Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

fen0212
Контакти:

Re: И Мартин Петров нападна Титан!

Мнениеот fen0212 » 12 фев 2012 17:46

Red_Girl написа:
fen0212 написа:
Red Warrior написа:То всеки който не е на хранилка при Титан вижда за какво става въпрос :roll:

Точно който не е вътре в нещата -нищо не знае.Затова най-много ме е яд на хора които сигурно не знаят кой работи в този клуб в момента ,но ми говорят за организация.Ами да дойдат да я оправят, ама не им се мърда от добре уреденото местенце в Англия ,нали.То от страни най-лесно се плещи -липса на организация -а да видим какво толкова фатално за клуба се е случило напоследък--аз не виждам нищо подобно ,ама и не плещя щом не зная как стават нещата ,а виждам само крайния резултат и мен като фен това ме вълнува -нищо повече.Това трябва да вълнува и всички фенове ,а не да се опитват да държат сметка и да дават акъли за неща ,които изобщо не са им ясни

И какъв е крайния резултат? Че ни съсипаха? Ти верно тряя прогледнеш, щото си тотално заслепен. Споко.. и ние също сме фенове и това няма да остане така. ;)

Така като ти чета коментарите ,нещо много си се подпалил.Да не би от твоите пари да са взели ,че толкова яростно се хвърляш .Кого са съсипали -теб или кого ,не разбирам такава агресия -ти да не би да обявяваш война на Титан --да не би ти да си срутил и балона .И ще отговориш ли смислено на един от тези въпроси ----с какво и кого в момента са съсипали Титан.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 фев 2012 17:49

fen0212 написа:
Red_Girl написа:
fen0212 написа:Точно който не е вътре в нещата -нищо не знае.Затова най-много ме е яд на хора които сигурно не знаят кой работи в този клуб в момента ,но ми говорят за организация.Ами да дойдат да я оправят, ама не им се мърда от добре уреденото местенце в Англия ,нали.То от страни най-лесно се плещи -липса на организация -а да видим какво толкова фатално за клуба се е случило напоследък--аз не виждам нищо подобно ,ама и не плещя щом не зная как стават нещата ,а виждам само крайния резултат и мен като фен това ме вълнува -нищо повече.Това трябва да вълнува и всички фенове ,а не да се опитват да държат сметка и да дават акъли за неща ,които изобщо не са им ясни

И какъв е крайния резултат? Че ни съсипаха? Ти верно тряя прогледнеш, щото си тотално заслепен. Споко.. и ние също сме фенове и това няма да остане така. ;)

Така като ти чета коментарите ,нещо много си се подпалил.Да не би от твоите пари да са взели ,че толкова яростно се хвърляш .Кого са съсипали -теб или кого ,не разбирам такава агресия -ти да не би да обявяваш война на Титан --да не би ти да си срутил и балона .И ще отговориш ли смислено на един от тези въпроси ----с какво и кого в момента са съсипали Титан.

По принцип много ме кефиш как защитаваш пернишките "биг-босове" :mrgreen: само една малка забалежчица имам към теб- научи какво означава английската дума Girl :lol: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 12 фев 2012 17:56

fen0212 написа:
Red_Girl написа:
fen0212 написа:Точно който не е вътре в нещата -нищо не знае.Затова най-много ме е яд на хора които сигурно не знаят кой работи в този клуб в момента ,но ми говорят за организация.Ами да дойдат да я оправят, ама не им се мърда от добре уреденото местенце в Англия ,нали.То от страни най-лесно се плещи -липса на организация -а да видим какво толкова фатално за клуба се е случило напоследък--аз не виждам нищо подобно ,ама и не плещя щом не зная как стават нещата ,а виждам само крайния резултат и мен като фен това ме вълнува -нищо повече.Това трябва да вълнува и всички фенове ,а не да се опитват да държат сметка и да дават акъли за неща ,които изобщо не са им ясни

Ти си наистина неспасяем случай... въпросът е какво направиха за ЦСКА? ЦСКА какъв отбор е в момента? Добре ли се представя, какви са му успехите последние години.. Да ти кажа ли отговора- Никакви! Какво става с ДЮШ, ами със стадиона? Какво обещаха Титан когато взеха ЦСКА? Много бързо забравяш.. НИЩО не направиха за ЦСКА и школата на ЦСКА..Просто перат пари на гърба на отбора и на феновете.. И ти трябва да си голям мазохист, за да търпиш това и тотално заслепен, за да им вярваш.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 фев 2012 18:02

Red_Girl написа:[! Какво става с ДЮШ, .

Ето какво:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот Red_Girl » 12 фев 2012 18:11

Ясно ми е какво става. Ходела съм и на техни мачове. В сектора ни са малките момченца, които тренират в ДЮШ и които милеят за ЦСКА и играят страхотно. И тея не правят НИЩО за тези деца!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Изображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 12 фев 2012 19:17

Red_Girl написа:Ясно ми е какво става. Ходела съм и на техни мачове. В сектора ни са малките момченца, които тренират в ДЮШ и които милеят за ЦСКА и играят страхотно. И тея не правят НИЩО за тези деца!

МИ как да направят нещо като още не са получили базите ..... мисли преди да акаш ........ когато са за критикуване разбирам да се плюе ама когато нещата не зависят от тях да се плюят ми е странно ............ ама прави както го чувстваш де ....... кой съм аз да казвам на теб и сините какво да правите ....... ;) ;) ;) ;)

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 12 фев 2012 19:20

tut написа:
Red_Girl написа:Ясно ми е какво става. Ходела съм и на техни мачове. В сектора ни са малките момченца, които тренират в ДЮШ и които милеят за ЦСКА и играят страхотно. И тея боклуци не правят НИЩО за тези деца! Смърт за тях и тва е.. толкова малко думи с толкова вложени чувства в тях.

МИ как да направят нещо като още не са получили базите ..... мисли преди да акаш ........ когато са за критикуване разбирам да се плюе ама когато нещата не зависят от тях да се плюят ми е странно ............ ама прави както го чувстваш де ....... кой съм аз да казвам на теб и сините пеперудки какво да правите ....... ;) ;) ;) ;)

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

И да ги плучат, пак нищо няма да направят... И ремонт на стадиона щяха да правят, ама сложиха 4 седалки в сектор А и това е..Евала, големи са...

Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 фев 2012 21:06

Играчът на Болтън Мартин Петров даде обширно интервю пред btv. В него той коментира бъдещето си, след като през този трансферен прозорец името му се спрягаше за трансфер в ЦСКА и Литекс. Марто се присмя на подобни твърдения, а относно бившия си отбор заяви следното:

"ЦСКА е отборът на сърцето ми, от малък симпатизирам на него. Каквото и да се случи, ще продължа да съм фен. Напоследък нещата за съжаление не вървят добре. Толкова много футболисти минават през клуба, не мога да разбера политиката на ръководството. Не мога да коментирам детайлно, но това не отговаря на амбициите и името на ЦСКА. За мен лично шефовете нямат елементарна организация, както на трансфери, на всичко. Някои път като говоря с мои приятели се питаме дали този отбор ще има 11 футболисти да играе следващия сезон. Казвам го със съжаление, тъй като това е отборът на сърцето ми. И искам да го видя шампион, както сега, така и другата година, така и за постоянно."

Всички го виждат. То не е тайна за никого. И друг път съм казвал: Вълкът козината си мени, ала нрава не. Лошото е ,че някои фенове след уж покупката на Диоо бяха готови да забравят идиотизма на тези хорица. Но истинските фенове не могат да бъдат заблудени!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 13 фев 2012 09:44

Дано не им дадат стадиона на концесия, за да може да се манат час по-скоро от Армията!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 фев 2012 09:50

danko_sot написа:Дано не им дадат стадиона на концесия, за да може да се манат час по-скоро от Армията!

Всъщност, ако им дадат стадиона е много по-вероятно да се появи купувач на ЦСКА ;)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”