Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот CSKA69 » 18 фев 2021 20:50

Халанд ще отиде в Сити за заместник на Агуеро, според мен. Баща му е бивш играч на гражданите и арабите ще го обработят по тая линия :lol: Освен това парите изобщо не са проблем за тях..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 фев 2021 20:53

paceto написа:Повечето източници от последно време говорят, че имаме пари това лято за Холанд ако успеем да се преборим за подписа му, защото е едно 75-90 млн. и друго е 200 млн. с още милиони за заплатата му. Като продадем някой играч ще се намеря пари за него, а пари няма за Мбпае.

Real Madrid don't have the resources to sign Mbappé this year - apart from his huge transfer fee, the club will not be able to provide him a massive contract like PSG can. Real Madrid will go all out for Haaland this summer and hope Mbappé doesn't renew his contract with PSG, so they can sign him for free in 2022.

Eми, ок, ще видим как ще се развият нещата. Има много време до летния прозорец.

CSKA69 написа:Халанд ще отиде в Сити за заместник на Агуеро, според мен. Баща му е бивш играч на гражданите и арабите ще го обработят по тая линия :lol: Освен това парите изобщо не са проблем за тях..

И аз очаквам да отиде в Англия.
Последна промяна от Groucho на 18 фев 2021 20:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 18 фев 2021 20:53

paceto написа:
miro_rz написа:Навярно само такива цени и сметки се правят в нашият клет форум!

Тук купи от счетоводители, агенти...., що не ви вземат в Реал и Барса и са приключат с кризите!? :lol:

Ами не си прав. Тези сметки идват от статии, а друг е въпроса, че тук имаме потребител, който изкарва на месец толкова пари, че може спокойно да купи и двамата понеже всички останали са мизерници с по 800 лева заплата, които бачкат по заводи и мини.

Излагаш се с тези източници, Инфинит Мадрид е еквивалентът на Barca Centre - фен туитъри, дето постват всякакви простотии с никаква достоверност.

Ето и ние ще го взимаме: :lol:

Много по-вероятно е да се вярва на Марка, отколкото на източник @abc нещо си.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 фев 2021 21:16

По-вероятно е да обърнем ПСЖ(0.000000000000000 процента)отколкото да вземем Халанд :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 18 фев 2021 21:16

kingofpop написа:По-вероятно е да обърнем ПСЖ(0.000000000000000 процента)отколкото да вземем Халанд :mrgreen: :mrgreen:

Сега вече се обнадеждих. Предвид това как се сбъдват прогнозите ти. :mrgreen:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 18 фев 2021 21:55

Прогнозите му винаги се сбъдват! Затова той на седмица вади повече пари отколкото ти за една година на жалката си и мизерна работа! Как смееш, неудачник!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 фев 2021 22:19

insaneboy1 написа:Излагаш се с тези източници, Инфинит Мадрид е еквивалентът на Barca Centre - фен туитъри, дето постват всякакви простотии с никаква достоверност.

Ето и ние ще го взимаме: :lol:

Много по-вероятно е да се вярва на Марка, отколкото на източник @abc нещо си.

Нищо не се излагам. Този туитър акаунт не е за свободни съчинения на автора зад профила. Цитират се всякакви източници и близки до клуба, а в момента този профил е най-достоверен като източник на информация. Marca също пискаха съвсем наскоро, че Холанд е по възможният вариант от колкото Мбапе сега, защото е много скъп. Нашето положението не е толкова зле от към пари в момента, защото нямаме дължими суми към клубове като вас. Вие още за Коутиньо не сте платили, а то скоро договора му с вас ще свърши. В последно време купувате на лизинг и това не е само заради Ковид ситуацията, а нямате пари. Представи си какво ще стане след като Меси се махне с колко още приходите ще спаднат понеже той носи не малък процент към бюджета.

Всичко това около Холанд и Мбапе са слухове, а не свършен факт и че ще дойде. Говорят се за варианти, а в момента такива пред Реал има много повече от колкото при вас. И като цяло ако не акостира в Испания, то и аз мисля, че ще поеме към Сити.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 фев 2021 23:11

Слагам бас за едно зелено Glenfiddich, че ако Холанд ще ходи някъде лятото, ще е при Пепо и Сити. Естествено ако шейха ни изкара пари за френското чудо.
Барселона и Реал при цялото ми уважение към тях, ама при тази ковид шитня, няма как да изкарат тези пари. И това лято като цяло не очаквам, някакви гръмки селекции от топ отборите в Европа.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 фев 2021 23:37

Аз пък мисля, че всеки един топ отбор на континента би намерил начин да извади ~100м еврони (клауза+данък Райола+бонус за играча), за да подпише с него. Ок, ковид е, криза е, ама за момента няма по-добра инвестиция в бъдещето за който и да е отбор, освен може би Мбапе, но той би струвал доста повече. Така че не бива да отписваме никой, много зависи къде и за кого му се играе на Хааланд, парите все ще се намерят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 фев 2021 23:52

Килиан Мбапе е невъзможен трансфер за Сити :!: ;) Финансовата страна на въпроса тук изобщо не стои на дневен ред. Отношенията между Катар и ОАЕ не са от най- близките и приятелските, така че трансфери по оста ПСЖ - Сити са изключени :lol:
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”