Red_Girl написа:fen0212 написа:Red Warrior написа:То всеки който не е на хранилка при Титан вижда за какво става въпрос
Точно който не е вътре в нещата -нищо не знае.Затова най-много ме е яд на хора които сигурно не знаят кой работи в този клуб в момента ,но ми говорят за организация.Ами да дойдат да я оправят, ама не им се мърда от добре уреденото местенце в Англия ,нали.То от страни най-лесно се плещи -липса на организация -а да видим какво толкова фатално за клуба се е случило напоследък--аз не виждам нищо подобно ,ама и не плещя щом не зная как стават нещата ,а виждам само крайния резултат и мен като фен това ме вълнува -нищо повече.Това трябва да вълнува и всички фенове ,а не да се опитват да държат сметка и да дават акъли за неща ,които изобщо не са им ясни
И какъв е крайния резултат? Че ни съсипаха? Ти верно тряя прогледнеш, щото си тотално заслепен. Споко.. и ние също сме фенове и това няма да остане така.
Така като ти чета коментарите ,нещо много си се подпалил.Да не би от твоите пари да са взели ,че толкова яростно се хвърляш .Кого са съсипали -теб или кого ,не разбирам такава агресия -ти да не би да обявяваш война на Титан --да не би ти да си срутил и балона .И ще отговориш ли смислено на един от тези въпроси ----с какво и кого в момента са съсипали Титан.