Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Халанд ще отиде в Сити за заместник на Агуеро, според мен. Баща му е бивш играч на гражданите и арабите ще го обработят по тая линия
Освен това парите изобщо не са проблем за тях..

paceto написа:Повечето източници от последно време говорят, че имаме пари това лято за Холанд ако успеем да се преборим за подписа му, защото е едно 75-90 млн. и друго е 200 млн. с още милиони за заплатата му. Като продадем някой играч ще се намеря пари за него, а пари няма за Мбпае.
Real Madrid don't have the resources to sign Mbappé this year - apart from his huge transfer fee, the club will not be able to provide him a massive contract like PSG can. Real Madrid will go all out for Haaland this summer and hope Mbappé doesn't renew his contract with PSG, so they can sign him for free in 2022.
Eми, ок, ще видим как ще се развият нещата. Има много време до летния прозорец.
CSKA69 написа:Халанд ще отиде в Сити за заместник на Агуеро, според мен. Баща му е бивш играч на гражданите и арабите ще го обработят по тая линияОсвен това парите изобщо не са проблем за тях..
И аз очаквам да отиде в Англия.
Последна промяна от Groucho на 18 фев 2021 20:54, променено общо 1 път.
- insaneboy1
- Контакти:
paceto написа:miro_rz написа:Навярно само такива цени и сметки се правят в нашият клет форум!
Тук купи от счетоводители, агенти...., що не ви вземат в Реал и Барса и са приключат с кризите!?
Ами не си прав. Тези сметки идват от статии, а друг е въпроса, че тук имаме потребител, който изкарва на месец толкова пари, че може спокойно да купи и двамата понеже всички останали са мизерници с по 800 лева заплата, които бачкат по заводи и мини.
Излагаш се с тези източници, Инфинит Мадрид е еквивалентът на Barca Centre - фен туитъри, дето постват всякакви простотии с никаква достоверност.
Ето и ние ще го взимаме:

Много по-вероятно е да се вярва на Марка, отколкото на източник @abc нещо си.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa