ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кировец » 23 ное 2015 22:36

Няма как да не боли...За едни футболът е нещо като религия, начин да познаят себе си и съществуването си. За други е обикновена фирмичка, електронна игра - бъгват играта и стават 1-ви.
Аз предпочитам да стана, да изтупам прахта от себе си и да продължа да вървя, макар и с малки крачки. А с всички ония се водим от един отбор. Е, аз отдавна казах, че не мога с тия хора да меля брашно. Не ги разбирам, не искам да бъда като тях, не искам да имам общо с тях. Естествен подбор.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 ное 2015 22:38

Пичове,моля ви....
Знам,че положението е тежко и е ''на системи'',но не прибързвайте със слагането на кръста.Молим ви...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 22:38

Teo написа:
Кировец написа:
Teo написа:
demon777 написа:Тео предполагам че ходиш на мачове на ЦСКА нали? А дано да си от тея дето ходят.
Сега при тая ситуация с преименуването на литекс казваш че спираш да ходиш.
Обаче не се създава 2ри клуб дето да почне от окръжните групи..... и ти досега си знаеш домакински мач в неделя аз съм на стадиона ама сега какво ще правиш? Няма да идваш на стадиона колко 1 , 2 -3 , 5 години и до кога ? друга клубна принадлежност ли ще си избереш ? Кой отбор ще подкрепяш в България? Само не излизай с заучената фраза тТО БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО НЕСТРУВА ЩЕ ГЛЕДАМ АНГЛИЯ И ИСПАНИЯ.
Иди стани фен на лудогорец на тях им трябват истински фенове. Истинските фенове на ЦСКА ще са на стадиона.

Първия ми мач е през 1998, от 2008 ходя сам. :idea:
Не симпатизирам на никой друг клуб в света, освен на ЦСКА София! И никога няма да подкрепям друг клуб, освен ЦСКА София!
Баща ми ме е научил на неща които трябва да държиш... и първото нещо е да ти е чиста съвестта, да имаш чест и достойнство! Няма да подкрепя тумора на ГГ... отказвам се изобщо от футбола, ако това стане факт! Аз на друг клуб няма да стана фен и не подкрепям западни отбори! Моята любов е само тази към червения отбор с четирите свещени букви от борисовата градина!
@ Подчертавам го... никога не ще припозная изрода които ще се пръкне и ще се казва ЦСКА! Това не е ЦСКА! Това е Литекс със сменено име и пребоядисани фланелки и емблема!
@ Ще си гледам бокс.. ще ходя гледам волейбола на мъжете на ЦСКА... и така ;) пичове в тоя живот има принципи, ама вие не сте научени на такива :idea:

Само така, приятел! Не си сам. Ония са хора без капка достойнство и се присмиват над моралния закон на победителите. Кой се смее, когато говорим за морал - идиотите и лошия човешки материал. Дано някога го проумеят. Сравняват се...Цял живот се сравняват с другите - това, ако не са болни мозъци не знам как да ги нарека. Всеки епитет ще е нищожен пред тяхната житейска слепота и тъпота!

Знам братле. И ти с мен. И не си само ти... много сме!
@ Тоя изрод няма да има бъдеще... ГГ като види, че нищо не става ще си го върне в Ловеч :idea:
@ Днеска говорих с Тонката(охраната на ГГ... засякохме се в басейна) и ми каза, че ГГ ще го прави тоя вариант с преименуването на Литекс още тая зима :idea:
@ Така, че мача с Поморие за купата ще се окаже и последния на истинския ЦСКА...след това идва надгробния камък и създаването на дявола :idea:

Тая зима Гришата ще прави дълги разходки в гората ....дори сам не си вярва и беше събрал 40 наркомана да си пазят страх ... Емо все още ли е против Урода или и той се присламчи към продажните животни ? Пак ще напиша : Никой на този свят не обича платените фракции !!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 ное 2015 22:41

Предлагам им име на лайното дето ще изсерат - ЦСГА - в чест на основателя! Върхът на лайното ще е откупената марка от НАП и лепната на оранжевия екип! :shock:
Видиш ли ми дават за пример, че БФС нямали нищо против - същото БФС, което години наред е гледало и раздавало лицензи на гробокопачите - това БФС е пример за препознаване на лайното. :shock:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 ное 2015 22:42

Защо не погледнете нещата от друга страна? Ганчев се изтъпанва в София, премества си отборчето и почва да се кичи с името "ЦСКА", и всичко това на смешната цена от 2-3 милиона лева, ако купи емблемата, в което не съм убеден. Не е ли това "схемата" на века?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 22:45

Кировец написа:Предлагам им име на лайното дето ще изсерат - ЦСГА - в чест на основателя! Върхът на лайното ще е откупената марка от НАП и лепната на оранжевия екип! :shock:
Видиш ли ми дават за пример, че БФС нямали нищо против - същото БФС, което години наред е гледало и раздавало лицензи на гробокопачите - това БФС е пример за препознаване на лайното. :shock:

Еми, ГГ на външен вид иска да го докара до ЦСКА, ама вътрешно е с органите на Литекс Ловеч :idea:
@ Колкото и да мажеш една чернилка с бела боя, оня винаги ще си остане чернилка :idea:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 22:47

delqnski47 написа:Пичове,моля ви....
Знам,че положението е тежко и е ''на системи'',но не прибързвайте със слагането на кръста.Молим ви...

Делянски боли ме... да ЦСКА е на път официално да бъде убит от ГГ... същия този дето каза, че идва да спасява ПФК ЦСКА, когато вече имаше готов план за започване на чисто от А окръжна. Шибаняка ни пропиля 1 година... вече можеше да сме с едната крачка у В... на чисто с инвестиции по стадиона :idea:
Последна промяна от Teo на 23 ное 2015 22:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 23 ное 2015 22:48

И още нещо да попитам:
Ако синдика открие нещо нередно около документацията на Клуба, може ли да сезира прокуратурата за източване на дружеството?
Не че ще има някаква полза , щото всички виждаме за кво става дума в прокуратурата но все пак ще е някаква минимална утеха и най-вече ще видим виновника за това положение!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 ное 2015 22:50

Teo написа:
delqnski47 написа:Пичове,моля ви....

Делянски боли ме... да ЦСКА е на път официално да бъде убит от ГГ... същия този дето каза, че идва да спасява ПФК ЦСКА, когато вече имаше готов план за започване на чисто от А окръжна.

Дори със съвсем реалистична опция с покана за участие във В група, а не просто така начало от А окръжна и ново дружество. :idea:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 22:50

ugly bug написа:И още нещо да попитам:
Ако синдика открие нещо нередно около документацията на Клуба, може ли да сезира прокуратурата за източване на дружеството?
Не че ще има някаква полза , щото всички виждаме за кво става дума в прокуратурата но все пак ще е някаква минимална утеха и най-вече ще видим виновника за това положение!

Нз, но трябва да се търси отговорност на хората от Титан. Особено от Венци Подписа... заради тоя сме в това положение... подписите на документите и печата на ЦСКА са слагани от негова милост!

Върни се в “Архив”