Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Висша лига (2021/2022)
Остави го Роналдо, дай да поговорим за факта, че Бачо Фред след вчера има повече голове за първенство от носителя на Златната топка през този сезон... :D
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Днес Евертън-Арсенал най-твърдото 1Х.
- Udoji90
- Контакти:
Допускаме нов обрат и падаме 2-1 - така го виждам аз.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Ричарлисон няма късмет днес.
Джака, Джакаааа. Един път ще трябва да ритне някого и той точно тогава ще се спре.
Иначе тоя джангатаец на левия бек ми изглежда страшно неадекватен, не знам от къде го е изкопал Артета.
Иначе тоя джангатаец на левия бек ми изглежда страшно неадекватен, не знам от къде го е изкопал Артета.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- insaneboy1
- Контакти:
Udoji90 написа:Допускаме нов обрат и падаме 2-1 - така го виждам аз.
Ей, ама как си познаваш отбора.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- Udoji90
- Контакти:
Udoji90 написа:Допускаме нов обрат и падаме 2-1 - така го виждам аз.
Ех, как си знам стоката...
Артета най-добре да отиде да се хвърли от някое високо място... Пак ще печели мач с Нкетия, който е най-слабият ни нападател и изобщо не иска да остава в клуба, а Пепе отново не получи нито секунда. И Джака играе цял мач, при положение че не е играл от няколко месеца и си изкара картон в началото на второто. Несериозно е...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Към 15 кръг
Ман Сити, Ливърпул и Челси - борба за титлата
Уест Хем, Тотнъм, Ман Юнайтед, Арсенал - борба за 4-то място ШЛ
Улвс, Брайтън, Вила, Лестър, Евертън - ЛЕ/ЛК
Всички останали са в категория миш-маш - Задържане в долната половина/Оцеляване
* Интересни отбори към момента: Уест Хем, Астън Вила, Тотнъм, Брентфорд
* Скучни: Улвс, Бърнли, Брайтън, Палас
* Лийдс незнайно защо измениха на философията си, явно смятат... че втори път с офанзивния си стил трудно ще оцелят.
* Саутхемптън, Норич, Уотфорд и Нюкасъл имат някои общи офанзивни стремежи, което ги слага в графа симпатични.
---
Ман Сити и Ливърпул изглеждат към момента под пара, да видим кой ще успее да запише по-дълга серия от победи.
Челси леко смъкнаха гарда, да видим какво ще стане и срещу Зенит(има риск да изгубят 1-то място) и впоследствие до края на годината, където имат колкото и благоприятна, толкова и коварна програма - Лийдс, Евертън, Улвс, Вила, Брайтън.
---
Ман Юнайтед и Тотнъм изглежда, че се връщат към добрите дни, но за Шпорите предстоят много по-трудни мачове, в които ако не друго ще си проличат и по-ясно някои неща за тях и Конте.
Уест Хем са колкото и стабилни, толкова странни/непредвидими, така че там всеки мач е с повишено внимание.
---
* Като фен на Ман Юнайтед считам че програмата ни е доста благоприятна, за да се влезе в победна серия, с която и да се стабилизираме на 4-то място.
----
* Що се отнася до борбата за титлата към момента:
Винаги съм бил поддръжник на Ман Сити(като най-малкото зло).
От трите отбора Челси са ми най-антипатични като стил(и според мен най-малко заслужават титлата), но пък ако въпросът е между тях или Ливърпул - бих избрал тях разбира се.
Вариант 1 - Ман Сити/Ливърпул/Челси
Вариант 2 - Челси/Ливърпул
Вариант 3: Ман Юнайтед да влезе в обувките на Ливърпул от 2013-2014 януари-април и да се включим в борбата за титлата.
Ман Сити, Ливърпул и Челси - борба за титлата
Уест Хем, Тотнъм, Ман Юнайтед, Арсенал - борба за 4-то място ШЛ
Улвс, Брайтън, Вила, Лестър, Евертън - ЛЕ/ЛК
Всички останали са в категория миш-маш - Задържане в долната половина/Оцеляване
* Интересни отбори към момента: Уест Хем, Астън Вила, Тотнъм, Брентфорд
* Скучни: Улвс, Бърнли, Брайтън, Палас
* Лийдс незнайно защо измениха на философията си, явно смятат... че втори път с офанзивния си стил трудно ще оцелят.
* Саутхемптън, Норич, Уотфорд и Нюкасъл имат някои общи офанзивни стремежи, което ги слага в графа симпатични.
---
Ман Сити и Ливърпул изглеждат към момента под пара, да видим кой ще успее да запише по-дълга серия от победи.
Челси леко смъкнаха гарда, да видим какво ще стане и срещу Зенит(има риск да изгубят 1-то място) и впоследствие до края на годината, където имат колкото и благоприятна, толкова и коварна програма - Лийдс, Евертън, Улвс, Вила, Брайтън.
---
Ман Юнайтед и Тотнъм изглежда, че се връщат към добрите дни, но за Шпорите предстоят много по-трудни мачове, в които ако не друго ще си проличат и по-ясно някои неща за тях и Конте.
Уест Хем са колкото и стабилни, толкова странни/непредвидими, така че там всеки мач е с повишено внимание.
---
* Като фен на Ман Юнайтед считам че програмата ни е доста благоприятна, за да се влезе в победна серия, с която и да се стабилизираме на 4-то място.
----
* Що се отнася до борбата за титлата към момента:
Винаги съм бил поддръжник на Ман Сити(като най-малкото зло).
От трите отбора Челси са ми най-антипатични като стил(и според мен най-малко заслужават титлата), но пък ако въпросът е между тях или Ливърпул - бих избрал тях разбира се.
Вариант 1 - Ман Сити/Ливърпул/Челси
Вариант 2 - Челси/Ливърпул
Вариант 3: Ман Юнайтед да влезе в обувките на Ливърпул от 2013-2014 януари-април и да се включим в борбата за титлата.
Последна промяна от smoothc на 07 дек 2021 00:40, променено общо 2 пъти.