А аз мислех, че днес няам да има добри новини!
Урааааааааааа!
Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Георги Христов е даден под наем на Висла Краков
САМО ЛЕВСКИ!
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
Георги Христов е добър футболист
, дано покаже силни игри в Полша
, и да се развива , пожелавам му успех !

Офтопик:
- rumen_dqvolaa
- Контакти:
Георги Христов във Висла Краков
Браво сетихте се че Гошко не е за ЛЕВСКИ.Очаквам новите попълнения-нападатели да са по-резултатни от Гошко.А вие какво мислите?
- deepblue1963
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
Ми той титулярния състав хептен се очерта!А,иначе,сериозно,АКО стане-добре и за футболиста и за Левски.За Христов-може и да му потръгне(то по-голямо непотръгване,отколкото в Левски няма накъде).За клуба-ще вземем някой лев,а и напрежението в/у другите нападатели ще поспадне.За мен е по-интересна новината за словака,защото крайните защитници са ни проблем наистина и,ако с неговото привличане отборът става по-силен и по-стабилен...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- south_division
- Контакти:
Re: Георги Христов във Висла Краков
Ами браво, той така или иначе нямаше да играе много през пролетта добре е да поиграе някъде да си възвърне самочуствието най - малко. Само че ме притеснява класата на отбора където отива , Висла са 1-ви или 2-ри в момента незнам точно ,но са силен отбор и незнам колко ще играе. Все пак успех на Жоро Христов дано разкрие огромния си потенциал.
- igor tomasic
- Контакти:
Само по себе си говори , че Гошо Христов има потенциал , но в ЛЕВСКИ не му провървя.Пожелам му успех и там да направи това , което направи в Ботев !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Браво махнахте този така симпатичен футболист много ми беше интересно да гледам как се спъва в топката имате напредък дано стигнете до 4тото място 

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
А ние,какво ще правим?!?!Ако Антонов се контузи
За мен да разчитаме на Кръстовчев е все едно аз да играя.Пак ще се плаче за нападател тая пролет
Ама то това,което човек сам си направи,никой не може да му го направи.Лошото е че ще е за наша сметка пак 

За мен да разчитаме на Кръстовчев е все едно аз да играя.Пак ще се плаче за нападател тая пролет

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
ами дивизион висла е и стария шампион на полша-класа над Левски и този трансфер много ме учуди.Затова е редно и друго да споменем Гонзо няма и 1%-власт в Левски.А за качествата на Гошо е труден въпрос-с нашите капризи и Меси да дойде ще му еб.м мамата.Успех Гошо.
LEVSKI_FOREVER