Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Любопитно: УЕФА „вмести” Георги Иванов-Гонзо във финала на Ш

Мнениеот rhaegar » 03 юни 2009 21:54

Blue_Lion написа:
delqnski47 написа:
kocsetopa написа:Любопитно: УЕФА „вмести” Георги Иванов-Гонзо във финала на Шампионската лига

http://www1.uefa.com/competitions/ucl/photos/index.html
ето доказателство че Платини е голям левскар :)

''Captain Levski Georgi Ivanov has missed 2 penalties in as many games''

Превод:

''Капитанът на Левски Георги Иванов изпусна 2 дузпи в много мачове''
Това отдолу ги пише на снимката!Не се заяждам но искам просто да кажа на всички целта на снимката! ;)

Знам,че не се заяждаш,но в случая превода гласи :

"Капитанът на Левски,Георги Иванов изпусна две дузпи,както и много мачове." :)

Всъщност е 2 дузпи в толкова мача
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-селекция

Мнениеот comorad » 04 юни 2009 00:20

nikola_niko написа:нападател не ни трябва. огнянов се връща, христов влиза във форма, цачев израства, еньо се възтанови.
трябва ни само един плеймейкър.
.

Пролема е, че от всички тези които изреждаш, на нито един не се разчита на 100 %. Христов бил с психологически проблеми, Еньо още като го взеха им беше ясно че няма да го ползват за повече от един сезон, Мариян е пътник, а за Цачев и на мен ми се иска да е титуляр всеки мач , но нито един наш тренер няма да залага на това, защото ги е страх. А в Цачев и Табоков е истината, млади и от школата знаят какво е ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 юни 2009 00:37

Бразилският полузащитник на Байерн Мюнхен - Зе Роберто отказа да подпише предложения му нов едногодишен договор и ще напусне клуба, съобщиха германските медии.

Зе Роберто, 34-годишен, заяви, че има сили да играе още два сезона, но от Байерн му предложили конкракт само за един сезон, което не устройвало играча.

Междувременно новият старши треньор на Байерн - Луис ван Гаал, взе Херман Герланд за свой помощник. Герланд, който е треньор на дублиращия отбор на Байерн от 2001 година, бе асистент и на Юп Хайнкес, който пое временно отбора след уволнението на Юрген Клинсман.

Време е някой от Герена да се замисли ! :!:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 04 юни 2009 00:53

mormona написа:
Бразилският полузащитник на Байерн Мюнхен - Зе Роберто отказа да подпише предложения му нов едногодишен договор и ще напусне клуба, съобщиха германските медии.

Зе Роберто, 34-годишен, заяви, че има сили да играе още два сезона, но от Байерн му предложили конкракт само за един сезон, което не устройвало играча.

Междувременно новият старши треньор на Байерн - Луис ван Гаал, взе Херман Герланд за свой помощник. Герланд, който е треньор на дублиращия отбор на Байерн от 2001 година, бе асистент и на Юп Хайнкес, който пое временно отбора след уволнението на Юрген Клинсман.

Време е някой от Герена да се замисли ! :!:

Абе и да не е Зе Роберто, доста е скъп а и почти сигурно отива в Ман С. Един Емерсон, който като напусна Милан каза , че най-вепоятно ще спре да се занимава с футбол защото няма предложения, ами веземи го само за първите кръгове на ШЛ, ако се класираме му продължи договора. Ако ли не майната му

Нещо такова трябва да се направи, има играчи като тези двамата които не им е до пари а да играят все още на високо ниво. Не че ще дойдат и за 10к Еуро на месец но все пак...

blue_zara
Контакти:

Re: Въпреки играта си пак искат да се отърват от ЗЕ

Мнениеот blue_zara » 04 юни 2009 08:56

На мениджърите, като този например Джери Перейра, това им е работата - когато някой футболист покаже добра игра да се опитат да го продадат, и то за колкото се може повече. Нали с това си вадят хляба, нали от трансферите си прибират комисионните?! Така, че е нормално този красавец да твърди, че търси отбор на Зе. Все пак никой от Левски не е казал - ще продаваме Зе Соареш.
Колкото до бистренето на политиката за ЕКТ - надявам се, че бистрят трансферите и къде е по-реално да се борим за класиране - ШЛ или Купа Европа. Лично аз ще съм доволен и на класиране в групите на ЛЕ. Дано да стане! Ако пък стане нещо повече - ............НЕЗАБРАВИМО!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Любопитно: УЕФА „вмести” Георги Иванов-Гонзо във финала на Ш

Мнениеот Blue_Lion » 04 юни 2009 10:02

Мда,колега прав сте :)
Изображение

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Въпреки играта си пак искат да се отърват от ЗЕ

Мнениеот gorg » 04 юни 2009 10:35

Споко бре пичове, вижте кой твърди че търси отбор на Зе - мениджъра му! Ами нали това му е работата?! А иначе аз не съм чул от ЛЕВСКИ някой да обяви че иска да го продава!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 юни 2009 10:59

Телкийски се връща за това го продават ЗЕ.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

danchobara
Контакти:

Re: Ще влезем ли в групите?

Мнениеот danchobara » 04 юни 2009 11:33

Абе ,пичове пак нищо няма да стане и ще гледаме ШЛ само по ТВ,с късмет само не става,трябва и качествена селекция и отличен треньорски щаб,а това няма да стане,защото Батков винаги иска да минава тънко още когато беше Мъри-Сираков,но и тях ги изгони,защото е "голям специалист",а това при сегашното положение ще се окаже най-голямата му грешка.За сметка на това пък Литекс ще станат още по-голям фактор в БГ първенството и нищо чудно да постигнат и най-голям успех в Европейските турнири,но това е положението пак ще страдаме за нашия отбор заради Батков.ЛЕВСКИ завинаги в сърцето и кръвта ние ще сме с теб!Само ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Ще влезем ли в групите?

Мнениеот gorg » 04 юни 2009 11:46

Ще влезем ако вземем качествен нападател!

Върни се в “Архив”