Няма как да не боли...За едни футболът е нещо като религия, начин да познаят себе си и съществуването си. За други е обикновена фирмичка, електронна игра - бъгват играта и стават 1-ви.
Аз предпочитам да стана, да изтупам прахта от себе си и да продължа да вървя, макар и с малки крачки. А с всички ония се водим от един отбор. Е, аз отдавна казах, че не мога с тия хора да меля брашно. Не ги разбирам, не искам да бъда като тях, не искам да имам общо с тях. Естествен подбор.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Пичове,моля ви....
Знам,че положението е тежко и е ''на системи'',но не прибързвайте със слагането на кръста.Молим ви...
Знам,че положението е тежко и е ''на системи'',но не прибързвайте със слагането на кръста.Молим ви...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Teo написа:Кировец написа:Teo написа:demon777 написа:Тео предполагам че ходиш на мачове на ЦСКА нали? А дано да си от тея дето ходят.
Сега при тая ситуация с преименуването на литекс казваш че спираш да ходиш.
Обаче не се създава 2ри клуб дето да почне от окръжните групи..... и ти досега си знаеш домакински мач в неделя аз съм на стадиона ама сега какво ще правиш? Няма да идваш на стадиона колко 1 , 2 -3 , 5 години и до кога ? друга клубна принадлежност ли ще си избереш ? Кой отбор ще подкрепяш в България? Само не излизай с заучената фраза тТО БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО НЕСТРУВА ЩЕ ГЛЕДАМ АНГЛИЯ И ИСПАНИЯ.
Иди стани фен на лудогорец на тях им трябват истински фенове. Истинските фенове на ЦСКА ще са на стадиона.
Първия ми мач е през 1998, от 2008 ходя сам.![]()
Не симпатизирам на никой друг клуб в света, освен на ЦСКА София! И никога няма да подкрепям друг клуб, освен ЦСКА София!
Баща ми ме е научил на неща които трябва да държиш... и първото нещо е да ти е чиста съвестта, да имаш чест и достойнство! Няма да подкрепя тумора на ГГ... отказвам се изобщо от футбола, ако това стане факт! Аз на друг клуб няма да стана фен и не подкрепям западни отбори! Моята любов е само тази към червения отбор с четирите свещени букви от борисовата градина!
@ Подчертавам го... никога не ще припозная изрода които ще се пръкне и ще се казва ЦСКА! Това не е ЦСКА! Това е Литекс със сменено име и пребоядисани фланелки и емблема!
@ Ще си гледам бокс.. ще ходя гледам волейбола на мъжете на ЦСКА... и такапичове в тоя живот има принципи, ама вие не сте научени на такива
Само така, приятел! Не си сам. Ония са хора без капка достойнство и се присмиват над моралния закон на победителите. Кой се смее, когато говорим за морал - идиотите и лошия човешки материал. Дано някога го проумеят. Сравняват се...Цял живот се сравняват с другите - това, ако не са болни мозъци не знам как да ги нарека. Всеки епитет ще е нищожен пред тяхната житейска слепота и тъпота!
Знам братле. И ти с мен. И не си само ти... много сме!
@ Тоя изрод няма да има бъдеще... ГГ като види, че нищо не става ще си го върне в Ловеч![]()
@ Днеска говорих с Тонката(охраната на ГГ... засякохме се в басейна) и ми каза, че ГГ ще го прави тоя вариант с преименуването на Литекс още тая зима
@ Така, че мача с Поморие за купата ще се окаже и последния на истинския ЦСКА...след това идва надгробния камък и създаването на дявола
Тая зима Гришата ще прави дълги разходки в гората ....дори сам не си вярва и беше събрал 40 наркомана да си пазят страх ... Емо все още ли е против Урода или и той се присламчи към продажните животни ? Пак ще напиша : Никой на този свят не обича платените фракции !!!
Предлагам им име на лайното дето ще изсерат - ЦСГА - в чест на основателя! Върхът на лайното ще е откупената марка от НАП и лепната на оранжевия екип!
Видиш ли ми дават за пример, че БФС нямали нищо против - същото БФС, което години наред е гледало и раздавало лицензи на гробокопачите - това БФС е пример за препознаване на лайното.
Видиш ли ми дават за пример, че БФС нямали нищо против - същото БФС, което години наред е гледало и раздавало лицензи на гробокопачите - това БФС е пример за препознаване на лайното.
Защо не погледнете нещата от друга страна? Ганчев се изтъпанва в София, премества си отборчето и почва да се кичи с името "ЦСКА", и всичко това на смешната цена от 2-3 милиона лева, ако купи емблемата, в което не съм убеден. Не е ли това "схемата" на века?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кировец написа:Предлагам им име на лайното дето ще изсерат - ЦСГА - в чест на основателя! Върхът на лайното ще е откупената марка от НАП и лепната на оранжевия екип!![]()
Еми, ГГ на външен вид иска да го докара до ЦСКА, ама вътрешно е с органите на Литекс Ловеч
@ Колкото и да мажеш една чернилка с бела боя, оня винаги ще си остане чернилка
delqnski47 написа:Пичове,моля ви....
Делянски боли ме... да ЦСКА е на път официално да бъде убит от ГГ... същия този дето каза, че идва да спасява ПФК ЦСКА, когато вече имаше готов план за започване на чисто от А окръжна. Шибаняка ни пропиля 1 година... вече можеше да сме с едната крачка у В... на чисто с инвестиции по стадиона
Последна промяна от Teo на 23 ное 2015 22:48, променено общо 1 път.
И още нещо да попитам:
Ако синдика открие нещо нередно около документацията на Клуба, може ли да сезира прокуратурата за източване на дружеството?
Не че ще има някаква полза , щото всички виждаме за кво става дума в прокуратурата но все пак ще е някаква минимална утеха и най-вече ще видим виновника за това положение!
Ако синдика открие нещо нередно около документацията на Клуба, може ли да сезира прокуратурата за източване на дружеството?
Не че ще има някаква полза , щото всички виждаме за кво става дума в прокуратурата но все пак ще е някаква минимална утеха и най-вече ще видим виновника за това положение!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Teo написа:delqnski47 написа:Пичове,моля ви....
Делянски боли ме... да ЦСКА е на път официално да бъде убит от ГГ... същия този дето каза, че идва да спасява ПФК ЦСКА, когато вече имаше готов план за започване на чисто от А окръжна.
Дори със съвсем реалистична опция с покана за участие във В група, а не просто така начало от А окръжна и ново дружество.
ugly bug написа:И още нещо да попитам:
Нз, но трябва да се търси отговорност на хората от Титан. Особено от Венци Подписа... заради тоя сме в това положение... подписите на документите и печата на ЦСКА са слагани от негова милост!