Синьо сърце написа:Треньорът ни не е казал тази свободна интерпретация за португалеца.Договорът му изтича лятото.И на Диара също.Изненада винаги може да има, но надали...Никой няма да иска да дойде в БГ, хеле пък при вас-освен гладните негри с попарата.И от Удинезе ви отрязаха- ако изобщо е имало разговори с тях-което мен лично ме съмнява.Левски такива-онакива,но ще направят нужната селекция, дори и малко закъсняла.Много ви беше смешно, звездни селекции, пък останахте със сина на Малина.И направете утре голям казан с попара-ега се лепнат още пет-шест маймунека! Да ги представи директора ви, да им сложи шал и шапка-"Аз ного иска да играй за сесека!".Пък после като ви оплющи конкордията-по една оранжева риза и лопата за сняг-и да чистят София.Все е келепир!
Както те помолих вече бъди така добър и ни спести иронично-саркастичните-футуристични приказки и обърни внимание на "любимия" ти отбор. Треньорът ви е казал тази глупост, и то в интервю с видео: "просто случайно съм го наблюдавал"; "той е един добър футболист, не очаквайте обаче някакви супер изяви от ТОА футболист"; "Ми сигурно, не е бил звездата на Анортозис". Цялото интервю е
тук. Прегледай го на спокойствие, глупостите започват от около 2:10. Обърни внимание и на тона. Ако можеш.
Що се отнася до нашата селекция - кое те кара да мислиш, че вие ще я направите, макар и малко закъсняла, а ние не? Това е реторичен въпрос. Относно казана с попара - обърни внимание на вашето ръководство по този въпрос, те обичат казани, да не говорим, че едното бразилче, което дойде, беше 1,80 висок, но с килограм по-тежък от Спас Делев (1,65см, 64кг) - 65 килограма. Сам си отговори къде върлува глад. А, за да не ме обвиниш пак, че си измислям, можеш да провериш
тук.