Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С

Мнениеот ilian12 » 09 юни 2010 18:54

Да вземем "лиценза" на Спартак Пд е като да отнемем орган от жив здрав човек.

При Металик Сопот е като да вземем орган от вегетиращ човек в мозъчна смърт. Не е приятно, но целта на тази трансплантация е да се спаси друг живот.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 09 юни 2010 18:59

ilian12 написа:Да вземем "лиценза" на Спартак Пд е като да отнемем орган от жив здрав човек.

При Металик Сопот е като да вземем орган от вегетиращ човек в мозъчна смърт. Не е приятно, но целта на тази трансплантация е да се спаси друг живот.

Точно...Илияне!
Морал - има една страна.
Гледната точка - две и повече страни.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 юни 2010 20:03

nik_bg1 написа:
ilian12 написа:Да вземем "лиценза" на Спартак Пд е като да отнемем орган от жив здрав човек.

Точно...Илияне!
Морал - има една страна.

Точно !!!

За мен е аморално да взмемем лиценца на Спартаче. Независимо кой каква гледана точка има. Аз от страната на ботевист, няма да го приема!
ИзображениеИзображение

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 09 юни 2010 21:00

nik_bg1 написа:

Точно...Илияне!
Морал - има една страна.

Не се излагай, различните култури, религии, философии, че дори и обществени прослойки имат различен морален кодекс. Каквото е морално за теб може да не е такова за един саудитски машинист или за една японска сервитьорка.

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 09 юни 2010 21:14

Както и да е дали ще постъпим "неморално" към Металик или към Спартак мен като Ботевист не ме интересува. Като Пловдивчанин, предпочитам да е към Металик, но моето мнение е че сигурно има начин и вълкът да е сит и агнето да е цяло. Проблемът са възможностите, явно няма достатъчно за да се "убеди" който трябва и да се направи каквото трябва за да играем в Б без да имаме нищо общо с Сельо.
Който има възможностите и волята да постигне нещо го прави, другото е бош-лаф, морално-неморално, тинтири-минтири.
Не че не съм привърженик на това което се прави, но предпочитам да страдам по-малко, просто съм нетърпелив да видя Ботев силен отново.

ПС. И в крайна сметка пак Локото ни прецакаха защото заради техния безочлив мурафет с Велбъжд ограничиха обединенията и смените на лицензи до областта. Та сега вариянтите са "само" Спартак и Бресник :lol: :roll:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 юни 2010 23:07

Забелязвам няква фикс-идея да сме ако може още тая година в А група, па ако ще и да ни тупат като брашнян чувал и да си играем домакинствата в Сливен (примерно) :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 10 юни 2010 00:51

veseo написа:Забелязвам няква фикс-идея да сме ако може още тая година в А група, па ако ще и да ни тупат като брашнян чувал и да си играем домакинствата в Сливен (примерно) :roll:

Не виждам как забелязваш подобна идея:
Не може да сме в А група защото изпаднахме в Б.
Не може да искаме силен Ботев пък да ни тупат като брашнян чувал.

Нека опростя това което казвам за да ме разбереш правилно: Ако Абрамович инвестира в Ботев ЩЕ играем в Б група, понеже няма подобен инвеститор, треперим на вариянта В група. Не мисля, че някой друг освен Селския има вина за тази ситуация, просто посочвам реалностите. :roll:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 юни 2010 10:29

Да бе, ама от такова нетърпение можем само да пострадаме ако се върнем в А група с неготов отбор. Именно, че ти искаш в Б да почнем тая година "каквото и да става" - е за 2 години какво можем да изградим? Състав ли, стадиона ли да направим да отговаря за А група, какво? Най-много, ако бяхме почнали от Б, да влезем (дай боже) догодина още в А и да се борим да не изпаднем, а домакинствата си да играем извън Пловдив, защото стадиона още се ремонтира. Знаеш, че не сме шопски "гранд" и за нас няма да има компромиси... Дай да си действаме по-спокойно, пътя от В до А е достатъчно кратък, но и достатъчно дълъг за да градим успешно нещата, а не да ги претупаме и да се върнем към това да сме асансьор между А и Б само че без сельо...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 11 юни 2010 10:42

Пак са налазили хлебарките :mrgreen:
Алооо, модераторите, пръскайте с отрова вредителите :mrgreen:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 14 юни 2010 18:41

veseo написа:Да бе, ама от такова нетърпение можем само да пострадаме ако се върнем в А група с неготов отбор. Именно, че ти искаш в Б да почнем тая година "каквото и да става" - е за 2 години какво можем да изградим? Състав ли, стадиона ли да направим да отговаря за А група, какво? Най-много, ако бяхме почнали от Б, да влезем (дай боже) догодина още в А и да се борим да не изпаднем, а домакинствата си да играем извън Пловдив, защото стадиона още се ремонтира. Знаеш, че не сме шопски "гранд" и за нас няма да има компромиси... Дай да си действаме по-спокойно, пътя от В до А е достатъчно кратък, но и достатъчно дълъг за да градим успешно нещата, а не да ги претупаме и да се върнем към това да сме асансьор между А и Б само че без сельо...

Абсурд да пострадаме, та ние влазохме и оцеляхме с цял отбор наши юноши и двама ветерани. Ако бяхме развили този отбор пак щяхме да сме на върха, проблема беше че нямаше клубно управление, нямаше нормални условия за живот, камо ли дългосрочна стратегия. Сега при наличието на тези неща не мисля че ще бъде проблем да се възстановим от пораженията нанесени от Селската гад за повече от 1 сезон. Като се вземе предвид състоянието на БГ футбола мисля че ще доминираме и в В и в Б група без проблеми. Но разбирам че вариянтите не са много на този етап а явно такива са и възможнотите.

Върни се в “Архив”