Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Б.Борисов: Незабавно КТБ трябва да се отвори

Мнениеот костенурк » 18 сеп 2014 11:08

boabbb написа:Глупости :!: Поредното непремерено изказване на пожарникаря :lol: :lol: По принцип съм на мнение, че той е по-малкото зло от червените "братя" , но всяко подобно изявление, все повече ми променя виждането :lol: Какво ще се отвори, като веднага всички ще се юрнат да теглят влоговете си, а е ясно, че няма пари за всички ( ако въобще има някакви :roll: ) . И какво - ще играеме "най-бързия печели" :lol: :lol: :lol: Пълна глупост, както и лакардиите за "оздравяване" на банката ... Тая банка е фалирала отдавна, разберете го. Кой ще отвори банка, чийто рейтинг копае дъното ... Кой форумен "анализатор" би си сложил спестяванията в КТБ, ако се отвори ?

всички които малко са наясно с материята знаят че банката трябва да се възстанови,щото ако не стане ще потъне нацяло мощната ни икономика :lol: Ц.Василев е намерил хора в Австрия които са готови да дават пари, също оманците,руснаците :idea: само БНБ се ослушва и умишлено бави работата.а за тва къв е рейтинга на банката е най малкия проблем,тия работи се променят за 2 дена
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всичко за КТБ и Цветан Василев

Мнениеот boabbb » 18 сеп 2014 11:11

Това са глупости, бе :!: Най-мразя е такива работи ... Ще ви направят стадиона рано или късно - споко :!: Банката е аут по всички параграфи, няма такива балъци, дето да платят масрафа на наш Цецо :!: Никой няма да работи с тая банка след тези случки :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 сеп 2014 11:30

костенурк написа:всички които малко са наясно с материята знаят че банката трябва да се възстанови,щото ако не стане ще потъне нацяло мощната ни икономика :lol: Ц.Василев е намерил хора в Австрия които са готови да дават пари, също оманците,руснаците :idea: само БНБ се ослушва и умишлено бави работата.а за тва къв е рейтинга на банката е най малкия проблем,тия работи се променят за 2 дена

Какви са тези глупости бе? Икономиката ни ще потъне заради КТБ, ама друг път. Трябва да се вземе рационално решение, а не да се говорят небивалици. Разбира се, че оздравяването е по-добър вариант, но дали е рационално? Това не може да се каже със сигурност към този момент. А Цветан Василев досега декларира само принципни намерения. :lol: Ама за тая работа трябват действия, не намерения. Да не говорим, че принципно решение и аз мога да дам, само че по-важни са детайлите. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 18 сеп 2014 11:35

boabbb написа:Това са глупости, бе :!: Най-мразя е такива работи ... Ще ви направят стадиона рано или късно - споко :!: Банката е аут по всички параграфи, няма такива балъци, дето да платят масрафа на наш Цецо :!: Никой няма да работи с тая банка след тези случки :!:

айде бе,те всички експерти приказват за възстановяване на банката само според форумните банкери била аут :lol: споко,малко по малко нещата се нареждат и скоро истината ще излезе.тогава ще видим колко милиона е източил Цецо от собствената си банка :lol: и ако е така що се предава а не духна като разни Галеви и Маргини да си гледа живота по топлите страни
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 сеп 2014 11:37

Tommi написа:
костенурк написа:всички които малко са наясно с материята знаят че банката трябва да се възстанови,щото ако не стане ще потъне нацяло мощната ни икономика :lol: Ц.Василев е намерил хора в Австрия които са готови да дават пари, също оманците,руснаците :idea: само БНБ се ослушва и умишлено бави работата.а за тва къв е рейтинга на банката е най малкия проблем,тия работи се променят за 2 дена

Какви са тези глупости бе? Икономиката ни ще потъне заради КТБ, ама друг път. Трябва да се вземе рационално решение, а не да се говорят небивалици. А Цветан Василев досега декларира само принципни намерения. :lol: Ама за тая работа трябват действия, не намерения. Да не говорим, че принципно решение и аз мога да дам, само че по-важни са детайлите. ;)

Решението е ясно - фалит на банката, разпродаване на имуществото й, плащане на до гарантираните 100к евро на вложителите, доплащане, ако се налага от държавата ( чрез "купуване" на неизплатените кредити и прехвърлянето им към държавата, за да се избегнат фалити при незабавно изискване, или някакъв метод за рефинансиране на тези кредити чрез друга банка) , чичо Цецо в панделата и мир :lol: Това е положението :!: Томи, ти ще си вкараш ли парите в "оздравеното" КТБ :?:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 18 сеп 2014 11:40

банката ще бъде възстановена-тва е ясно и на малките деца 8-)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 сеп 2014 11:43

А, да видиме :lol: На мен ми е ясно, че няма да стане. А лошото е, че данъкоплатците ще платят масрафа на чичо ви Цецо :( Обясни ми, каква дейност ще развива "оздравеното" КТБ като все живо се юрне да си дърпа парите :?: Оманците да не пасат трева, бе :mrgreen:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 18 сеп 2014 11:47

boabbb написа:А, да видиме :lol: На мен ми е ясно, че няма да стане. А лошото е, че данъкоплатците ще платят масрафа на чичо ви Цецо :( Обясни ми, каква дейност ще развива "оздравеното" КТБ като все живо се юрне да се дърпа парите :?: Оманците да не пасат трева, бе :mrgreen:

ти не си наясно изобщо за кво става въпрос бе кво се напъваш само :lol: кой ще се юрне да си дърпа парите,то ако ставаше така работата.ако трябва и данакоплатците ще плащат,щом държавата се управлява от Доган и Пеевски с си правят квото искат всички ще им плащаме за кефовете:idea:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 сеп 2014 11:52

костенурк написа:
boabbb написа:А, да видиме :lol: На мен ми е ясно, че няма да стане. А лошото е, че данъкоплатците ще платят масрафа на чичо ви Цецо :( Обясни ми, каква дейност ще развива "оздравеното" КТБ като все живо се юрне да се дърпа парите :?: Оманците да не пасат трева, бе :mrgreen:

ти не си наясно изобщо за кво става въпрос бе кво се напъваш само :lol: кой ще се юрне да си дърпа парите,то ако ставаше така работата.ако трябва и данакоплатците ще плащат,щом държавата се управлява от Доган и Пеевски с си правят квото искат всички ще им плащаме за кефовете:idea:

Какво общо имат Доган и Пеевски със затрудненията и евентуален фалит на банка, която дава 2 пъти по-висока лихва от другите :?: Освен това беше странно, че не отпускат никакви кредити ( явно са отпускали, но на определени фирми ) :roll: Работата смърди, бе :!: Държавата както създаде тая банка с влоговете си, така и ще я заличи :!:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 18 сеп 2014 11:55

Ген.Атанасов: Сараите и Станишев забъркаха всичко около КТБ

Сараите и Станишев са отговорни за това, което се случи в държавата в последната година и половина и за кризата с КТБ, категоричен бе генерал Атанас Атанасов.

По думите му „ролята на БСП беше сведена до личните интереси на Станишев. След това „Сергей Станишев се измъкна като връв. А сега, ни лук ял, ни лук мирисал е на една огромна яхта. И за това не се говори", посочи още Атанасов.

Цялата история с КТБ беше забъркана по време на правителството „Орешарски" по време на управлението на БСП и ДПС, обобщи генерал Атанасов.

Що се отнася до протестите на вложители в КТБ Атанас Атанасов ги посъветва да не протестират пред БНБ, а пред централата на ДПС на бул. „Стамболийски". Някой сега се опитва да канализира страховете на хората, че ще си загубят парите, в определена посока, не там, където му е мястото, каза той.

Върни се в “Архив”