора в никакъв случай.Определено това ще са мачове от рода-имам нерви за късане, а аз нямам.

Върни се в “Архив”