ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Официално М'Боли подписа с ЦСКА

Мнениеот Teo » 08 авг 2013 16:20

demon777 написа:
Teo написа:Черни наглеца 15 бона на месец :shock: .. а Стоян Колев дето е с класи над него взима 6 бона... как ги определят тия пари не знам, честно..

Ти луд ли си бе? Кво не ти харесва Черни.
Три мача игра тая година и три пъти спасява отбора от загуба 1 гол му вкараха ама ти кво искаш то и Татко Барба да беше пак нямаше да опази всичко.
Заслужил си е заплатата на 100% за тея мачове. А Стоян Колев...... виждал съм го да прави мноооого фрапантни и решаващи грешки.

Абе къде е Зику?

Черни Паниката не си ли го забелязал при центрирания и когато му връщат топката какво прави, а комуникацията му с защитниците пред него е под всякаква критика... да го продават, хем ще се отървем от тлъстата му заплата.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Кировец » 08 авг 2013 16:44

terrorist написа:Нещо не ми се вързва тоя трансфер, май за някой ще има чакалък, тоя Стойчо как го мисли, ще ми ги влачи всички чужденци по за 15 бона на месец и ще ми играе за 0-0, нали щяха на младите момчета да се дава път и то българчета, да няма в събота пак "абе те не се познават", "ние без 12 играч сме нищо"
но какво е играл ЦСКА цял мач, няма да се говори

Щяха, ама отбора не изпадна от А група или ти искаш да изпадне, та да ги пускат тия прословути млади българчета?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 авг 2013 16:59

Хубаво е, че сме върнали Райс в ЦСКА - допреди време плащахме наем за него, а сега е наш и можем да изкараме пари от него след време. Колев вероятно вече мисли за бенефиса, а Райс е отличен резервен избор.
Като цяло и Райс, и Черни имат лоши моменти в игровото си поведение, но пък и двамата са добър избор за А група.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 08 авг 2013 17:12

Той ще получава значително по-малко от Черни. А и на този етап ще е трети вратар. Трансферът на алжиреца може да означава продажба на Черни при добра оферта.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=441582

Какво повече има да се дискутира ... ясно е че ще се чака добра оферта за Черни и ще се продаде да се изкарат парички за временно погасяване на спешните плащания ... през това време Мболи ще си върне формата и със значително по малката заплата от Черни положението ще се стабилизира.. още повече че за него не е платена нито 1 стотинка и както каза преди мен колегата ... преди беше под наем със голяма заплата и ние само бяхме на загуба от него време е да спечелим с този 3 годишен договор .... а да не забравяме какви мачове правише Мболи при 1вия си престой при нас и как беше любимец на феновете ... много бързо се забравят някой работи ... :(
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 авг 2013 17:46

tyranta написа:Той ще получава значително по-малко от Черни. А и на този етап ще е трети вратар. Трансферът на алжиреца може да означава продажба на Черни при добра оферта.

Какво повече има да се дискутира ... ясно е че ще се чака добра оферта за Черни и ще се продаде да се изкарат парички за временно погасяване на спешните плащания ... през това време Мболи ще си върне формата и със значително по малката заплата от Черни положението ще се стабилизира.. още повече че за него не е платена нито 1 стотинка и както каза преди мен колегата ... преди беше под наем със голяма заплата и ние само бяхме на загуба от него време е да спечелим с този 3 годишен договор .... а да не забравяме какви мачове правише Мболи при 1вия си престой при нас и как беше любимец на феновете ... много бързо се забравят някой работи ... :(

За да продадат Черни той трябва първо да играе и то много силно.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 авг 2013 20:23

petko.h.markov написа:За да продадат Черни той трябва първо да играе и то много силно.

Та да не играе слабо? Извади две сухи мрежи като за начало на сезона, с Берое спаси точката и допусна само 1.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 08 авг 2013 20:45

petko.h.markov написа:
tyranta написа:Той ще получава значително по-малко от Черни. А и на този етап ще е трети вратар. Трансферът на алжиреца може да означава продажба на Черни при добра оферта.

За да продадат Черни той трябва първо да играе и то много силно.

А слабо ли играе?
:o :shock:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

SEKTOR G CSKA
Контакти:

Мнениеот SEKTOR G CSKA » 08 авг 2013 21:13

Нали трябва да изкараме малко пари от някъде... Райс....Черни...ако дават добри пари за тях,да заминават.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Официално М'Боли подписа с ЦСКА

Мнениеот Янис Зику » 09 авг 2013 09:31

demon777 написа:
Teo написа:Черни наглеца 15 бона на месец :shock: .. а Стоян Колев дето е с класи над него взима 6 бона... как ги определят тия пари не знам, честно..

Ти луд ли си бе? Кво не ти харесва Черни.
Три мача игра тая година и три пъти спасява отбора от загуба 1 гол му вкараха ама ти кво искаш то и Татко Барба да беше пак нямаше да опази всичко.
Заслужил си е заплатата на 100% за тея мачове. А Стоян Колев...... виждал съм го да прави мноооого фрапантни и решаващи грешки.

Абе къде е Зику?

Na moreto sum, trqbvam li ti?

Bolt Thrower
Контакти:

Re: М‘Боли подписа с ЦСКА София

Мнениеот Bolt Thrower » 09 авг 2013 17:36

boabbb написа:
Teo написа:
boabbb написа:Значи продаваме Черни ...

Ние добре се бетонираме в защита и вратари, ама напреде сме трагични...

Напред ще я рита батко ти Джаксън и каквото стане :mrgreen:

Батко Джаксън си е супер. Все пак подава доста по-добри дълги пасове от Ревсон. :mrgreen:

Върни се в “Архив”