Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Илиян нали беше обещал, че няма да взима Никой от Берое![]()
shwepi написа:шивача написа:Илиян нали беше обещал, че няма да взима Никой от Берое![]()
И ти че няма да висиш във форума на Левски.
шивача написа:shwepi написа:шивача написа:Илиян нали беше обещал, че няма да взима Никой от Берое![]()
И ти че няма да висиш във форума на Левски.
бъркаш се. а с това си мнение сякаш ми отправяш покана
Kris_men2000 написа:Re: Всекидневна около Левски.....
Мнениеот Kris_men2000 на Сря Авг 01, 2012 10:19 pm
Абе хора колко пъти да ви повтарям че илиев е пълна скръб като треньор.Та той е три пъти по-слаб тактик от Гонзо.Кажете ми къде този плужък се е учил на тактика.каква литература е чел на каква школа е ходил в чужбина.КЪДЕ кажете ми къде.аз ще би кажа никъде само в Стара Загора на поляната.Този е набеден треньор като всички български треньори без Херо.Та техните методи са от времето на Вуцов от 1967 година.С тези треньори ще стигнем нивото на Сан Марино.С тях няма тактика кондиция правилно възстановяванеЯсен Петров е 100 000 пъти по-добър треньор и тактик от ИНЧ ХАЙ(илиев).Той поне е учил в Германия а не като илиев на село.Трябват ни чуждестранни треньори лекари които да знаят как и с какво да те възстановят за 2 дни,чужди треньори за юношите(испанци или холандци)за да могат за 3 години да ти изкарат готови юноши за А отбора.И накрая този тонев е сто пъти по-зле от Гонзо.АБЕ БАТКОВ ТИ ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ПРОСТО ТИ Е ТОЛКОВА АКЪЛА.ВЪРНИ СИРАКОВ ЧЕ ЗАТЪВАШ ТОЛКОВА МОЩНО В ТИНЯТА ЧЕ НЯМАМ ДУМИ.ВЪРНИ СИРАКОВ САМО ТОЙ ЩЕ ТЕ ИЗКАРА ОТ ТИНЯТА В КОЯТО СИ ЗАТЪНАЛ САМО ТОЙ ЩЕ ТЕ НАПРАВИ БОГАТ И САМО ТОЙ МОЖЕ ДА ТЕ СЛОЖИ РЕДОМ ДО ЛАПОРТА И АБРАМОВИЧ.ЗАЩОТО ВЕЧЕ И КУЧЕТАТА В СМОЛЯН ТЕ ЗАБРАВИХА КОЙ СИ.ВЪРНИ СИРАКОВ ЗА ДА СИ ВИРНЕШ АВТОРИТЕТА И ДОСТОЙНСТВОТО СИ.ОСЪЗНАЙ СЕ И ИЗГОНИ ВСИЧКИТЕ ИДИОТИ И КРЕТЕНИ КОЙТО ДОКАРА В ЛЕВСКИ.И СПРИ ДА ЛИЖЕШ ЗАДНИКА НА БОЙКО И ИЗГОНИ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ТОНЕВ.ПОСЛУШАЙ МЕ И ЩЕ СПЕЧЕЛИШ.АЗ КАЗАХ ХАУ.
1977 написа:Kris_men2000 написа:Re: Всекидневна около Левски.....
Мнениеот Kris_men2000 на Сря Авг 01, 2012 10:19 pm
Абе хора колко пъти да ви повтарям че илиев е пълна скръб като треньор.Та той е три пъти по-слаб тактик от Гонзо.Кажете ми къде този плужък се е учил на тактика.каква литература е чел на каква школа е ходил в чужбина.КЪДЕ кажете ми къде.аз ще би кажа никъде само в Стара Загора на поляната.Този е набеден треньор като всички български треньори без Херо.Та техните методи са от времето на Вуцов от 1967 година.С тези треньори ще стигнем нивото на Сан Марино.С тях няма тактика кондиция правилно възстановяванеЯсен Петров е 100 000 пъти по-добър треньор и тактик от ИНЧ ХАЙ(илиев).Той поне е учил в Германия а не като илиев на село.Трябват ни чуждестранни треньори лекари които да знаят как и с какво да те възстановят за 2 дни,чужди треньори за юношите(испанци или холандци)за да могат за 3 години да ти изкарат готови юноши за А отбора.И накрая този тонев е сто пъти по-зле от Гонзо.АБЕ БАТКОВ ТИ ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ПРОСТО ТИ Е ТОЛКОВА АКЪЛА.ВЪРНИ СИРАКОВ ЧЕ ЗАТЪВАШ ТОЛКОВА МОЩНО В ТИНЯТА ЧЕ НЯМАМ ДУМИ.ВЪРНИ СИРАКОВ САМО ТОЙ ЩЕ ТЕ ИЗКАРА ОТ ТИНЯТА В КОЯТО СИ ЗАТЪНАЛ САМО ТОЙ ЩЕ ТЕ НАПРАВИ БОГАТ И САМО ТОЙ МОЖЕ ДА ТЕ СЛОЖИ РЕДОМ ДО ЛАПОРТА И АБРАМОВИЧ.ЗАЩОТО ВЕЧЕ И КУЧЕТАТА В СМОЛЯН ТЕ ЗАБРАВИХА КОЙ СИ.ВЪРНИ СИРАКОВ ЗА ДА СИ ВИРНЕШ АВТОРИТЕТА И ДОСТОЙНСТВОТО СИ.ОСЪЗНАЙ СЕ И ИЗГОНИ ВСИЧКИТЕ ИДИОТИ И КРЕТЕНИ КОЙТО ДОКАРА В ЛЕВСКИ.И СПРИ ДА ЛИЖЕШ ЗАДНИКА НА БОЙКО И ИЗГОНИ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ТОНЕВ.ПОСЛУШАЙ МЕ И ЩЕ СПЕЧЕЛИШ.АЗ КАЗАХ ХАУ.
Пич,Ясен Петров е лепил фаянсови плочки в Германия и е вършел строителни работи.Илиян Илиев взе купата на България с Берое и е играл футбол в Бенфика.
Айде малко да внимаваме какво пишеме
santiliana написа:нека оставим Илиан да поработи,а? Още с поемането на Левски го емнахме с високите си очаквания. Пак ви казвам- не Илиан е избрал новопривлечените играчи, а се е съгласил да има нови такива за определени постове...Прекалено много се бараме и ние на спецове, а съм сигурен, че повечето от съфорумците никога не са и помирисвали истински футболен терен и не са провеждали дори едничка тренировка. Всеки си плямпа както му дойде на уста, но така и не можахме да разберем, че не в треньорите е вината за провалите ни в последно време. Просто има наличие на "лош генетичен материал" в отбора, който трябва да бъде прочистен. А за това е нужно и известно време.
south_division написа:santiliana написа:нека оставим Илиан да поработи,а? Още с поемането на Левски го емнахме с високите си очаквания. Пак ви казвам- не Илиан е избрал новопривлечените играчи, а се е съгласил да има нови такива за определени постове...Прекалено много се бараме и ние на спецове, а съм сигурен, че повечето от съфорумците никога не са и помирисвали истински футболен терен и не са провеждали дори едничка тренировка. Всеки си плямпа както му дойде на уста, но така и не можахме да разберем, че не в треньорите е вината за провалите ни в последно време. Просто има наличие на "лош генетичен материал" в отбора, който трябва да бъде прочистен. А за това е нужно и известно време.
Много бъркаш, точно треньори и ръководители са виновни, а не футболисти. Вярно е че има и минаха доста футболисти, които откровено не стават въобще за този спорт, не само за Левски, но така или иначе те се водят именно от треньори и директори, а сега и скаути. Веднага с идването си Вили Вуцов обяви, че за него плажни футболисти под 180см не ставали, визирайки Жо, Зе... и въпреки това при Вили смачкахме Бате и в двата мача и отпаднахме, а сега ни мачкат много по слаби отбори и дори не може да се хванем за някакво оправдание, като късмет, малшанс и подобни. Всички футболисти в Левски деградират без изключение, добри или слаби те не мърдат нагоре. Това от какво е? А на какво се дължи конския тръс и 90 мин на ходом всеки мач, какво ги тренира Илиян? Защо Лудогорец имат двама много добри кондиционни треньори (Йовановски и Стевич) и доктор (Валентин Великов - бивш на Левски, доведен от Мъри Стоилов), с които нямат умора? Защо там я има организацията, а в Левски не?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта