Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот falcao » 26 авг 2012 00:45

Контузен е и вероятно ще го видим в игра след паузата за срещите на националните отбори.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

WildFire
Контакти:

Мнениеот WildFire » 26 авг 2012 00:45

kingofpop написа:
Sardukar написа:пхаха Азар, Кагава и Мата са прекрасни футболисти! "По-добър" е много субективно и няма кой знае какво голямо значение, защото по-голямата класа трябва да се доказва на практика постоянно(което логично е невъзможно)! Не съм от супер феновете на Мата, но е достатъчно добър за ЧЕЛСИ! ЧЕЛСИ от своя страна е топ клуб!

ПП Стига с тоя Меси...

прав си, но кога пък аз съм казвал нещичко за Меси, освен че все не може да ви вкара :)
П.П.....Марин няма ли да дебютира вече :roll:

Марин е контузен, силно се съмнявам да играе на 31 август. По-скоро ще дебютира срещу КПР на 15 септември.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 авг 2012 01:06

Кагава 2-3 класи над мата. Ахахахахахахахахахахахахахахахаха.

Това е най-голямата простотия, която съм чувал някога.
И как го изчисли това и с какво Кагава е толкова по-добър от Мата, защото аз нещо не виждам.
Това, че вкара гол на празна врата ли го прави 3 класи над Мата.

И сега Азар бил като Меси. Много ми е смешно как някои хора си променят мнението през 2 седмици. Доскоро всички говореха как бил надценен, нямал физика и подобни щуротии, сега станал като Меси...

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 26 авг 2012 01:15

WildFire написа:
kingofpop написа:
Sardukar написа:пхаха Азар, Кагава и Мата са прекрасни футболисти! "По-добър" е много субективно и няма кой знае какво голямо значение, защото по-голямата класа трябва да се доказва на практика постоянно(което логично е невъзможно)! Не съм от супер феновете на Мата, но е достатъчно добър за ЧЕЛСИ! ЧЕЛСИ от своя страна е топ клуб!

ПП Стига с тоя Меси...

прав си, но кога пък аз съм казвал нещичко за Меси, освен че все не може да ви вкара :)
П.П.....Марин няма ли да дебютира вече :roll:

Марин е контузен, силно се съмнявам да играе на 31 август. По-скоро ще дебютира срещу КПР на 15 септември.

Май и мача с КПР ще изпусне... :(
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
jaso
Контакти:

Мнениеот jaso » 26 авг 2012 01:40

Азар и Мата се допълват на терена. Меси и Азар нищо общо нямат, поне това, което съм гледал - Азар е плеймейкър, Меси вкарва, къде е общото не знам. А за Кагава = ще минат няколко мачове, ще си проличи що за стока е...
[center][wrapimg=]http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/356/5/6/didier_drogba___signature_by_manuexp-d35fsn0.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 26 авг 2012 01:41

jaso написа:Азар и Мата се допълват на терена. Меси и Азар нищо общо нямат, поне това, което съм гледал - Азар е плеймейкър, Меси вкарва, къде е общото не знам. А за Кагава = ще минат няколко мачове, ще си проличи що за стока е...

Точно казано относно Мата и Азар.Ами не знам според мен има място за сравнение при Меси и Азар,ама имат и разлики.Например Азар гледа повече да се върти зад нападателя(все пак това му е работата),апък при Меси той го играе,като нападател и от там му идват головете.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 26 авг 2012 02:47

Азар ще постигне много. Помнете ми думата :!: Имам чувството, че той е новата звезда във футбола. Може да е рано за сравнения, но според мен той ще е на нивото на Меси и Роналдо.
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 26 авг 2012 02:59

Един цитат ми остана в главата още от времето, когато Азар не беше решил къде да играе и искам да го споделя с вас. ;)
Когато и да дойде това решение и когото и да реши да избере, ще получи един от най-вълнуващите таланти в света на футбола. Дали си струва всичките главоболия ли? Щом новият сезон започне, феновете – било то в Манчестър, било в Лондон, ще видят от първа ръка заради какво е бил всичкият този шум.
Андрю Гибни, “Мирър”

Ако някой не е чел статията и му е интересно, да каже. ;)
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
xucap
Контакти:

Мнениеот xucap » 26 авг 2012 13:25

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2013/06/1000x71011.jpg?w=650&h=461&crop=1[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 26 авг 2012 16:07

Азар няма да играе във всеки мач така. Той също ще има слаби моменти и тогава някой друг ще реши мача в наша полза - било Мата, Марин или Оскар. Направо не е истина колко бързо някои забравиха Мата. То по тази логика Лампард и Дрогба да са пенсионери от 4 години. При провала във втория сезон на Анчелоти кой е очаквал след година Дидие да вдигне ШЛ по такъв начин? Дори разни фенчета на Челси го бяха отписали. Та мисълта ми е, че нищо не се знае и не трябва да правите такива генерални изводи от 2 мача. А някои вече зачеркнаха Мата. С цялото ми уважение към Кагава, класен играч е, но Мата се доказа, докато япончето сега започва.

Върни се в “Архив”