petko.h.markov написа:boabbb написа:petko.h.markov написа:BRF написа:Кукоч е пич!Поне е ясно,че отиваме във В група!Чакам да кажат как ще управляват Клуба във В и това не е лесно!
Ти,ако си на тяхно място,имаш ли идея какво ще правиш и какво и кога ще кажеш.Оплели са се като "пале в паяжина"
Излизам и казвам " Пичове, работата не се получава, нямам възможност да оправя бакиите, които се оказаха по-големи, отколкото мислех. Да заповяда, който желае да спасява ЦСКА "Ама това го правя още ПРЕДИ ЛИЦЕНЗИРАНЕТО
![]()
![]()
Ако добре си спомням,прехвърлянето/ако въобще е направено/стана след 31 март.Понеже аз лично не знам до кога и
при какви условия може да се плаща и след тази дата.ЛК официално каза,че плащания след тази дата са закъснели!!!
И още Надзорния и Управителния съвет са си същите.АБЕ КАШАТА СИ ПЪЛНА ОТВСЯКЪДЕ И ДОГОРЕ.
И аз не знам в конкретика,но щом можеше да се обжалва,значи е можело да се плати!Гигов даже беше казал,че ще решава след 01.06(примерно) дали да плати за лиценза!Просто нямаха желание или възможност!