"След появата на страницата "Миролюба Бенатова - враг на българския народ" във Facebook, журналистката на bTV направи в социалната мрежа страница, озаглавена „Катуница"."
Е то бива наглост,ама такава....
[offtopic]http://www.webcafe.bg/id_207461853[/offtopic]
Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- фифи перото
Re: Убийства и размирици в Катуница!
Последна промяна от фифи перото на 26 сеп 2011 18:26, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
фифи перото написа:"След появата на страницата "Миролюба Бенатова - враг на българския народ" във Facebook, журналистката на bTV направи в социалната мрежа страница, озаглавена „Катуница"."
И колко човека "харесват това"
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- фифи перото
CTAHKO написа:фифи перото написа:"След появата на страницата "Миролюба Бенатова - враг на българския народ" във Facebook, журналистката на bTV направи в социалната мрежа страница, озаглавена „Катуница"."
И колко човека "харесват това"![]()
![]()
Виж сам.25..
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
ixus написа:Здравейте момчета,за първи път пиша в този форум и имам едно предложение .Позволих си да копирам едно мнение от друг форум и предлагам колкото се може повече хора да го копират и да го разпратят до Президентство ,Парламент, МВР и до всички заспали институции.Защото проблема всъщност е много лесно решим(по устав),но политическата класа не я итересува или по-точно това положение им е изгодно.
Ето го и текста:
МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:
Искам да бъда признат за циганин, за да се ползвам от следните права:
-Да не плащам ток.
-Да не плащам вода.
-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.
-Да ми дават общински жилища.
-Да не плащам наем на жилищата.
-Да строя където си поискам.
-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.
-Да яздя кон по улици и булеварди.
-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.
-Да прецаквам българите.
-Да си правя каквото си искам.
-Да нямам никакви задължения.
-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.
-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.
- Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.
-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.
-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.
-Да не ме интересува нищо в тая държава.
-Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам.
-Искам в България да останат само цигани.
-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.
-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.
-Искам всичко да се разруши и да се срине.
-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.
-Искам моя дял от единия милярд, отиващ за традиционно трайно безработните.
-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските.
Безнаказани убийства, кражби, случаи на педофилия, професия-безработен,
феномена- самотна социално слаба майка на 23 деца, Това е геноцид и апартейд над българите-
НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС. Глава четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО
Раздел III Унищожаване на групи от населението (геноцид) и апартейд
(загл. доп.,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Чл.416. Чл.417.
Аз не съм съгласен с провеждането на политика на АПАРТЕЙД над мен и за това ви моля да ме признаете за ЦИГАНИН!
И ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ДО СЕГА Е БИЛО- БЕЗНАКАЗАНО и ТОЛЕРИРАНО ОТ ВАС!
и аз искам
фифи перото написа:CTAHKO написа:фифи перото написа:"След появата на страницата "Миролюба Бенатова - враг на българския народ" във Facebook, журналистката на bTV направи в социалната мрежа страница, озаглавена „Катуница"."
И колко човека "харесват това"![]()
![]()
Виж сам.25..
хахахахахахаха сигурно това са "СВЕТОВНО ПРИЗНАТИТЕ" и колеги от БТВ
вчера един човек по тв7 много точно го каза че трябва да стане война.и аз съм затова.какво ни плашат само.аз искам да стане война.тая паплач е огромна тежест за обществото и все по лошо ще става.нека да останат 3-4 милиона българи,но да живеят добре хората ,за 10 години с бачкане ще се изгради наново държавата,ще се посторят магистрарите и всичко друго.а сега какво,строят се магистрали и сега ще почнат мангалите да крадат мантинелите и знаците.няма смисъл ,тоя филм сме го гледали
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
nikullas написа:вчера един човек по тв7 много точно го каза че трябва да стане война.и аз съм затова.какво ни плашат само.аз искам да стане война.тая паплач е огромна тежест за обществото и все по лошо ще става.нека да останат 3-4 милиона българи,но да живеят добре хората ,за 10 години с бачкане ще се изгради наново държавата,ще се посторят магистрарите и всичко друго.а сега какво,строят се магистрали и сега ще почнат мангалите да крадат мантинелите и знаците.няма смисъл ,тоя филм сме го гледали
Като те гледам как пишеш, със сигурност не си ходил войник и войната я знаеш само филмите.
Убеден съм и, че дори не си чувал това:"И най-лошият мир е по-добър от най-добрата война!"
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Forza Botev
- Контакти:
Кашчей написа:nikullas написа:вчера един човек по тв7 много точно го каза че трябва да стане война.и аз съм затова.какво ни плашат само.аз искам да стане война.тая паплач е огромна тежест за обществото и все по лошо ще става.нека да останат 3-4 милиона българи,но да живеят добре хората ,за 10 години с бачкане ще се изгради наново държавата,ще се посторят магистрарите и всичко друго.а сега какво,строят се магистрали и сега ще почнат мангалите да крадат мантинелите и знаците.няма смисъл ,тоя филм сме го гледали
Като те гледам как пишеш, със сигурност не си ходил войник и войната я знаеш само филмите.
Убеден съм и, че дори не си чувал това:"И най-лошият мир е по-добър от най-добрата война!"
Как свърза правопис с казарма?
Forza Botev написа:Кашчей написа:nikullas написа:вчера един човек по тв7 много точно го каза че трябва да стане война.и аз съм затова.какво ни плашат само.аз искам да стане война.тая паплач е огромна тежест за обществото и все по лошо ще става.нека да останат 3-4 милиона българи,но да живеят добре хората ,за 10 години с бачкане ще се изгради наново държавата,ще се посторят магистрарите и всичко друго.а сега какво,строят се магистрали и сега ще почнат мангалите да крадат мантинелите и знаците.няма смисъл ,тоя филм сме го гледали
Не правопис,а начин на мислене
-
AnalBreaker
- Контакти:
Forza Botev написа:Кашчей написа:nikullas написа:вчера един човек по тв7 много точно го каза че трябва да стане война.и аз съм затова.какво ни плашат само.аз искам да стане война.тая паплач е огромна тежест за обществото и все по лошо ще става.нека да останат 3-4 милиона българи,но да живеят добре хората ,за 10 години с бачкане ще се изгради наново държавата,ще се посторят магистрарите и всичко друго.а сега какво,строят се магистрали и сега ще почнат мангалите да крадат мантинелите и знаците.няма смисъл ,тоя филм сме го гледали
О Господи! Човека намеква не за правописа, а за думите, които използва и идеята, която влага в тях. Мисли малко, колега!
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]