Ето и нещо за анкетите:
Предсрочните избори на 12 май ще бъдат изключително оспорвани, сочи последно проучване на "Галъп Интернешънъл", цитирано от bTV.
След оставката на правителството и последвалата политическа криза няма категоричен победител в намеренията за гласуване: ГЕРБ води с около 1% спрямо БСП. В сравнение с дните отпреди протестите и двете партии губят по около 2%.
Значителен ръст бележи Атака. Партията на Меглена Кунева остава на границата за влизане в парламента.
Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Класацията е доказателство,колко прости Българи има.Как милостиви боже ще гласувате за герб?Защото ви намериха собственици и спонсори ли?Защо?За 4 години не направиха абсолютно нищо освен да довършат пътищата със европейските пари и постоянно да подържат имиджа си в телевизията.Доволни сте от това,че Герб направиха така,че сега преди изборите ще се пропагандира и на турски?Не приеха нито едно предложение на АТАКА в парламента,които всички до един бяха твърдо за националният интерес.Ако изберете отново герб аз или ще се гръмна или ако имам все още сили веднага ще напусна тази страна и никога повече няма да се върна.Как ще гласувате за партия,като бсп довела България до 4 национални катастрофи.Костов???Вие луди ли сте?Той е един от най-големите виновници за състоянието на Българите и тоталната приватизация.Кунева-Пръмова плюеща Българският народ в Европа а сега е загрижила?Единственото спасение е в национализма друго решение няма!
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Класацията е доказателство,колко прости Българи има.Как милостиви боже ще гласувате за герб?Защото ви намериха собственици и спонсори ли?Защо?За 4 години не направиха абсолютно нищо освен да довършат пътищата със европейските пари и постоянно да подържат имиджа си в телевизията.Доволни сте от това,че Герб направиха така,че сега преди изборите ще се пропагандира и на турски?Не приеха нито едно предложение на АТАКА в парламента,които всички до един бяха твърдо за националният интерес.Ако изберете отново герб аз или ще се гръмна или ако имам все още сили веднага ще напусна тази страна и никога повече няма да се върна.Как ще гласувате за партия,като бсп довела България до 4 национални катастрофи.Костов???Вие луди ли сте?Той е един от най-големите виновници за състоянието на Българите и тоталната приватизация.Кунева-Пръмова плюеща Българският народ в Европа а сега е загрижила?Единственото спасение е в национализма друго решение няма!
Колега,то е ясно защо хората ще гласуват за ГЕРБ.Защото са единствената алтернатива на БСП/ДПС.Що се отнася до Атака,то те със сигурност влизат в парламента,а защо няма да управляват също е ясно.Те са много зле от към кадри.Просто нямат кадрови ресурс да управляват адекватно България.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Класацията е доказателство,колко прости Българи има.Как милостиви боже ще гласувате за герб?Защото ви намериха собственици и спонсори ли?Защо?За 4 години не направиха абсолютно нищо освен да довършат пътищата със европейските пари и постоянно да подържат имиджа си в телевизията.Доволни сте от това,че Герб направиха така,че сега преди изборите ще се пропагандира и на турски?Не приеха нито едно предложение на АТАКА в парламента,които всички до един бяха твърдо за националният интерес.Ако изберете отново герб аз или ще се гръмна или ако имам все още сили веднага ще напусна тази страна и никога повече няма да се върна.Как ще гласувате за партия,като бсп довела България до 4 национални катастрофи.Костов???Вие луди ли сте?Той е един от най-големите виновници за състоянието на Българите и тоталната приватизация.Кунева-Пръмова плюеща Българският народ в Европа а сега е загрижила?Единственото спасение е в национализма друго решение няма!
Ах,какъв душевен оргазъм получавам докато чета тези терзания

Волен Сидеров е страхотен националист. Но руски...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
- Контакти:
dunavfc написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Класацията е доказателство,колко прости Българи има.Как милостиви боже ще гласувате за герб?Защото ви намериха собственици и спонсори ли?Защо?За 4 години не направиха абсолютно нищо освен да довършат пътищата със европейските пари и постоянно да подържат имиджа си в телевизията.Доволни сте от това,че Герб направиха така,че сега преди изборите ще се пропагандира и на турски?Не приеха нито едно предложение на АТАКА в парламента,които всички до един бяха твърдо за националният интерес.Ако изберете отново герб аз или ще се гръмна или ако имам все още сили веднага ще напусна тази страна и никога повече няма да се върна.Как ще гласувате за партия,като бсп довела България до 4 национални катастрофи.Костов???Вие луди ли сте?Той е един от най-големите виновници за състоянието на Българите и тоталната приватизация.Кунева-Пръмова плюеща Българският народ в Европа а сега е загрижила?Единственото спасение е в национализма друго решение няма!
Ах,какъв душевен оргазъм получавам докато чета тези терзания![]()
Как ми става благо на душата....А сега след изборите,колко хора ще останат с пръст в гъза,ах как чакам с нетърпение да видя изражението на слави ********а,когато разбере,че 4-те му год. опити да манипулира хората,удрят на камък.

Точно така,без такива като мен ще бъдем Швейцария !
-
- Контакти:
dunavfc написа:Точно така,без такива като мен ще бъдем Швейцария !
Абсолютно!
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:![]()
![]()
Заради такива като теб сме на това дередже...
Ти досега не разбра ли, че Волен е псевдо-националист. Как се докопа до малко власт и уреди доведеният си син и Слави Бинев за депутати. Уж десен пък с леви идеи.
Жалко, че толкова лесно ви манипулират.
...
Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Няма да гласувам.