Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- hienizator
- Контакти:
Re: Трябва ли Николай Костов да си подаде оставка ?
Тренера едва ли е за смяна ... състава ни не е мотивиран и нямаме лидери,а с мишоци сме пълни! Както казва Иво Тонев не е нормално да губиш в резултата няма значение с кой отбор играеш и къде играеш и да си цъкат топката 5 човека на центъра! Това е един от най-слабият и демотивиран Левски,който някога съм гледал! Пълна пародия ... иначе мога да отлича Диамутен за сърцатата игра,момчето влезна много бързо в ритъм и им взе всичко,което можа,включи се и в нападение на няколко пъти ... нали си нямаме нападатели!?!?!? А нападател свободен агент като хората със сигурност има ... да го намерят и да го ангажират за 2-3 месеца иначе оправия няма да има!
- boston celtics
- Контакти:
Айдеее...една загуба и айде да го сменяме..хаха,смешни сте вече..и Гуардиола да дойде все тая..с тези футболисти - толкова... 

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
-
Re: Николай Костов - Официална Тема
Невиждам защо мачът за Купата е даден като загуба, след като си е 1-1 ?
Ама както и да е ...
Факт е, че Костов има по-добри резултати ...
Да, "Гонзо" загуби от по-силни отбори, и то като гост, но нали и Костов трябва да мине през тях ?
Та пак опираме до това, равносметката да се направи след краят на полусезона.
Достатъчно време и мачове, за да се даде оценка на работата на даден треньор.
Разбира се, мачът с Литекс би могъл да обърка доста неща ...
особено, ако не бием, а конкуренцията спечели.
Тогава мисля, че Костов не би изкарал сезона.
Ама ще видим ...
Ама както и да е ...
Факт е, че Костов има по-добри резултати ...
Да, "Гонзо" загуби от по-силни отбори, и то като гост, но нали и Костов трябва да мине през тях ?
Та пак опираме до това, равносметката да се направи след краят на полусезона.
Достатъчно време и мачове, за да се даде оценка на работата на даден треньор.
Разбира се, мачът с Литекс би могъл да обърка доста неща ...
особено, ако не бием, а конкуренцията спечели.
Тогава мисля, че Костов не би изкарал сезона.
Ама ще видим ...
Разбира се че не !

- Hakercheto
- Контакти:
НЕ
Костов трябва просто да спре да отдава такъв респект към Йовов и Тасевски. Това му е грешката последните мачове. Та затова ли да гоним един от малкото свестни треньори в БГ?
Костов трябва просто да спре да отдава такъв респект към Йовов и Тасевски. Това му е грешката последните мачове. Та затова ли да гоним един от малкото свестни треньори в БГ?

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Николай Костов - идолът на всички цесекари. Да живееееееее.
---
И тия сравнения са смешни... ако почнем да сравняваме то 90% от издънките ни бяха заради един играч... старокин. Представям си сега какво ще стане ако го изтипосаме на лявата част на защитата... сигурно точка няма да може да вземем.
---
И тия сравнения са смешни... ако почнем да сравняваме то 90% от издънките ни бяха заради един играч... старокин. Представям си сега какво ще стане ако го изтипосаме на лявата част на защитата... сигурно точка няма да може да вземем.
Последна промяна от Thsmith на 25 мар 2012 18:36, променено общо 1 път.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Лично аз кадърен заместник на Костов не виждам (поне българин), освен Херо и от части Мъри.Ако ще махат Костов само един от тях да идва.Херо ще направи от нас отбор само за 1 месец.
Проблемът не е в треньора, младежи! На много хора им се искаше и силно им се иска и сега Костов незабавно да изхвърчи. Този човек може наистина да не става за голям клуб от нивото на "Левски", но не е и толкова безмозъчен за колкото го мислите.
Лошо е да имитираш "Барселона". Лошо е, когато виждаш отбор, който поддържаш, да бави дразнещо играта при всеки удобен случай. Когато "Левски" намери такъв треньор, тогава ще успее. Кога обаче ще стане това, нямам идея.
Преди години "Левски" нямаше дванайсет поредни сезони титла. Колко от вас го знаят това? Или помнят? Аз не помня лично първите години, когато лошата серия започва. В момента просто не я заслужаваме.
Ако станем, добре нека го направим, но няма да сме по - различни от това, което сме. В смисъл този отбор няма бъдеще. Разберете това! Бъдещето е много важно нещо.
Лошо е да имитираш "Барселона". Лошо е, когато виждаш отбор, който поддържаш, да бави дразнещо играта при всеки удобен случай. Когато "Левски" намери такъв треньор, тогава ще успее. Кога обаче ще стане това, нямам идея.
Преди години "Левски" нямаше дванайсет поредни сезони титла. Колко от вас го знаят това? Или помнят? Аз не помня лично първите години, когато лошата серия започва. В момента просто не я заслужаваме.
Ако станем, добре нека го направим, но няма да сме по - различни от това, което сме. В смисъл този отбор няма бъдеще. Разберете това! Бъдещето е много важно нещо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Re: Николай Костов е новият треньор на Левски
THE G.A.M.E написа:Каквото и да си говорим, Левски по-зле от досегашната си продукция едвали може да представи !
Така, че аз очаквам рязък скок на качеството на играта ни, с оглед на футболистите с които разполагаме ...
Това е и другият въпрос !
Футболистите ... Сега вече, когато имаме истински треньор ( а не такъв, който се мислеше за треньор ) ... Сега вече ще проличи, до колко имаме футболисти !
Защото под "вещото ръководство" на "Гонзо" всички бяхме потресени, как иначе футболисти с очевидно добри индивидуални качества играят като в махалата.
Ще видим, дали наистина разполагаме с най-добрите играчи ...
Въпроса е, че това няма да стане за 4-ри мача ...
На Костов ще му е нужно времето през зимата, за да си проведе подготовката и да вземе играчи, от които ( евентуално ) ще има нужда.
Аз за себе си лично ... Давам кредит на доверие до към 7-8-ия кръг от пролетта, време достатъчно ( + 7-8 контроли вероятно ) ... Да се разбере, ще го бъде ли Левски при Костов.
Определено съм оптимист и смятам, че Николай Костов е добър треньор и даже може да израстне още повече в Левски !
Тоест, Клуб и треньор да си помогнат в развитието ...
Също така съм сигурен, че няма да допусне намеса в делата си !
Струва ми се ерудиран и интелигентен човек, за да го допусне това.
А ако има няква намеса, то ще си проличи !
И тогава ще се наложи да се намесим ( отново ) ние, феновете ...
Защото съм убеден, че тази промяна ( дано да е реална, а не фиктивна ) ... В голяма част е заслуга на недоволните фенове и общественият натиск.
Успех на Николай Костов !
УСПЕХ НА Левски
А сега какво мислиш

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ